Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Avadan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No i jak na razie nie widać by wydali jakąś łatkę poprawiającą wyżej wymienione problemy. Kto to słyszał by za bramkarza (Ter Stegen) płacić 35mln euro, z takiego klubu jak Borussia Moen~... Dziwne to jest. :) Prędzej udało mi się wyciągnąć Falcao z Atletico, i on wart był tych 50mln wart, ale nie Ter Stegen...

nunomenes Partyzant

Mam fm'a 13 zainstalowanego na windows 8, w poprzednie wersje gralem na 7 i było ok, ale teraz po otworzeniu katalogu z fm nie było folderu editor data, wiec sam do dodałem jak we wcześniejszych wersjach i zawsze dzialalo, teraz nie działa i to samo z paczka herbow również nie działa. Proszę o pomoc.

supporter89 Partyzant

29.11.2012 15:21    #6123     Sufler - Porady do gry - Ogólnie gra :(
a jak sobie radzicie z rozmowami motywacyjnymi ? W poprzedniej wersji raczej nie mialem z tym problemu, a teraz ciezko grajkom dogodzic.. co chwile któremuś coś nie pasuje..

chinczol Młody aktywista

Problem jest z plikiem ntdll.dll. System Win Vista tak? Częsty problem z odpalaniem gier na tym systemie. System zaktualizowany? Sterowniki najnowsze?

Pshemko_Brasil Partyzant

Laptop ;) Zwał jak zwał. Nigdy takich problemów nie miałem, że muszę ileś tam dodatkowych rzeczy zainstalować. Bez znaczenia czy komputer tydzień czy rok po zakupie. A tu taka niemiła niespodzianka.

chinczol Młody aktywista

Netbook czy Notebook (laptop)? Jeśli netbook to spełnia wymagania sprzętowe FM? Problemem może byc właśnie to że jest nowy :) Masz wszystkie programy i składniki typu Directx, Microsoft Visual C++, Microsoft .Net Framework zainstalowane?

chinczol Młody aktywista

Ciężka sprawa. Coś musi nie pasować grze. Masz jeszcze jakiegoś innego FM zainstalowanego oprócz "trzynastki"? Oczyść troche komputer, wyczyść śmieci, błędy w rejestrze (program CCleaner) sprawdz czy czasem jakiś robali na kompie nie masz, zrób defragmentacje, przed włączeniem FM, wyłącz wszystkie zbędne procesy które obciążają kompa oraz zapore i antywirusa. Wyślij mi tego crash dumpa na maila: sprawdze co powoduje ten błąd. Ten plik dmp znajduje się tam gdzie masz podane w tym komunikacie. Spróbuj jeszcze zastosować się do tego poradnika http://www.fm-ba(...)ems.html

Pshemko_Brasil Partyzant

Witam. Dopiero co zakupiłem nowego FM. Zrobiłem instalację przez Steam tak jak mnie poprowadził program. Wszystko teoretycznie się wgrało. Klikam przycisk "Graj" w Steamie. I nic. A w zasadzie to komunikat o błędzie:

http://image(...)uat.jpg/

No i co mam zrobić? Żeby wszystko trybiło? Bo takie niespodzianki przekonują mnie coraz bardziej do powiedzenia: "Lepsze (nowe) wrogiem dobrego (starego)".

Grzesztof192 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
panowie mam problem z managerem 13, właściwie to ze steam'em. nie mogę ściągnąć patcha. pomoże ktoś wytłumaczyć jak to zrobić by móc już normalnie pograć? Lub jeśli ktoś ma to KOD produktu STEAM muszę podać. jeśli ktoś coś wie proszę napisać na gg 6669705

Grzesztof192 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
panowie mam problem z managerem 13, właściwie to ze steam'em. nie mogę ściągnąć patcha. pomoże ktoś wytłumaczyć jak to zrobić by móc już normalnie pograć? Lub jeśli ktoś ma to KOD produktu STEAM muszę podać. jeśli ktoś coś wie proszę napisać na gg 6669705

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution