Problemów z wygrywaniem nie mam
ponieważ kupuję lub zakontraktowywuję(?) najlepszych wolnych graczy na rynku(w mojej opinii).
Problem z tym, że potrafię wygrać 4-1 ofensywnym stylem a wskaźnik dalej się nie zmienia. Jestem liderem rozgrywek i dalej mam 27% przy zadowoleniu zarządu z powodu mojej ofensywnej taktyki. Nie wiem może to się zmienia co jakiś dłuższy okres(sezon) ale może to potem wpływać na decyzje zarządu, że mnie wyleją mimo awansów ligowych albo nie zgodzą się na rozbudowy bo moja gra nie jest na tyle ofensywna jak im się podoba.
Przepraszam za zboczenie z tematu.
Co do treningu to reprezentacje dłużej się uczą taktyki ze względu na rzadkie zgrupowania, dobrze rozumiem?
ponieważ kupuję lub zakontraktowywuję(?) najlepszych wolnych graczy na rynku(w mojej opinii).Problem z tym, że potrafię wygrać 4-1 ofensywnym stylem a wskaźnik dalej się nie zmienia. Jestem liderem rozgrywek i dalej mam 27% przy zadowoleniu zarządu z powodu mojej ofensywnej taktyki. Nie wiem może to się zmienia co jakiś dłuższy okres(sezon) ale może to potem wpływać na decyzje zarządu, że mnie wyleją mimo awansów ligowych albo nie zgodzą się na rozbudowy bo moja gra nie jest na tyle ofensywna jak im się podoba.
Przepraszam za zboczenie z tematu.
Co do treningu to reprezentacje dłużej się uczą taktyki ze względu na rzadkie zgrupowania, dobrze rozumiem?

Co konkretnie Ci się nie podoba? Co konkretnie chciałbyś zmienić? Czego szukasz? Większość tematów na forum jest oznaczona poszczególnymi wersjami FM. Wystarczy je tylko przeczytać. Szukasz konkretnej odpowiedzi na swój problem, bez kłopotu ją znajdziesz. Jeśli nie, zawsze możesz sam zapytać pisząc na forum. Jesteś tutaj od miesiąca a już zaczynasz krytkować. Jeśli chcesz zobaczyć prawdziwy haos to zobacz jak wyglądają fora na zagranicznych serwisach.
Ustawiacie na każdego piłkarz z 11 indywidualnie polecenia (gra na przeciwnika, strzały itp) czy tylko na niektórych? Co zrobić aby w momencie kiedy bramkarz drużyny przeciwnej wykopuje piłkę, moi zawodnicy walczyli o nią w powietrzu? Ostatnio zauważyłem (nie gram na 3D tylko na starych, dobrych żetonach) że oni w ogóle nie walczą o takie piłki. Przeciwnik spokojnie sobie ją przyjmuję i często po takich akcjach pada dla nich bramka.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty