Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

DelPiero_10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2012 18:05    #6001     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją FM13
Witam wczoraj zakupiłem oryginalną wersję FMa 13 w empiku. Po włożeniu płyty najpierw nastąpiła długa aktualizacja stream'a. Po czym przeszedłem do instalacji gry na dysku i po 2 minutach gra wychodzi z instalacji i nie da się jej zainstalować Co jest . Może ktoś wie o co chodzi ???? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Ronnie19 Partyzant

13.12.2012 18:02    #6002     Sufler - Porady do gry - Inter mediolan
Crisetig jak dla mnie najlepszy talent w 12 poniewaz bez problemu po sezonie lub dwoch jest do wziecia za darmo przez polskie kluby,zawsze potem w moim Lechu gral w reprezentacji Włoch i byl jednym z najlepszych srodkowych pomocnikow na swiecie

chris000 Partyzant

A ja mam takie pytanie odnośnie WYPOŻYCZEŃ.
W poprzednich edycjach była opłata za wypozyczenie - i to było opłata jednorazowa.
Teraz jest MIESIĘCZNE OPŁATA za wypożyczenie - to jest błąd, czy naprawdę klub który wypozycza, bedzie co miesiac dostawał kase ??
Sprawdzał z Was ktoś finanse ?
Proszę o odpowiedz.

Mam również problemy z wypozyczaniem graczy.
Oferuje graczy, ale żadam 100% pensji a kluby mi proponują.... 10% !!!
A jak NEGOCJUJE i dam opłata 100tys to odrzucaja nawet jak dam opłate 20tys.
Tez tak macie?

JasonPL90 Partyzant

Witam , mam taki problem który doprowadza mnie juz do szału , 8na10 goli tracę tak samo , piłka jest zagrana na bok , albo skrzydłowy biegnie przez polowe boiska a moj boczy obrońca przy nim , dorzuca piłke taka ostra , albo po ziemi przechodzi ona moich 2 obrońców środkowych , przechodzi obrońce bocznego który zawierzył do środka i na długim słupku zamyka 2 skrzydłowy rywali pakując piłkę do siatki,czasem jest tak ze nie doleci to tego 2 skrzydłowego bo napastnik jak wepchnie do bramki bez jakiej kolwiek reakcji obrońców. Ustawiałem już wszytko chyba i nie wiem z czego to wynika.

kukiz87 Partyzant

jesli mam dobry klub i taktyke dobra z neta i nie moge wygrywac to w czym moze tkiwc problem ?
przeciez to tylko gra poziom powinien byc przystosowany dla ludzi ktorzy graja w serie x lat ale i dla dzieci np itp

gulchynsky Partyzant

12.12.2012 17:30    #6006     Sufler - Inne - FM13 nie uruchamia się - błąd steam
Witam, nie mogę uruchomić FMa na laptopie. Przy próbie włączenia przez steam pojawia się komunikat: "Nie udało się uruchomić aplikacji (aplikacja jest już uruchomiona)", mimo że gra nie była wcześniej uruchamiana. Kiedy próbuję włączyć grę przez skrót nie ma żadnej reakcji. Na PC gra uruchamia się bez problemów. W takim razie, czy jest możliwość włączenia tej samej gry na tym samym koncie steam, ale na innym komputerze? Może to przez to jest problem. Laptop nie ma problemów z wymaganiami gry, więc ta kwestia raczej odpada. Wielkie dzięki za pomoc.

Makaveli13 Partyzant

[quote="tafel92"]Słuchajcie mam taki problem. Wgrywam dodatki do fm 13 (face, kits, background-stadiums, loga) i po wgraniu dodatków gra się zawiesza :/ Nie wiecie może dlaczego?[/quote]

Też tak miałem. Pomieszaj trochę z opcjami " odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu " i "buforuj skórkę" ( czy jakoś tak ). Wyłącz jedno, potem spróbuj drugie wyłączyć, ja coś pomieszałem i już wszystko okej.

Z tym talentem, to lepiej daj mu więcej grać, teraz niech gra w juniorach. W wieku 18-19 lat wypożycz go, a w wieku 20 wprowadzaj ( chyba że uważasz że wcześniej będzie w stanie sobie radzić w La Liga ).

BartJack Partyzant

12.12.2012 16:22    #6008     Sufler - Problemy techniczne - problem z tabelą
siemka :D może być to pytanie banalne ale nie znalazłem rozwiązania na mój problem nigdzie w necie ani wcześniej tak nie miałem :) a pare lat w managera już gram, mianowicie chodzi o to ,że nie mam tabel :D ani ligowej ani ligi mistrzów itp :) wiecie ,może co włączyć by się pojawiły :D bo grać tak na czuja albo zapisywać to lipa :) pzdr i prosze o szybką odpowiedz:) gram w managera 10 jak coś

kukiz87 Partyzant

nie nie pełny tryb kariery normalnie , problem tez mam w zespolach ze skutecznoscia jakos nie moge sobie poradzic aby grajkowie strzelali mi te gole ;) ale coz mam nadzieje ze w koncu zacznie sie cos dziac ;)

PabloAimar10 Partyzant

12.12.2012 13:12    #6010     Sufler - Porady do gry - Patch FM 2013
jak dobrze byś poszukał to znjadziesz napewno. Mi tam tylko jest potrzebny ten nowy uptade ktory mam nadzieje rozwiąże moje problemy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution