Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

robotnik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.12.2012 20:49    #6021     Football Manager - Ogólna dyskusja - Atrybuty zawodników
Witam!
Mam problem ze sposobem przedstawiania atrybutów zawodników w fm13, który mnie tak wkurwia że nie mogę zacząć rozgrywki. A wygląda to tak:
http://www.fotos(...)a59.html
Brakuje mi graficznego wykresu z atrybutami zawodników, który był w fm11 ( w czerwonym okręgu zaznaczyłem element o który mi chodzi)
http://www.fotos(...)e5e.html
Czy można coś zrobić żeby wykres znajdował się głównym oknie zawodnika?
Bardzo proszę o odpowiedź

Joel_Tshibamba Partyzant

10.12.2012 18:21    #6022     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Gram Legią Warszawa FM 2012 Sezon 2013/2014. Dopiero co objąłem ten klub.
W meczach na własnym stadionie gram bardzo dobrze, oddaję dużo strzałów, a przeciwnik zaledwie kilka.

Gorzej wygląda sprawa w meczach wyjazdowych, przeciwnik oddaje ponad 10 strzałów ( W Ekstraklasiee dotychczas 4 zwycięstwa i 1 remis na wyjeździe), lecz było to rzutem na taśmę.

Co zmienić w taktyce, żeby lepiej grać na wyjazdach??
Ostatnio zupełnie zmieniłem taktykę na mecze wyjazdowe i najpierw przegrałem w dobrym stylu z Liverpoolem (2:1) i wymęczyłem zwycięstwo z Bełchatówem (2:3), choć przegrywałem 2:1.

Z Bełchatowem był ten sam problem, oddali oni mnóstwo strzałów.
Proszę pomóżcie.

Gram taktyką 4-2-3-1
ŚO - środkowy obrońca - zabezpieczenie
BO - boczny wysuniety obronca - wsparcie
DP - 1 rygiel defensywny, 2 defensywny pomocnik (obrona)
ŚPO - ofensywny pomocnik - wsparcie
BP - skrzydłowy - atak
ŚŃ - lis pola karnego
10 sezonów w As Roma. Zapraszam do czytania :)
http://tshib(...)ca_.html
Zapraszam do udziału w konkursie:
http://tshib(...)owadzeni

Makaveli13 Partyzant

mam również ten problem w Napoli ... jedyne co polecam to kupić skrzydłowych, u mnie gra bez nich kompletnie się nie klei. Jeśli jednak ktoś ma takową , która się sprawdza, to również proszę o pomoc ;)

kozak7622 Partyzant

09.12.2012 18:21    #6024     Sufler - Porady do gry - problem z gra...
pobralem http://www.micro(...)px?id=35 direct zainstalowal sie poprawnie ale problem nie zniknął wiec juz nie mam pojęcia co sie stało ze przestało mi działać 3D a inne gry normalnie smigają a teraz w ustawieniach odhaczyłem 3D i dałem pomoc graficzna i tylko jak nacisnąłem zatwierdź to zgasł mi monitor :) jutro spróbuję zainstalować XP i zobaczę czy dalej będzie występował problem

chinczol Młody aktywista

09.12.2012 17:06    #6025     Sufler - Porady do gry - problem z gra...
Karte ma dobrą. Stawiam na sterowniki albo DirectX. Bo coś wyżej pisał że ma problemy z zainstalowaniem najnowszej wersji DX.

brzoza93 Partyzant

Mam problem z finansami a mianowicie
rozegralem sparingi i dostalem kase za nie w dochody->inne
i teraz czy moge kase przeniesc na transfery a jak tak to jak :)

kozak7622 Partyzant

09.12.2012 13:49    #6027     Sufler - Porady do gry - problem z gra...
a czy moze byc to problem z directem ? bo probowalem zainstalowac innego directa to wyskakuje mi bląd: nie odnaleziono E:\directX\DXsetup.exe

musli1234 Partyzant

09.12.2012 13:48    #6028     Sufler - Edytor - Edytor,edytor,edytor..
Czytałem forum ale nadal nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. Odpalam edytor, dokonuję zmian, zapisuję (tutaj pojawia się pierwszy problem gryż nie wiem do końca jak to zapisać, są opcje takie jak polącz dane edytora i zapisz dane edytora nie mam pojęcia po co to jest). Wchodzę do gry i zmian nie ma. We wcześniejszych wersjach była od razu opcja wyboru bazy danych i nie było problemu. Teraz nic takiego nie widzę odpalam tak jak jest i zmian nie ma. Może ktoś wyjaśnić na jakiej zasadzie działa edytor i jak skutecznie zapisać dane żeby potem były w grze ? Dziekuję z góry za pomoc!

chinczol Młody aktywista

09.12.2012 13:09    #6029     Inne - Gry i komputery - Bład przy włączani lapka
Jak masz na gwarancji lapka, to lepiej go oddaj, bo jak zaczniesz coś sam kombinować to może być tylko gorzej. Możesz jeszcze skontaktować się z supportem firmy swojego laptopa i tam wyjaśnić problem.

chinczol Młody aktywista

09.12.2012 13:04    #6030     Sufler - Porady do gry - problem z gra...
Sterowniki na płytce dołączonej do grafiki wcale nie muszą być najnowsze i w większości przypadków nie są. Sprawdź na stronie AMD jaka wersja sterowników jest najnowsza do Twojej karty graficznej. Zobacz co się stanie gdy przełączysz w trakcie meczu widok z 2D na 3D czy również pojawi się ten problem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution