Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam
Pierwszy raz zdarzył mi się taki problem:
prowadzę klub i kadrę. Za około tydzień mam mecz i muszę ustalić skład na mecz towarzyski. Jakkolwiek nie ustawię składu, czy będę miał 11 czy 30 zawodników to w powiadomieniu mam informację, że mam 24 zawodników a powinno być max 23.
Ostatnio usunąłem wszystkich graczy z listy krajowej ale wątpię, że z tej okazji wyskakuje taki błąd.
Nie mogę kontynuować gry.

FM 2013 z wszelkimi patchami ze steam'a. Jeszcze bez żadnych modyfikacji.
System: Vista.
Czy ktoś spotkał się z tym błędem. Może ktoś poradzi jak pocisnąć dalej.

PS Wczytuję save'a sprzed 2-3 dni i ładuję zawodników na listę krajową ale to nie pomoga.

matimax13 Partyzant

Witam! kupilem dzis na allegro klucz steam+ klucz rejestracji na cdprojekt. Zarejestrowalem sie na CDPRojekt bez najmniejszego problemu. jednak gdy wpisuje kod steam w moim koncie wystepuje blad o niepoprawnosci. jednak jest to raczej nie mozliwe, bo kod byl kupiony ze sklepu ktory sprzedaje kody steam do gier (kilka tysiecy komentarzy, 5 negatywow). w takim wypadku jaki mnie dotknal nie moge zainstalowac gry, bo po prostu w zadnym stopniu jej nie posiadam, bo jak mam pobrac gre, ktora nie jest przypisana do mojego konta steam. Napisalem juz do nich, jednak prawdopodobnie dostane odpowiedz dopiero w poniedzialek, a screen z kodem z opakowania zostal wyslany z automatu. Mieliscie podobne problemy? jakies porady?

Mar1992 Przodownik pracy

01.12.2012 19:22    #6103     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kondycja
Nie "dobre", tylko na wczesnej wersji (którą posiadają piraci) jest problem z kondycją. Tyle w tym temacie. Ja mam najnowszy patch i problemów nie mam.

chris000 Partyzant

Wiem, ze to pytanie nie na ten temat, ale nie wiem gdzie je umiescic.
Mam taki problem.
Ściągłem plik Real Names i teraz zamiast Holandii mam "The Netherlands" a oprocz tego czesto zdarza sie, ze zdanie jest w połowie po polsku a w połowie po angielsku.
Wiecie jak to idzie zmienić?
Proszę o pomoc

tagmen82 Partyzant

01.12.2012 14:55    #6105     Sufler - Inne - Facebook
ale ja tego nie pisze, to treść sama się generuje i już są te błędy, w poprzedniej wersji też tak było i problem był zgłaszany ... hmmmm
... nie umiera ten kto trwa w pamięci żywych ...

BartJack Partyzant

01.12.2012 14:43    #6106     Sufler - Problemy techniczne - FM2012 Netbook
siema :) jeśli temat był albo jest w złym dziale to z góry przepraszam. . a temat zakładam bo mam następujący problem, mam netbooka który ma maksymalna rozdzielczosc 1024/600 i gdy odpalam fm2012 nic sie nie dzieje a jest w procesach . Czytałem ,że to od rozdzielczosci , znalalzem nawet na to sposob, czyli wrzucenie do folderu skins screny itp.. to zrobiłem ale potem trzeba zmienic w skrocie element docelowy
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2012\fm.exe" i dopisac --small_screen --windowed czyli całość wygląda tak

"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2012\fm.exe" --small_screen --windowed
tylko ze jak ja zmieniam to wyskakuje problem ze skrótem.. określona w polu obiekt doeclowy nazwa "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2012\fm.exe" --small_screen --windowed"asa" jest nie prawidlowa. Upewnij sie czy sciezka i nazwa pliku sa poprawne.

nie moge dzialac dalej bo nie chce mi znienic tej nazwy tego obiektu docelowego ;/ wiec jak ktos wie o co chodzi , to prosil bym o sensowna odp :) Pzdr

