Hmm właściwie na razie te wszystkie problemy mnie nie dotykają - powiem więcej, one są wynikiem przedłużenia wszystkich kontraktów oraz sprowadzenia na początku sezonu dwóch dobrych piłkarzy, a także zatrudnienia kilku trenerów. Doświadczenie w CM/FM mam spore, bo gram bodajże od wersji CM 00/01, więc zawsze na początku swojej kariery w klubie robię małą rewolucję

No i dawniej nie miało to również żadnego większego wpływu na sytuację, więc chciałem się utwierdzić w tym przekonaniu. Przydałoby się jeszcze zatrudnić ze 2-3 scoutów, ale cóż - to musi poczekać do końca tego sezonu - nie od razu Rzym zbudowano... choć w tym wypadku lepiej pasowałoby powiedzieć "Barcelonę"
Generalnie próbowałem prosić zarząd o zwiększenie kwoty na płace, ale niestety mam tę opcję zaznaczoną na szaro - z pewnością będę co jakiś czas tam zaglądał - może się w końcu uda. Niełatwy jest start Koroną, choć na razie, po 8 kolejkach, jestem liderem tabeli a za mną m.in. zwycięstwo na wyjeździe nad Wisłą aż 5:0

Otarłem się nawet o wypożyczenie piłkarza, które by zniwelowało ten minus, ale niestety gra nie pozwoliła mi dokończyć - przed samym zatwierdzeniem kontraktu skończyło się okno transferowe
Najnowsze posty