Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Dr No Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.12.2012 16:48    #5931     Sufler - Inne - Brak urlopów?
Na pewno nie jest to związane z majstrowaniem przy edytorze, bo ja nigdy edytora nie używam i również przy tegorocznej wersji tego nie robiłem. Moje podejrzenia padają na któreś z dodatków, jednak nie sądzę, by osoby tworzące owe dodatki tak skopały sprawę... Oryginalny terminarz mam zawsze przed rozpoczęciem gry włączony, więc również i w tym nie należy chyba szukać przyczyn bugu, bo to jest ewidentny bug. Jednak skoro inni gracze nie mają takiego problemu?

druid78 Partyzant

20.12.2012 16:33    #5932     Sufler - Inne - Brak urlopów?
Terminarz jest oryginalny, zawsze zwracam uwagę na tego typu rzeczy przy tworzeniu nowej gry.
Przeszło mi przez myśl, że to może być związane z majstrowaniem w edytorze, ale przy zasadach tam nie grzebałem, tylko przy strojach i rywalach klubu, więc bez sensu. Sprawdziłbym jeszcze, czy problem się powtarza przy grze bez apdejtu CMR, ale czasu mi trochę szkoda.

Jashita Partyzant

Czy po najnowszym patchu macie jakieś problemy? Bo w pewnym momencie wyskoczyło mi jakiś 80 wiadomości odnośnie roli faworyta i szans na wygraną każdego zespołu z 5 włączonych lig angielskich. Wcześniej tak nie było a informacja odnośnie szans dotyczyła tylko mojego zespołu. Proszę o pomoc

madzion2 Partyzant

panowie a ja mam taki problem że szanowny steam jeszcze nie zrobił mi żadnej aktualizacji a były już dwie tak ? dodam że mam wszystkie opcje z automatycznym aktualizowaniem włączone więc co mam robić proszę coś poradzić :)

LuaLua. Partyzant

20.12.2012 07:26    #5935     Sufler - Inne - Wydajność procka w fmie
Jak powszechnie wiadomo fm jest bardzo zależny od procesora. Nie lada sztuką jest komfortowa gra z bazą ponad 125k zawodników ze wszystkimi aktywnymi ligami.
Nie tak dawno złożyłem dobrego PCta, dysk SSD Samsung 840 Pro 256GB i z prockiem Intel Core I5-2500k z OC do 4,8k.
Zauważyłem, że proces Fma zużywa średnio tylko 40% procesora. Próbowałem na różne sposoby zwiększyć do 80% bo z chłodzeniem nie mam problemu. Nie pomogła konfiguracja w biosie, w fm, zwiększanie priorytetu fm.exe, zasady zasilania. Co prawda wyłączenie procesu bezczynności zwięlsza natychmiast moc do 100% ale nie oszukujmy się.
Czy w jakiś sposób mogę przyśpieszyć przetwarzanie? Fm nie potrafi wykorzystać dostępnej mocy?

Ps. mam 8GB RAM i używam Windows 8 x64 (Remake OS Project).
Podczas gdy fm pracuje wszystko inne jest wyłączone.

Zymon Partyzant

Witam. W swojej grze mam problem z galerią sław. Jak mogę usunąć menagerów (czyli mnie) którymi już nie gram a są oni widoczni w galerii sław. Jak mam to ''wyczyścić?,, Nie wiem czy to coś da ale chodzi mi o FM2008 link-http://www.bankfotek.pl/view/1381906
był - będzie - jest zawsze IKS!

Dr No Partyzant

19.12.2012 23:53    #5937     Sufler - Inne - Brak urlopów?
Ja również mam ten sam problem ;/ bez sensu... Zawodnicy nie rozjeżdżają się na urlopy po sezonie, mało tego w przerwie zimowej żaden klub ekstraklasy nie rozgrywa sparingów ;O w każdym poprzednim FM'ie obie sytuacje miały miejsce...

również się zastanawiam z czego to wynika...

baru94 Partyzant

Witam, ostatnio mam problem ze znalezieniem odpowiedniego klubu. Chciałbym alby to był klub z mocniejszych lig europy. Chodzi mi o jakiegoś średniaka, z którego w ciągu paru sezonów mógłbym zrobić klub na miarę europejskich pucharów. Chciałbym też żebym po sezonie zawsze miał z 15 mln na transfery. Zastanawiałem się nad Evertonem i Newcastle i ciekawy jestem jak tam z finansami po sezonie i jakie cele można sobie stawiać w kolejnych sezonach

orzo12 Partyzant

Witam!
Mam problem, właściwie to bardzo duży problem. Chciałbym sobie pograć w fma 2012, ale ciągle mam problem z crashdumpem. Rok temu kupiłem Fm`a. Zainstalowałem z płyty, no i wszystko działało pięknie. Pograłem trochę i potem gra mi się znudziła. Gdy postanowiłem powrócić do gry pojawił się ten błąd. Próbowałem już wszystkiego. Odinstalowałem fma i steam, i zainstalowałem na nowo, ale to nic nie pomaga. Dziś postanowiłem sprawdzić czy wszystkie fmy tak reagują u mnie, więc ściągnąłem fm2013 z neta, działa, hmm... tzn. odpala się, a to już jest sukces. Może wiecie co może być tym problemem ? Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

feanorr Partyzant

Witam

Dziś FM zaktualizował mi się do najnowszej wersji 13.2. W czasie gry zaczęła mi przychodzić masa zbędnych wiadomości o zupełnie innych zespołąch, wiadomości np. o szansach na wygraną, czy nastrojach przed meczem danych drużyn. I codziennie tego wpada dobre 40 wiadomości...

Przed wykonaniem update'a nie było żadnych problemów..Też tak macie? Jak można to naprawić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution