Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kozak7622 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.12.2012 11:07    #6031     Sufler - Porady do gry - problem z gra...
a gdy wylacze ogladanie meczu w 3D to mecz odbywa sie normalnie wiec tu tylko problem z 3D

kozak7622 Partyzant

09.12.2012 10:43    #6032     Sufler - Porady do gry - problem z gra...
przestawiłem na program ale problem się nie rozwiązał... jednym słowem nabawię sie depresji... jedyna gra w jaka gram przez cały rok nie chce poprawnie działać zastanawiam sie nad zmiana windowsa na xp lub viste ale nie wiem czy to coś pomoże instalowalem juz gre i steama od nowa i nic dalej to samo

mateuszmali Partyzant

09.12.2012 10:15    #6033     Sufler - Porady do gry - peroblem ze Steam
Witam,
mam pewien problem ze Steam. Zakupilem w sklepie polecanym przez cmrev gre FM2013. Wersja z kluczem. Dostalem kod do wersji beta. Wersje ta zainstalowalem. Po premierze dostalem kod do pelnej wersji gry, ale z tego co czytalem to nie nalazalo jej instalowac, poniewaz wersja beta sama sie zaktualizuje do pelnej wersji gry.
Po premierze gre uruchomilem 1 raz. Niestety czas nie pozwolil mi na kolejne uruchomienia. Dzisiaj wreszcie znalazlem chwile czasu i chcialem w koncu troche pograc w ta gre. Odplalilem Steam i sie zdziwilem- gry nie bylo w bibliotece.
W zwiazku z tym chcialem zrobic kolejna instalacje gry z aktywacja kodu ktory dostalem po premierze. Wybralem na Steam opcje instalacji. Wszystko bylo ok do momentu kiedy nie przeszedlem do aktywacji poprzez wpisane kodu. Przepisalem kod i wyswietlil sie komunikat, iz gra jest juz aktywowana i znajduje sie w mojej bibliotece gier. Niestety- w dalszym ciagu sie tam nie znajduja. Sa wszystkie inne gry ktore kupilem, ale nie ta...
Jak ten problem rozwiazac?

Z gory dziekuje za odp. i pozdrawiam
M

chinczol Młody aktywista

09.12.2012 09:32    #6034     Sufler - Porady do gry - problem z gra...
Stawiałbym na jakiś problem sprzętowy/systemowy, nie związany konkretnie z grą. Skoro mówisz że jeszcze 2 dni temu wszystko było dobrze. Sprawdź czy czasem dysk/grafika/ram Ci nie szwankują. Zobacz jak się będzie komputer zachowywał na innych grach. Zrób porządek z systemem, wywal śmieci, błędy, wirusy etc. Jaką masz karte graf? W ustawieniach FM, zmien tryb renderowania na program.

chinczol Młody aktywista

Problem z Ronaldo jest jeden - został on delikatnie mówiąc "skrzywdzony" przez research otrzymując opanowanie równe 10, co jest jakimś totalnym nieporozumieniem. Wątpie aby w tej edycji był takim samym "kozakiem" jak w poprzedniej. Messi natomiast został jeszcze bardziej "skoksowany" w stosunku do poprzedniego FM. Co do skuteczności. Jak wygląda Twój trening przed meczowy? Ustaw go na gre w ataku. Na taką kolej rzeczy może się składać wiele czynników jak np. rozmowy motywacyjne, konferencje prasowe itp.

kozak7622 Partyzant

09.12.2012 09:17    #6036     Sufler - Porady do gry - problem z gra...
Witam mam pytanko bo od wczoraj mam problem z gra fm2013 tzn: gra sie normalnie wczytuje, ustawiam sklad , taktyke ale gdy przechodzi do tryby meczu 3d to robi sie czarny ekran i nic nie mozna zrobic... jedynie reset kompa a jeszcze 2 dni temu wszystko działało i nie mam pojecia z czym jest problem czy jest ktoś w stanie mi pomóc? (windows 7)

PZU Partyzant

Siemanko, chciałbym podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat najnowszego Fm'a. Zacząłem grac karierę Realem M. Po 25 kolejkach jestem liderem mając na koncie 7 porażek i 2 remisy. Za mną jest Barcelona z 11 albo 12 remisami i 2 porażkami. Messi gra wybornie w Fm, strzela masę bramek, za to C.Ronaldo- DRAMAT !! W lidze strzelił 4 bramki po 25 kolejkach, w lidze mistrzów ma 3 bramki po fazie grupowej. Ogólnie to większość porażek wynika ze strasznej skuteczności, gdzie grając na wyjeździe zazwyczaj gram całkiem dobrze, stwarzam sytuacje, ale piłkarze marnują je seryjnie. Jeśli chodzi o Ronaldo to gra na lewym skrzydle jako schodzący napastnik i ma najniższe oceny w każdym meczu niż reszta zespołu, trafił mu się jeden dobry mecz w Fm z Juve w fazie grupowej, kiedy grałem u siebie strzelił 2 bramki i asystował. Ogólnie rzecz biorąc to spisuje się gorzej niż Alvaro Morata czy Sarabia ściągnięty przed sezonem z Getafe. Mimo to, że jestem liderem irytuje mnie liczba porażek. Chciałbym się zapytać Was, czy również macie problemy ze skutecznością i czy również przegrywacie tyle meczy. W poprzednich wersjach Fm zdarzały się max 3 porażki w sezonie, a teraz to jakiś szok. Rozumiem, że może chodzić o realizm, że nie jest tak łatwo itp. ale bez przesady ... Przy okazji jeśli macie receptę na poprawę straszliwie słabej skuteczności to chętnie proszę o pomoc. No i czekam na Wasze spostrzeżenia na temat Fm i mojej wypowiedzi

chinczol Młody aktywista

08.12.2012 22:21    #6038     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM13
Ten błąd nie ma nic wspólnego z metodą save & load, tak samo jak save & load nie powoduje żadnych problemów z wcztywaniem rozgrywki czy zepsuciem save'a.

domiinnho10 Partyzant

08.12.2012 22:14    #6039     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM13
Gra save - load? Możliwe aczkolwiek ja zapisuję stan gry przed każdym spotkaniem dla bezpieczeństwa i problem się pojawia. Poza tym chyba nie o to chodzi, żeby podczas częstego zapisywania gry, ta się psuła... Litości, albo gra jest testowana i jest sprawna albo nie, a nie oszukujmy się na razie sprawna nie jest. Gracz może zapisywać stan gry z każdą wiadomością przeczytaną ze skrzynki i puki ma miejsce na dysku problemów być nie powinno.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

08.12.2012 19:53    #6040     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM13
To nie jest tak, że jak ktoś ciągle gra 'save - load' to powstają jakieś problemy z wczytaniem sejwu?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution