Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2012 23:15    #6081     Sufler - Porady do gry - Piłka, piłeczka
Przyzoomuj sobie scrollem i po problemie. :P

Guezmir Młody aktywista

04.12.2012 01:34    #6082     Sufler - Porady do gry - Runtime Error
Cześć. Mam taki problem. Co jakis czas pojawia mi się okienko z napisem "Runtime Error" i Windows zamyka Fm 2013.
Jaki może być powód?
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

jembudyn Partyzant

03.12.2012 21:57    #6083     Football Manager - Ogólna dyskusja - BRAK UAKTUALNIENIA
Witam,
Mam problem polegający na tym, iż steam automatycznie nie zainstalował mi up date'a.
Macie pomysły jak sobie z tym poradzić?
Ciągle gram na bazie danych 1.0
Z góry dzięki za pomoc!

Gallacher Partyzant

Witajcie.Od dłuższego czasu nachodzi mnie refleksja - mianowicie jak to jest z licencjami trenerskimi w naszym kraju co do wykształcenia ludzi sportu.Chciałbym uzyskać niezbędna mi informację lub porady odnośnie tego nurtującego mnie od pewnego czasu problemu czy można zostać trenerem po wykształceniu średnim na szczeblu B lub C klasowym ( na razie interesuję mnie tylko to ) gdyż jestem piłkarzem amatorskim - grywam od 15 lat w piłkę i grałem w 8 klubach piłkarskich aż do dziś grywam w klubie , a od 16 roku życia grywam w FM po dziś ( 24 lata ) do końca mych dni.Dużo się mówi że trzeba mieć ukończone studia i matura i czy ktoś mi może powiedzieć jak to w końcu jest ? czytałem na internecie że , do prowadzenia UEFA B potrzeba minimum średnie a inni ludzie po AWF'ie mówią mi że trzeba przynajmniej zacząć studia i jakieś kursy i tu mnie to wszystko myli bo do matury nie przystąpiłem gdyż na dzień dzisiejszy nie jest mi potrzebna ( skończona zawodówka , technikum i kursy ) pomyślałem że za jakiś rok podejdę do matury i chce próbować dostać się na AWF Katowicki , powtarzam postarać się bo nie wiadomo czy matura mi dobrze wyjdzie ? wiem , że dużo ludzi tutaj interesuję się piłką i może mi doradzić odnośnie tego problemu :) czekam na pomoc z góry dziękuję i proszę o wyrozumiałość
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

jurcio6 Partyzant

Hmm właściwie na razie te wszystkie problemy mnie nie dotykają - powiem więcej, one są wynikiem przedłużenia wszystkich kontraktów oraz sprowadzenia na początku sezonu dwóch dobrych piłkarzy, a także zatrudnienia kilku trenerów. Doświadczenie w CM/FM mam spore, bo gram bodajże od wersji CM 00/01, więc zawsze na początku swojej kariery w klubie robię małą rewolucję :) No i dawniej nie miało to również żadnego większego wpływu na sytuację, więc chciałem się utwierdzić w tym przekonaniu. Przydałoby się jeszcze zatrudnić ze 2-3 scoutów, ale cóż - to musi poczekać do końca tego sezonu - nie od razu Rzym zbudowano... choć w tym wypadku lepiej pasowałoby powiedzieć "Barcelonę" :)

Generalnie próbowałem prosić zarząd o zwiększenie kwoty na płace, ale niestety mam tę opcję zaznaczoną na szaro - z pewnością będę co jakiś czas tam zaglądał - może się w końcu uda. Niełatwy jest start Koroną, choć na razie, po 8 kolejkach, jestem liderem tabeli a za mną m.in. zwycięstwo na wyjeździe nad Wisłą aż 5:0 :) Otarłem się nawet o wypożyczenie piłkarza, które by zniwelowało ten minus, ale niestety gra nie pozwoliła mi dokończyć - przed samym zatwierdzeniem kontraktu skończyło się okno transferowe :|

Czesiek Partyzant

Panowie mam dokładnie ten sam problem, nic nie pomaga. Poradził sobie ktoś z tym ku*estwem ?

Dev95 Partyzant

03.12.2012 17:07    #6087     Sufler - Problemy techniczne - Problem z włączeniem
Otóż mam problem z włączeniem gry. Instalowała się bez problemów, natomiast potem nie mogę włączyć.. Nie wyświetla się nic. Mam Windows 8 i wszystkie wymagania do gry.
Chodzi oczywiście o FM 13.

Jak już napisałem jednego posta, to mam od razu pytanie czy możliwa jest gra w FM 12 na Windows 8?

Piotrek95 Partyzant

03.12.2012 16:11    #6088     Sufler - Inne - Problem z zapłatą
Witam, zamówiłem wczoraj na waszej stronie FMa 13, przez sklep inmudo.pl, ale nie miałem pieniędzy na koncie internetowym, więc postanowiłem poczekać z wpłatą do dzisiaj, bo dzisiaj już sobie na te konto przelałem. Ale jak dzisiaj wszedłem w zamówienia, żeby zapłacić, to na stronie PayU pojawiło mi się coś takiego: "Operacja zakończona niepowodzeniem (kod błędu: 203) " i nie przekierowuje mnie na stronę banku tak jak wczoraj.
Wie ktoś o co tu chodzi i co mam teraz zrobić?

lufcPL Partyzant

Witam. Kupilem wczoraj FM 2013 i tak jak koledzy wczesniej pisali odrazu w pierzwszym meczu zauwazylem ze obrona ma problemu z odbiorem pilki tzn. obronca jest caly czas kolo przeciwnika z pilka ale jakby bal sie mu odebrac pilke, choc nie za kazdym razem czasem odbieraja, ale zadko. Daltego wlasnie zwracam sie o pomoc. Czy jest juz jakis patch eliminujący ten problem i czy musze go sam pobrac i zainstalowac czy sama gra czy tam steam to zrobi, no i gdyby taki patch to po wgraniu go musze zaczynac gre od nowa czy nie? Prosze o pomoc.

Lekkoduch Partyzant

03.12.2012 12:20    #6090     Sufler - Porady do gry - Problem FM 2013 Real Names Fix
Witam Was, mam pytanie dotyczące FM 2013 Real Names Fix, otóż wypakowałem wszystko tam gdzie nakazała instrukcja, podmieniłem pliki i okazało się, że reprezentacja Niemiec nadal jest "szara". Nie wiem co jeszcze mogę zrobić by działało jak należy, jeśli możecie pomóżcie w tej kwestii. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution