Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jogusiando Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
18.12.2012 18:50    #5951     Sufler - Problemy techniczne - Problem ( crash dumps )
Witam. Rozegrałem już 1 pełny sezon Wolves i w przerwie między sezonowej 18 czerwca gdy przetwarza mi się ( Nie wiem czy to jest zapis ) pasek dochodzi do końca i crash dumps, dzieje się tak za każdym razem.

Da rade jakoś to naprawić?
Po życia kres.

Mar1992 Przodownik pracy

Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2012 17:46    #5952     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
[quote="myfunnygame"]Wadą jest to, że jakikolwiek nie byłby to rywal wszyscy potrafią wymienić szybkie klepy na połowie rywala czego przykład miałem w meczu z powyższej grafiki.[/quote] Pełna zgoda. Do tego jeszcze dodam problem z kontraktami sztabu. W jeden dzień, pozbyłem się 90% trenerów i fizjoterapeutów, zostało mi 6 ludzi. Chcę zatrudnić trenera i nie dochodzimy do zgody, bo on chce 500 zł. tygodniowo więcej, niż mogę dać. Idę do zarządu z prośbą, o zwiększenie płac dla sztabu, a oni, że obecnie i tak wydajemy dużo i się nie zgadzają. Czyli co? Dwa dni temu wydawali jakieś 250 tys., teraz 30 tys. i to dużo? Lepiej chyba mieć 10 dobrych, niż 30 średnich.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

18.12.2012 17:34    #5953     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
[quote]Tak szczerzę to ja nie wiem skąd biorą się problemy graczy na tym forum :-)[/quote]

^A bo widzisz niektórzy jeszcze nie dotarli do gimnazjum ;)
A niektórzy zostali zachęceni przez SI do zagrania w tą wersję FMa i nie rozumieją o co tu właściwie chodzi.

Co ja mam powiedzieć jak widzę taki oto komunikat: http://www.cmrev(...)-__.html ? :)

Wadą jest to, że jakikolwiek nie byłby to rywal wszyscy potrafią wymienić szybkie klepy na połowie rywala czego przykład miałem w meczu z powyższej grafiki.

DanielloIII Partyzant

18.12.2012 15:47    #5954     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
[quote="El Cholo"]Zgadzam się z powyższym, jak ktoś idzie na pałę i bez analizy przeciwnika chce wygrywać jedną formacją to nie da rady.[/quote]
Zasmucę cie (mam nadzieje że nie mocno ) ale ja nie analizuję gry przeciwnika i gram jedną formacją (nie lubię zmian wolę stawiać na zrozumienie ) i idzie mi całkiem sympatycznie ( 2 sezon w niecieczy Awans do Ekstraklasy i po 15 kolejkach 4 ze stratą 5 pkt do lidera). babole się zdarzają bywa życie.

Tak szczerzę to ja nie wiem skąd biorą się problemy graczy na tym forum :-)

kopruch Partyzant

18.12.2012 15:33    #5955     Sufler - Porady do gry - FM 2012 - save game crash dump
Witam,
mam problem w FM2012:
otóż gram sobie od jakichś 2 miesięcy, gram fajnie mi idzie (5 sezon) pełno trofeów, sukcesów i wogóle frajda z grania niesamowita aż tu wczoraj wczytuje save z karierą i w połowie wczytywania gry wywala mi crash dump. nic, myślę coś się może zesrało więc daje jeszcze raz ale znowu to samo. i tak chyba z 5 razy. już się powoli zaczynam denerwować ale mówie spokojnie... restartuje system i próbuje jeszcze raz. dalej nic. macie może pojęcie co się mogło stać z moim save'em podczas nie-grania? co można zrobić w tym przypadku? jest jakiś cień nadziei na uruchomienie jeszcze tego save'a?

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam!

ladygaga Partyzant

18.12.2012 15:02    #5956     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
Bocie , wpisz na yt goealkeepers fix,funny fix soccer,itp itd ,CZY W PRAWDZIWYM SWIECIE TAKIE RZECZY SIE NIE ZDARZAJĄ !? Jak mnie to wkurwia ,czy te pilkarzyki w fm13 maja biegac jak boty i robić w 100% to co chcesz????? Czytasz troche w internecie o problemach Realu,Arsenalu,Man City itp?? Najwieksze kluby maja problemy wygrywac mecze. Jak ci przeszkadza to że skrzydlowy nie podal na banie do napadziora,ze ktos podal do przeciwnika to nie graj w ta gre ,polecam simsy na fb .

gierus007 Partyzant

18.12.2012 14:34    #5957     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy NOWY patch?
Umiecie czytać? Przecież tu się ludzie pytają o pacha a nie, że nie mogą nic ugrać. Ja osobiście nie mam problemu z wygrywaniem i wynikami a i tak uważam, że ten silnik to kpina.

nemook Partyzant

mam 16 zwycięstw z rzędu i moja dobra passa trwa(Obecnie statystyka bramek wygląda 58 strzelonych do 20 straconych. ), problem jest taki, że 25% tych meczy wygranych zostało po "cudownym" combaku gdzie między 80-90 min zespół potrafił odrobić straty, a przez cały mecz się opieprzali. kolejne 25% to mecze kiedy przez cały czas do wspomnianego wcześniej przedziału czasowego utrzymywał się wynik 0-0 i dopiero w końcówce, często przy grze na zwiększonym ryzyku zespół rozstrzygał mecz. Pozostałe 50% to mecze wygrane powiedzmy bez problemu, gdzie od razu dominowałem i strzelałem więcej bramek. Zaznaczę, że żadnego meczu nie wygrałem bez straty bramek, zawsze coś wpadnie w moją siatkę. Próbowałem ich motywować w przerwie, czasami już daje asystentowi prowadzić rozmowy, czy ich agresywnie zjadę, że grają jak łamagi, czy zachęcę jest brak reakcji, albo spuszczają z tonu...co nie ukrywam w pewnych meczach jest frustrujące...morale w zespole jest na b.dobre poza 2 graczami, którzy nie są zadowoleni niskimi premiami zespołowymi. wszyscy w świetnej kondycji...ogólnie w klubie haj lajf...

Banan17 Partyzant

18.12.2012 13:24    #5959     Sufler - Gra przez sieć - Problem z grą przez sieć
Witam
Problem jest taki, że gdy wbijam na jakikolwiek serwer czy to do kumpla czy dowolny inny nie moge stworzyć menedżera klikam na ikonke i nic sie nie dzieje, steama i fm13 dodałem w zaporze jakieś porty odblkowałem ale to nic nie dało. Prosze o pomoc

kriko Partyzant

18.12.2012 12:55    #5960     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
ale powiem wam ze te crashe nastepują jak sie gra te nowsze patche bo pamietam jak gralem bez patchów to doszedlem 12 lat kariere .... niedawno zaczołem grac juz nowymi skladami jakie sa w rzeczywistosci i doszedlem do 2014/2015 ... i nastapily problemy .... wiec od nowa i znowu ten sam sezon i te same problemy. Dodam ze tu chodzi o fma 2012

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution