Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Darein Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2012 12:01    #5961     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
Da sie grać trzeba naprawde trafic z taktyką pokminić bardziej niz zawsze i ustalać treningi w zależności od tego z czym w danej czesci sezonu nasz zespół ma najwieksze problemy

chinczol Młody aktywista

18.12.2012 11:08    #5962     Sufler - Porady do gry - Dodawanie lig
[quote="manki"]Wybaczcie że tu piszę ale mam problem gram w FM 2010 na patchu 10.3 i mam pytanie. Jak zaczelem grać to wybrałem tylko jedna lige (angielską) mijają już 4 sezony a chciałbym się przenieść do klubu z innej ligi. jest jakis program albo co aby dodać inne ligi w których mogę zostać managerem?[/quote]

Nie da rady. Dodawanie lig zostało wprowadzone w FM12.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Na facebookowym koncie 'Football Manager 2013' wrzucili info na temat radzenia sobie z crash dump'ami.
Fajnie jeśli każdy stosowałby się do ich zaleceń a nie poprzestawał na przykład na pierwszym punkcie. Według mnie takie pozostawienie sprawy powoduje, że producenci mogą uważać, że gra jest stabilniejsza niż jest w rzeczywistości.

[Quote]If you get crash dumps on an original copy, first try:
Steam client > Library > right-click Football Manager 2013 > Properties > Local Files tab > Verify Integrity of Game Cache

If that doesn't help, refer to the official FM13 FAQ page for troubleshooting http://www.sigames.com/faq/fm13.php

If you still have trouble, report your issues on the official Sports Interactive forums http://community.sigames.com/ and they should be able to assist you (need free account there).

At any case, as a precaution measure it is recommended to "Use Auto Saves" in 3 File Rolling Auto Save fashion every month or less (in-game Preferences screen > Saving tab).[/Quote]

Jak ktoś nie rozumie wpisu to polecam translate.google.pl :)

Serdecznie pozdrawiam

ola_bw Partyzant

Od jakiegoś czasu grając w FM 2012 zaczął mi się co jakiś czas wyłączać, wyskakiwał błąd i się wyłączał. Jakoś dało się to wytrzymać, ale niestety ostatnio ten problem dotknął moje obydwa savy, którymi grałam karierę. Podczas ich wczytywania wyskakuję crashdump i save się nie ładuję. Dzieję się tak na obydwu saveach, czy da radę się jakoś to naprawić? Była to chyba kariera, która dotychczas mnie najbardziej wciągnęła i taka przykra niespodzianka;/

Howie Partyzant

18.12.2012 03:04    #5965     Sufler - Porady do gry - Rozgrzewka przedmeczowa - problem
Witam,

mam pewien problem w nowym FM-ie. Ściągnąłem nowe skórki, a następnie wróciłem do starej resetując ustawienia i tu pojawiło się przed meczem coś, czego wcześniej nie było - rozgrzewka przedmeczowa, która przez chwile ładuje się na ekranie. Czy da się to wyłączyć. Jest to w sumie chwilowy przerywnik, lecz wcześniej mi to nie wyskakiwało i chciałbym, aby tak było dalej. Proszę o ewentualną pomoc.

manki Partyzant

18.12.2012 02:26    #5966     Sufler - Porady do gry - Dodawanie lig
Wybaczcie że tu piszę ale mam problem gram w FM 2010 na patchu 10.3 i mam pytanie. Jak zaczelem grać to wybrałem tylko jedna lige (angielską) mijają już 4 sezony a chciałbym się przenieść do klubu z innej ligi. jest jakis program albo co aby dodać inne ligi w których mogę zostać managerem?

Mudry Partyzant

Witam. Mam bardzo poważny problem otóż od jakiejś godziny szukam i nadal nie wiem jak złożyć ofertę wypożyczenia klubowi? Gram Polonią i Kiełb po pierwszym sezonie wrócił do Lecha, chciałbym znowu go wypożyczyć, lecz po prostu nie potrafię. Przy ofercie mam tylko transfer oraz zapytanie. Próbowałem z graczami podobnymi, dużo słabszymi, lepszymi i nigdzie nie ma opcji wypożyczenia. Mógłby ktoś mnie pokierować?

nemook Partyzant

17.12.2012 22:00    #5968     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening - FM2013
hm...mi zamiast rosnac atrybuty to albo stoja w miejscu albo spadaja. mozecie napisac jak ustawawiacie trening? co ile jaki i z jaka intensywnoscia? teraz wszystkim moim graczom ustawilem trening indywidualny wzgledem roli jaka chce by pelnili w druzynie. i ustawilem intensywnosc na maxa. albo sie czegos naucza albo zdechna probujac:) ja nie musze sie martwic o zakontraktowanie bo mam chyba jeden z najlepszych skladow a mimo to mam problemy w niektorych meczach ze slabszymi druzynami....

domiinnho10 Partyzant

17.12.2012 21:46    #5969     Sufler - Inne - Wychowankowie w LM
Tak, rozumiem, tylko mam problem w tym, że nie chcę uzupełniac kadry piłkarzami, którzy nie będą grac, a są w kadrze tylko dlatego, że takie są przepisy. Chdzi o to, czy da się jakoś ominąc te przepisy i zagrac w LM bez jakiegokolwiek wychowanka klubu?
PS. Rzeczywiście, pierwszy post z jakiś niewytłumaczalnych powodów jest niezrozumiały... mam nadzieję, że teraz wszystko jest jasne ;D

wislak_91 Partyzant

17.12.2012 20:08    #5970     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
Witam. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Fm'a 13. Czekałem tak długo z nadzieją, że nowe patche wyeliminują wszystkie błędy jakie popełnili twórcy przy tworzeniu gry. Oczywiście rozpocząłem rozgrywkę na patchu 13.1.3 i niestety spotkało mnie małe rozczarowanie... Gram Wisłą więc to nie ma wpływu na moją drużynę, ale niestety ma wpływ na ligę. W III rundzie kwalifikacji Ligi Europejskiej Ruch Chorzów wylosował Lech Poznań. O ile mi wiadomo, to na tej fazie rozgrywek wg zasad kluby z tego samego kraju nie mogą zagrać przeciwko sobie...

Nie wiem czy ten problem był już poruszany, jeśli nie to oddaje do dyspozycji dowód dla osób, które mogą ten błąd naprawić bądź znaleźć jakieś rozwiązanie.

http://oi50.tinypic.com/r08eh1.jpg

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution