Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2012 19:35    #5971     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening - FM2013
Problemów z wygrywaniem nie mam ;) ponieważ kupuję lub zakontraktowywuję(?) najlepszych wolnych graczy na rynku(w mojej opinii).
Problem z tym, że potrafię wygrać 4-1 ofensywnym stylem a wskaźnik dalej się nie zmienia. Jestem liderem rozgrywek i dalej mam 27% przy zadowoleniu zarządu z powodu mojej ofensywnej taktyki. Nie wiem może to się zmienia co jakiś dłuższy okres(sezon) ale może to potem wpływać na decyzje zarządu, że mnie wyleją mimo awansów ligowych albo nie zgodzą się na rozbudowy bo moja gra nie jest na tyle ofensywna jak im się podoba.

Przepraszam za zboczenie z tematu.

Co do treningu to reprezentacje dłużej się uczą taktyki ze względu na rzadkie zgrupowania, dobrze rozumiem?

nemook Partyzant

17.12.2012 17:32    #5972     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening - FM2013
Ja akurat z zarządem i kibicami problemu nie mam...na razie spełniam wszystkie warunki jakie chcieli...
Martwi mnie jednak ilość traconych bramek, gra w obronie i powoli rozwijający się zawodnicy...
No właśnie każdy ma problemy, każdy inne, jakby każdy miał inną grę...

dodam że gram sezon na prawie wszystkich dostępnych ligach i wszystkie na poziomie grywalnym...może to wina tego? hmm....

MrWisnia98 Partyzant

17.12.2012 16:58    #5973     Sufler - Porady do gry - Problem z wyborem zastępcy ...
Jestem selekcjonerem Danii I Anżi Machaczkały. Po zatwierdzeniu kadry na mecz EMŚ 2018 (dałem miniimum czyli 16 osób) Bendtner doznał kontuzji. Pojawia sie ,,czerwona'' wiadomość o konieczności wyboru następcy. Lecz gdy klikam dodaj do reprezentacji lub przesuń do zespołu w menu któregoś z zawodników z listy krajowej pojawia się komunikat, że w kadrze jest już 23os. (WTF?). Nie mogę przejśc na następny dzień bo jest to jedna z wiadomosci alarmowych a ja nie mogę nadal wybrac tego zastępcy :/ Pomóżcie mi pls.Gram tą kariere juz jakieś 8 miesięcy.

PROSZĘ O POMOC. BĘDE WDZIĘCZNY PANOWIE !

chinczol Młody aktywista

17.12.2012 14:17    #5974     Football Manager - Ogólna dyskusja - Forum
Nie ma jak to konstruktywny hejt na otwarcie nowego tygodnia :) Co konkretnie Ci się nie podoba? Co konkretnie chciałbyś zmienić? Czego szukasz? Większość tematów na forum jest oznaczona poszczególnymi wersjami FM. Wystarczy je tylko przeczytać. Szukasz konkretnej odpowiedzi na swój problem, bez kłopotu ją znajdziesz. Jeśli nie, zawsze możesz sam zapytać pisząc na forum. Jesteś tutaj od miesiąca a już zaczynasz krytkować. Jeśli chcesz zobaczyć prawdziwy haos to zobacz jak wyglądają fora na zagranicznych serwisach.

taz43 Partyzant

[quote="Patryk96"]Ajax czy PSV?[/quote]

polecam psv chociaz nie jest latwo po sezonie robia sie problemy bo jak ja gralem to dostalem embargo transferowe bo jaki biznesmen chcial przejac klub.

MarcinPSG Partyzant

To jak to w końcu jest z tą grą przez sieć takie problemy ? Gram z przyjacielem od wielu lat w kolejne wersje FMa przez sieć, a teraz coś widze że STEAM kuleje ?
Zauważylem że wiele osób reklamuję problem po drugim graniu ze znajomym przez sieć, że za drugim razem nie widzi osoba wchodząca do gry hostującego ?
Vaduz

kamilm Partyzant

Dobra temat do zamknięcia, dla tych wszystkich którzy mają problemy z taktyką polecam ten artykuł http://www.cmrev(...)nie.html Po przeczytaniu tego artykuły zmodyfikowałem swoją taktykę, troszkę swojej i tej z artykułu i na razie radze sobie bardzo dobrze. Do Anzi Machaczkała po kilku modyfikacjach, po ustawieniu lini obrony w inny sposób, działa rewelacyjnie, muszę zobaczyć jak to będzie w klubach słabszych np w Tereku Groznym, czy w polskiej lidze, oczywiście z pewnymi modyfikacjami.