01.12.2012 13:53    #6107     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
[Quote]Ja natomiast spotkalem sie z problemem dotyczacym Polskiej Reprezentacji-zaczalem grac Widzewem, o dziwo powolano Brozia na towarzyski mecz z Irlandia. Patrze po meczu na statystyki, a tam chyba tylko 6 czy 7 graczy to byli real, reszta to "szaraki" z bardzo dobrymi statami. Wsrod tych real players byl Szczesny, Lewy, Obraniak, Blaszczykowski, Broz i ktos jeszcze nie pamietam dokladnie. Od razu sprawdzilem sobie druzyny mlodzikow naszej reprezentacji i tam wszyscy gracze to real players(jakis dziwny newgen z Atletic Bilbao sie nawet znalazl). Niestety nie pokaze zadnego screena gdyz nadpisalem na tym save inna gre, ale dogram do tego meczu towarzyskiego jeszcze raz, moze sytuacja sie powtorzy. Aha i mam jeszcze jedno pytanko do was: w wiadomosciach pojawia mi sie straszny syf, chcac to usunac wszedlem w subskrypcje ale boje sie tam pousuwac czesc tych znacznikow, bo moze sie okazac ze np nie beda pokazywaly mi sie newsy o zainteresowaniu moim graczem. Poradzcie mi jak powywalac wiekszosc tych pierdol tak, aby wiadomosci dotyczyly tylko mojego klubu, moich graczy,lig Polskich(gram na dodatku z II i III liga) jakies wazniejsze newsy z lig zagranicznych(ale i bez tego da sie zyc) i oczywiscie wiadomosci dotyczace rozgrywek miedzynarodowych.[/Quote]

Jeśli jeszcze ciekawi Cię to zagadnienie to:
Masz jakąś wiadomość która Cię nie interesuje klikasz obok tej wiadomości"nie pokazuj więcej tego info"--> //i do wyboru masz// "tylko dla tej listy życzeń" / "tylko dla tej ligi" "tylko dla tego zespołu" itp Ja pousuwałem raporty reprezentacyjne plus wyniki pucharów w anglii a także oceny pracy sędziego i jest o wiele lepiej :)

Nie wiem jaką mam teraz wersję gry ale Steam pobiera/sprawdza za każdym razem czy jest aktualizacja więc myślę że mam najnowszą. I teraz jest problem taki, że grając z mega słabym zespołem rywal potrafi
a) idealnie dośrodkować na główkę mimo, że widać gdzie piłka zostanie zagrana(jeden napastnik w polu karnym na moich 4 obrońców)
b) zrobić zryw przy linii bocznej i podać po linii gdzie wystarczy dobić piłkę na w sumie pustą bramkę bo nikt oczywiście nie może jej przeciąć.

Z jednej strony spoko bo każdy może mieć dzień ale z drugiej to trochę dziwne że nie można w takiej sytuacji lepiej zareagować.

Grając managerem na najniższym poziomie doświadczenia i trenując reprezentację Anglii na początku cokolwiek nie powiedziałem to piłkarze byli zgaszeni. Jednak zwalam winę na słabe doświadczenie jakie sobie wybrałem a nie błąd gry. Rooney 3 mecze 3 hattricki: http://www.cmrev(...)cie.html :)

marcin110987 Partyzant

U mnie też tak było, że jeśli trener ma licencję A i ubiega się o licencję Pro, to ma problemy z zakończeniem kursu.
Ale to nic strasznego, bo mija pare miesięcy w grze i dostaje te uprawnienia.
Zdarzyło się, że trener miał już 2 razy problem z zakończeniem kursu, ale nadal trzymam go w sztabie, bo wcale nie jest taki najgorszy, a przypuszczam, że kurs ukończy (w późniejszym terminie).
Zobaczymy jak się zachowają jego atrybuty :)

Macias Partyzant

Mam pytanie - jak wg Was najlepiej grać według drużynom, które mają więcej piłkarzy w środku pola? Są to drużyny słabsze i nie chciałbym grać przeciwko nim defensywnie, a szczególnie wobec takich właśnie ekip mam problemy. Ustawienie 4-2-3-1 z trzema środkowymi ofensywnymi i np. 3-4-2-1 (Dolcan Ząbki). Jak grać najlepiej przeciwko takim ekipom?

01.12.2012 03:16    #6110     Football Manager - Ogólna dyskusja - update
Mogliby zrobić coś z podbieganiem zawodników do sędziego liniowego gdy oburzają się na decyzję arbitrów. Liniowy biegnie ku środkowi boiska a piłkarz kieruje się prostopadle do linii bocznej(czyli w okolicach 11 metra). Druga sprawa to zanim piłkarz dostanie kartkę już *świeci* się jego nazwisko pod kolor kartonika. Możliwe że to problem z moim komputerem ale raczej nie.
Następna rzecz to statystyki...http://www.cmrev.com/user/fmot/489.html, pierwszy poważny błąd po 10 dniach grania a zdarzały się podobne w poprzednich wersjach gry. Skąd ta liczba ja się pytam!
Powinni takie rzeczy połatac jak najszybciej. Kiedyś miałem błąd w którym zawodnik miał 999999% czasu kontuzję, na litość boską, jak?!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.