Spodziewałem się, że po odejściu do kadry trenera Ruchu zespół ten będzie grał totalną padakę i się nie pomyliłem, choć nie myślałem, że będzie aż tak źle. W pierwszych 5-6 meczach sezonu punktowali i mieli wyniki bramkowe IDENTYCZNE jak GKS Bełchatów, przyszedł nowy trener i zdobył kilka pkt ale koniec rundy ponownie piłkarze grali piach. 1 pkt w 5 meczach. Górnik wysoko ale zasłużył sobie na to miejsce bardzo dobrą grą(na wyjeździe jeszcze nie przegrali).
Zastanawiająca postawa krakowskiej Wisły, najniższa(?) pozycja w całym XXI wieku.
Wynik Polonii W. dziwny zazwyczaj jak są problemy finansowe to klub gra gorzej a tu proszę miejsce na podium. Z drugiej strony taka jedna wypłata to dużo więcej niż powinni zarabiać ale mniejsza.
Miejsca 6-14 mogą się wymieszać bo jest tylko "kilka"(8)oczek różnicy.
Na końcu 2 najsłabsze drużyny które powinny pożegnać się z rozgrywkami.
Zastanawiająca postawa krakowskiej Wisły, najniższa(?) pozycja w całym XXI wieku.
Wynik Polonii W. dziwny zazwyczaj jak są problemy finansowe to klub gra gorzej a tu proszę miejsce na podium. Z drugiej strony taka jedna wypłata to dużo więcej niż powinni zarabiać ale mniejsza.
Miejsca 6-14 mogą się wymieszać bo jest tylko "kilka"(8)oczek różnicy.
Na końcu 2 najsłabsze drużyny które powinny pożegnać się z rozgrywkami.
Najnowsze posty