SpiderFYM Partyzant

Witajcie

Mam kilka pytań co do FM 2013, ponieważ jakoś tak dziwnie wychodzi że mam ogromne problemy z wygraniem/zagraniem dobrego meczu. W 12 było chyba łatwiej ale to nie jest temat do płaczu :) . Aha - gram Wisłą Kraków, więc wiadomo że nie mogę kupić jakichś nad wyraz dobrych piłkarzy/personelu.

1. Trening - nowe opcje treningowe mi się zupełnie nie podobają ale tu nie o tym. Zwolniłem niepotrzebnych trenerów, zatrudniłem najlepszych możliwych, każdy trener ma przypisany jeden trening. Wychodzi około 3-3,5 gwiazdek na trening. Czyli źle nie jest ale dobrze też nie. Póki co baza treningowa nie do ruszenia.
Trening indywidualny - jak go ustawić dla zawodników? Dokładniej chodzi mi o to czy ustawić im trening na pozycję na jakich ich chcę wykorzystywać czy konkretnie na atrybut? W trakcie sezonu ustawić na intensywność średnią czy wysoką?

2. Taktyka - no tutaj kosmos. W 12 nie siedziałem x czasu nad taktyką (tzn siedziałem ale piłkarze jakoś łatwiej ją łapali). Tutaj usiadłem nad taktyką od razu na początku i... 1:4 z Zagłębiem :| Ustawiacie na każdego piłkarz z 11 indywidualnie polecenia (gra na przeciwnika, strzały itp) czy tylko na niektórych? Co zrobić aby w momencie kiedy bramkarz drużyny przeciwnej wykopuje piłkę, moi zawodnicy walczyli o nią w powietrzu? Ostatnio zauważyłem (nie gram na 3D tylko na starych, dobrych żetonach) że oni w ogóle nie walczą o takie piłki. Przeciwnik spokojnie sobie ją przyjmuję i często po takich akcjach pada dla nich bramka.

3. Rozmowy motywacyjne - o co chodzi? Jakkolwiek nie powiem to albo bez reakcji albo negatywnie. (Doświadczenie - automatycznie)

4. Podpowiedzi asystenta podczas meczu - tzn informacje wyświetlane na szarym/srebrnym tle podczas meczu np "Wygrywamy w walce w powietrzu" albo "XXX YYY podaje dziś często prosto pod nogi przeciwnika". OD razu reagować, przymknąć oko czy jak?

Póki co tyle - z góry dziękuje za Waszą pomoc :)

Po rundzie jesiennej jestem 9 (tak, wiem - wystarczy spojrzeć na prawdziwą tabelę no ale..)

KevinTNT Partyzant

Witam, mamy z kumplem dość irytujący problem. Otóż chcielibyśmy zagrać razem przez sieć, jednak nie możemy podłączyć się do gry tworzonej czy to przez niego czy przeze mnie. Sytuacja wygląda następująco: odszukujemy interesujący nas serwer (tutaj nie ma problemu ze znalezieniem) i próbujemy dołączyć do gry. Pokazuje się komunikat o wczytywaniu danych gry po czym gdy on zniknie nie dzieje się nic więcej. Co ciekawe, ten kto stawiał serwer po takiej operacji w statusie gry widzi drugiego jakby się podłączył do gry, jednak tamten nie może stworzyć nowego menadżera, a tym samym rozpocząć gry.
Miałby ktoś pomysł co może być tego przyczyną i jak temu zaradzić? Bo szczerze powiedziawszy już jestem bardzo zły z powodu kupienia gry, która zwyczajnie nie działa tak jak powinna!

Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam!

kriko Partyzant

16.12.2012 14:15    #5980     Sufler - Problemy techniczne - Problem z Save
Witam ! nie wiem jak wy ale ja ostatnio po zainstalowaniu nowych uaktualnień mam pewien problem. Ostatnio doszedłem do sezonu 2014/2015 i pod koniec owego sezonu sie zawiesza gra jak chce uruchomić mecz. Akurat zrobiłęm save. wyszedłem z domu. Potem właczajac gre juz sie nie wchodziło do meczu tylko zacinalo się po rozmowie motywacyjnej. Wkurzyłem się i ponownie zaczołem sezon od nowa czyli 2011/2012 i znowu dochodząc do 2014/2015 sezonu ten sam problem następuje. Nie wiem czyja to wina.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.