Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.12.2012 14:27    #5891     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Spodziewałem się, że po odejściu do kadry trenera Ruchu zespół ten będzie grał totalną padakę i się nie pomyliłem, choć nie myślałem, że będzie aż tak źle. W pierwszych 5-6 meczach sezonu punktowali i mieli wyniki bramkowe IDENTYCZNE jak GKS Bełchatów, przyszedł nowy trener i zdobył kilka pkt ale koniec rundy ponownie piłkarze grali piach. 1 pkt w 5 meczach. Górnik wysoko ale zasłużył sobie na to miejsce bardzo dobrą grą(na wyjeździe jeszcze nie przegrali).
Zastanawiająca postawa krakowskiej Wisły, najniższa(?) pozycja w całym XXI wieku.
Wynik Polonii W. dziwny zazwyczaj jak są problemy finansowe to klub gra gorzej a tu proszę miejsce na podium. Z drugiej strony taka jedna wypłata to dużo więcej niż powinni zarabiać ale mniejsza.
Miejsca 6-14 mogą się wymieszać bo jest tylko "kilka"(8)oczek różnicy.
Na końcu 2 najsłabsze drużyny które powinny pożegnać się z rozgrywkami.

kamil23r Partyzant

25.12.2012 14:26    #5892     Inne - Gry i komputery - Sprzęt do gry w Fm 13
wiesz ze złożeniem stacjonarnego kompa to nie miałbym żadnego problemu niestety na laptopach kompletnie się nie znam zwłaszcza że tam z grafa to nigdy nic nie wiadomo

stichu Partyzant

25.12.2012 10:22    #5893     Sufler - Problemy techniczne - problem patch 13.2.1
mam oryginlnego FM 13, i gram w niego praktycznie codziennie
nigdy (co dziwne) nie mialem zadnych zwieszek, crash dumpow etc.
wszystko hulalo bez bledow, az do dzisiaj
odpalilem FM'a i widze ze pobiera update, odpalil sie normalnie, animacja SI przeleciala, odpalila sie tapeta fm2013 i wczytuje gre...wszystko OK do momentu wyskoczenia menu startowego.... po nowym patchu moje menu jak i calal gra wyglada tak:

http://cloud(...)70784BB/

Jakies pomysly, jak moge to naprawic ??

platramix Partyzant

25.12.2012 01:38    #5894     Sufler - Problemy techniczne - Problem z uruchomieniem FMa
Witam kupiłem sobie niedawno kluczyk do FMa 2013 na steam i wszystko ładnie cacy instaluje próbuje włączyć i kicha, wyskakuje mi błąd: Not Optimum: Recommended Mode 1280x1024 60 Hz co najciekawsze mam ustawione takie parametry i nadal nic. Wymagania komputerowe mam spełnione i z tego co czytałem o tego błędach to rzekomo są spowodowane zepsutą płytką główną monitora ale nie chce mi się w to wierzyć bo dlaczego tylko FM mi nie chodzi ?

Opelu Partyzant

Ja poleciłbym West Bromwich Albion - 6-8 mln funtów w pierwszym okienku + 80 tysiecy zapasu ponad wydatki na pensje. Wystarczająco duży stadion, 25 tysięcy sprzedanych karnetów (wynik lepszy niż Tottenhamu, mam porównanie), całkiem solidny skład z świetnym bramkarzem, defensywnym pomocnikiem, ofensywnymi pomocnikami i napastnikami. Naprawdę nie trzeba wielu zmian w składzie na starcie, ja chyba uzupełniłem skład o Adama Mahera, Ademilsona i Adryana. Do tego ściągasz Drenthe z wolnego, wypożyczasz młodzież z ManU i masz skład na top 8 bez problemu. Szacowana pozycja w lidze to 14, ale nie ma problemu żeby znaleźć się wyżej.

platramix Partyzant

Powiedz mi jak go rozwiązałeś bo ja mam identyczny problem tylko że mi wyskakuje 1280x1024 60 Hz i wgl jak zmieniam pna takie parametry na komputerze to nie działa

platramix Partyzant

24.12.2012 23:05    #5897     Sufler - Inne - Problem z uruchomieniem FMa
Witam kupiłem sobie niedawno kluczyk do FMa 2013 na steam i wszystko ładnie cacy instaluje próbuje włączyć i kicha, wyskakuje mi błąd: Not Optimum: Recommended Mode 1280x1024 60 Hz co najciekawsze mam ustawione takie parametry i nadal nic. Wymagania komputerowe mam spełnione i z tego co czytałem o tego błędach to rzekomo są spowodowane zepsutą płytką główną monitora ale nie chce mi się w to wierzyć bo dlaczego tylko FM mi nie chodzi ?

pdg90 Partyzant

24.12.2012 17:20    #5898     Sufler - Porady do gry - Problem z historią klubu
Witam, nie wiem czy było to już poruszane, ale znalazłem w grze błąd i nie wiem czy występuje on tylko u mnie czy ogólnie w wszystkich.

Chodzi o złe wyświetlanie ligi w której prowadziłem swój klub. Wchodzi się tam poprzez profil managera a dalej historia i historia klubu.

W pierwszym sezonie zająłem z AFC Bournemouth 2 miejsce w Npower league 1 a w nastenym sezonie pokazuje, że mimo awansu dalej tam gram :/ W rozgrywce to nie przeszkadza, ale ...

Nie wiem czy wyjaśniłem to jasno, czy nie poniżej podsyłam fotę ....

http://www.fotos(...)0cc.html

Jakby ktoś wiedział jak to zmienić, nie jest to przypadek jak grałem Santa Clara to jak awansowałem miałem to samo / nie używam żadnych patchów gram na czystej wersji / mam wgrane tylko herby

Z góry dziękuję /

kaka222 Partyzant

24.12.2012 14:46    #5899     Football Manager - Ogólna dyskusja - nauka
Najlepiej ucząc się poprzez granie. Jest to najmilsza i najlepsza forma nauki. Każdy FM jest nieco inny, ale mając doświadczenie z poprzednich można sobie poradzić. Co do sukcesów nie ma się czym przejmować wszytko zależy od klubu. Często trzeba sobie dać po prostu czas. Wiadomo, że czasami uda się wygrać coś już w pierwszym sezonie, a czasem trzeba walczyć przez kilka lat. Co do powyższych problemów. Daj w ustawieniach zespołu: grę skrzydłami. Bocznym obrońcą odpowiednio ustaw rajdy i rajdy z piłką.

Rungratsamee Partyzant

24.12.2012 13:42    #5900     Football Manager - Ogólna dyskusja - nauka
dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź :)

Z pewnością nie oczekuję odpowiedzi na zasadzie - ustaw go tak, daj mu takie polecenie. To oczywiście zabija jakąkolwiek przyjemność z gry, ponieważ właściwie nie mam żadnego pojęcia dlaczego to działa, a dlaczego nie. W tej chwili również zacząłem grę arsenalem, gram taktyką następującą:

Z czym mam problem:

-Bardzo mało podań do skrzydłowych, którzy w moim zamyśle mieli odpowiadać za grę ofensywną w pierwszym rzędzie.
-Częste... zbyt często podłączanie się bocznych obrońców, przez co często zostaje dziura w obronie na skrzydłach, środkowi obrońcy nie są w stanie zatrzymać kontrataku. Nawet, gdy ustawię obrońcom polecenie obrony, też często lecą na skrzydłach bardzo wysoko.

I oczywiście zdrowych, wesołych i radosnych świąt. : )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution