Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wislak_91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.12.2012 01:02    #5911     Football Manager - Ogólna dyskusja - dodatki
Trochę z innej beczki, ale sens ten sam. Czy miejsce instalacji FM'a (dysk C na którym jest Windows i 15 GB wolnego ; czy dysk D, który ma wolnej przestrzeni około 90 GB) ma jakieś znaczenie?

Osobiście mam zainstalowanego FM'a właśnie na C (ze względu na steama) i niestety szybkość przetwarzania danych jest słabiutka. Niestety mój sprzęt nie zwala z nóg, ale mam porównanie jak to sytuacja wyglądała z FM 2012 (również C).

W 12 miałem karierę z sześcioma ligami, a w 13 mam jedną ligę i ze smutkiem stwierdzam, że szybkość rozgrywki w FM 2012 była o niebo lepsza niż teraz w FM 2013. Szukam więc przyczyn takiego stanu rzeczy, ale niestety nic nie pomaga. Może właśnie próba instalacji Fm'a na dysku D coś pomoże? Dopóki nie będę miał pewności, ze przeinstalowanie gry z dysku C na D rozwiąże mój problem, to nie chciałbym w cokolwiek ingerować. Wolę żeby było tak jak jest niż żebym później miał jakieś problemy z ponowną instalacją itp. Proszę o pomoc.

SpiderFYM Partyzant

Witajcie
Czy ktoś rozwikłał problem z terminarzem ekstraklasy? Obojętnie czy zaznaczę "orginalny" terminarz czy nie to i tak wszystkie mecze mam w sobotę..

Kanius Partyzant

22.12.2012 23:54    #5913     Sufler - Porady do gry - Dodatek polskich lig i fake
Witam mam dwa pytania odnośnie FM 2013:

1) Gdzie mogę znaleźć aktualny plik Vetra, który aktualizuje te pliki fake na oryginalną reprezentację Niemiec, Japonii i prawdziwe nazwy kilku szaraków (bodajże Oliver Kahn i ktoś jeszcze) ?

2) Mam problem z dodatkiem polskich lig. Pobrałem z tej strony, ale niestety wyskakuje mi komunikat: Liczba zespołów, które awansują nie odpowiada tym, które spadają, po czym nie pozwala mi na wybór naszych rodzinnych rozgrywek.

Jeżeli ktoś ma odpowiedź na te pytania, proszę odpowiedź.

Michal144 Partyzant

22.12.2012 23:52    #5914     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błąd wczytywania
Mam problem , zapisałem sobie grę na jednym pliku, wychodzę z gry i po 2 h właczam chcę wczytać grę pisze że gra nie została wczytana.(w ogóle najezdzam na plik zapisu i nie ma jego podglądu , jakby nie było zapisane) patrzyłem jeszcze w folderze z zapisami to mam ten plik ( waży 106 mb) a w grze tego nie ma.Wie ktoś jak ten problem rozwiązać ???

endrieq Partyzant

22.12.2012 22:51    #5915     Sufler - Edytor - Awanse/spadki - problem w edytorze
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam problem związany z edytorem. Po zainstalowaniu nowego patcha nie działają awanse i spadki w przypadku dywizji podzielonych na wiele grup. Gdy definiuję liczbę spadających i awansujących drużyn dla wszystkich grup łącznie, wszystko jest OK. Natomiast po zrobieniu tego samego dla każdej grupy z osobna i sprawdzeniu zgodności reguł pojawia się coś takiego:
http://img51(...)uevl.png
Czy mógłby mi ktoś pomóc, jak rozwiązać ten problem?

DanielloIII Partyzant

22.12.2012 20:21    #5916     Serwis - Uwagi i propozycje - Majonez Kielecki
[quote="piotrp504"]Witam
przez ten majonez z reklamy mam problem z logowaniem
zamiast całe okno logowania wyskakuje baner majonezu na okno logowania
żeby się zalogować musiałem się tyle oklikać żeby ten baner któryś raz z rzędu się nie pojawił nie wspomnę że na Facebooku majonezu też byłem z kilka razy :common:
wiem że stronka musi się utrzymać że wszystko kosztuje ale można by to jakoś poprawić
czy wy też tak macie czy tylko moje chrome tak robi???????????[/quote]

Ja mam chroma i nie mam tego problemu

piotrp504 Partyzant

22.12.2012 20:05    #5917     Serwis - Uwagi i propozycje - Majonez Kielecki
Witam
przez ten majonez z reklamy mam problem z logowaniem
zamiast całe okno logowania wyskakuje baner majonezu na okno logowania
żeby się zalogować musiałem się tyle oklikać żeby ten baner któryś raz z rzędu się nie pojawił nie wspomnę że na Facebooku majonezu też byłem z kilka razy :common:
wiem że stronka musi się utrzymać że wszystko kosztuje ale można by to jakoś poprawić
czy wy też tak macie czy tylko moje chrome tak robi???????????
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

czarlipe Partyzant

Witam , wie ktos ja rozwiązań ten problem ?
probowałem juz w firewall ale tam wszystko jest ok, a steam dalej nie chce sie zaaktualizować

Zymon Partyzant

Po skączeniu sezonu PSG uznałem że nie mogę nimi kontynuować kariery. Zaczełem się bawić edytorem. Do tego dochodzą średnie finanse. Uznałem że najlepszym rozwiązaniem jest gra w Premiership. Tam nie będę miał problemów z finansami. Szukałem i znalazłem 2-3 średnie kluby które mnie interesują. Sunderland- benjaminek ligi z dużym stadionem 48355 miejsc, średni skład, Portsmouth- sredniak z ambicjami,skald podobny do Sunderlandu z 2-3 gwiazdami ( Diarra, Kjancar, Defoe), jedyny minus to taki ze trzeba 3 lata czekać na nowy stadion (40000 miejsc) oraz Fulham najmniejszy stadion 25500, dług, skład słaby, dużo starych i średnich zawodników (najmniej mnie interesuje ale może ktoś nimi grał i może coś o nich powiedzieć). Tottenham, Everton , Man City i Newcastle mnie nie interesują ponieważ mają już b.dobre składy, reputacja itp. AHA FM2008 8.0.2
Emeryt- AS Saint-Etienne , Górnik Zabrze, Ruch Chorzów, Nantes, RC Lens, Porstmouth, Sunderland,Villarreal
był - będzie - jest zawsze IKS!

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

21.12.2012 21:57    #5920     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening - FM2013
no to z tego co widzę to domyślne masz zablokowane bo odpowiada za to asystent lub inny trener ale o tym pisałeś więc chyba się na to godzisz że ćwiczą coś domyślnego(?)
Piłkarze mają wzrosty, za wyjątkiem tych co mają/mieli kontuzję. Nie wiem w czym problem? Niektórych piłkarzy po prostu nie można bardziej ulepszyć bo na przykład osiągnęli swój poziom maximum atrybutów. Jak chcesz żeby któremuś piłkarzowi wzrastały(co możliwe) szybciej atrybuty wystawiaj go częściej w składzie. Działa to na utalentowanych młodych zawodnikach. Starsi raczej utrzymują atrybuty lub je tracą niż się ulepszają ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution