Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

LoOcas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2012 12:07    #5881     Sufler - Porady do gry - Problem z modyfikacją budżetu
Mam do wykorzystania około 1,4 mln E w budżecie transferowym. Chcę kupić zawodnika za 1,3 mln. Przed zaoferowaniem kontraktu muszę jednak zmodyfikować budżet transferowy do 0, aby zwiększyć budżet płac, bo tylko wtedy gracz zgodzi się na mój kontrakt. Pytanie brzmi dlaczego nie mogę zmodyfikować budżetu kiedy już potwierdzam transfer? Chyba zawsze były trzy opcje do wyboru: zmodyfikuj budżet, opóźnij transfer o tydzień tak/nie. A teraz mogę jedynie opóźnić transfer. Gdzie się podziała opcja zmodyfikuj budżet ? Przecież mam wystarczającą kasę na ten transfer...

komario Partyzant

26.12.2012 10:17    #5882     Sufler - Problemy techniczne - Zwiecha na rozgrzewce
Witam, mam problem, ponieważ gra zawiesza się co drugi mecz na rozgrzewce przedmeczowej. Za pierwszym razem gdy gra się zawiesi trzeba zrobić reset kompa, późnej gra się normalnie uruchamia i działa aż do momentu gdy rozgrywam drugi mecz. Po uruchomieniu meczu wyskakuje okienko z napisem: "Zespoły przeprowadzają rozgrzewkę. Proszę czekać". Gra oryginalna.
Próbowałem przeinstalować grę ale nic nie pomogło.
Proszę o pomoc

Opelu Partyzant

Tak, wracają strzałeczki i suwaczki, znikają polecenia meczowe i wszelkie ustawienia główne dotyczące płynności gry i nastawienia drużyny.
Mój kuzyn cały czas gra na klasycznych taktykach i jest zadowolony, nie ma żadnego problemu z odnoszeniem sporych sukcesów w grze. W FM 13 z tego co wiem gra 4-1-2-1-2 (wąskim diamentem) i jest bardzo zadowolony (grał tak Lechem, Stoke, Liverpoolem i Fiorentiną). Mnie szlag trafia przez updejty i nie gram wcale, więc własnych odczuć nie jestem w stanie przekazać ;)

Tankista Partyzant

26.12.2012 00:50    #5884     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM07 Oryginał
Witam nie wiem gdzie to napisać więc piszę tutaj mam taki problem ponieważ posiadam oryginalnego FM07 tylko właśnie może aż zgubiłem do niego płytkę i czy jest oprócz kupna nowej oraz piracenia możliwość pozyskania tej gry??

matias9102 Partyzant

25.12.2012 23:18    #5885     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 08 09
he a ja mam problem prowadze reprezentacje i przez przypadek usunalem wszystkich z listy krajowej wie ktos moze jak zrobic zeby ich przywrocic?zeby normalnie byla lista krajowa a nie jak klikam to nikogo nie ma:(

Ababa12 Partyzant

25.12.2012 18:49    #5886     Sufler - Porady do gry - Problem z meczami
Witam

Od razu przejdę do rzeczy, a mianowicie grałem sezon Lechem Poznań w każdym meczu miałem po 25-30 strzałów na bramkę w tym 10-12 celnych.. A mecze albo przegrywałem po 3/4-0 ( np z legią i śląskiem przy czym oni mieli 8/10 strzałów na bramkę i z 4 /5 celnych ....) albo wygrywałem w takich samych statystykach po MAKSYMALNIE 1-0 np z piastem. Nie wiem kompletnie o co chodzi , myślałem że to wina mojej taktyki ( no ale w fm gram od 5 lat i w każdym umiałem dopasować pod zespół) . Potem zacząłem rozgrywkę PSG i sprawa nadal wygląda tak samo ....

Pomocy :3

areqq11 Partyzant

25.12.2012 15:12    #5887     Sufler - Gra przez sieć - FM 2013 MP
Witam mam taki problem otóż z kuzynem chciałem zagrać mp i tworzymy np. puchar i chcę dołączyć do serwera wszystko pięknie i tworze menadżera i przy wyborze zespołów mam całe białe nie mam żadnej drużyny do wybrania ani nic czym jest to spowodowane ?? Proszę o pomoc
http://www.abloa(...)if8l.png

kamil23r Partyzant

25.12.2012 14:48    #5888     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Ja Ci powiem że Podbeskidzie nie koniecznie musi spaść odkąd przyszedł Sasal widać postęp Górale mieli pecha ( Jelenia i Pietrasiaka w składzie) w kilku meczach nie wiele brakowało, a urwali by punkty. Myślę że na tą chwile 4-5 drużyn może wiosną Walczyć o utrzymanie GKS Podbeskidzie Korona i Wisła (problemy finansowe) Ruch(Braki kadrowe). Co do walki o mistrzostwo to szczerze wątpię żeby Legia je zdobyła(Zbytnia pewność siebie,Brak napastnika,Protest kibiców i brak kasy na transfery) Myślę że Mistrzem będzie albo Lech albo Śląsk chociaż maja podobne problemy co Legia chodzi mi o finanse. Lechia po odejściu Traore bedzie już teraz tylko lecieć w dół Górnik Zabrze może co najwyżej osiągnąć Eliminacje do LE, co dalej z Polonią nie wiadomo jesli nie będzie wyprzedaży może sporo namieszać. Zagłębie na wiosnę zawsze gra super wiec może być Ciekawie. Jeszcze Jaga może włączyć sie do walki o LE oczywiście o ile nie będzie tyle kontuzji

Mimos Partyzant

Mam problem z galeria sław, nie pokazuje mi osiagnięć z poprzednimi klubami, sa tylko te ktore zdobywam obecnie z Arsenalem a poprzednich ktore zdobylem z Juventusem i Empoli nie ma.(FM12)
Wie ktoś jak zrobic zeby pokazywalo lacznie wszystkie osiagniecia i ilosc punktów?
Z góry dzieki za pomoc;)

Mimos Partyzant

Ja mam nastepujacy problem, otóż w galerii sław nie uwzglednia mi sukcesów z poprzednim klubem(9mistrzost Wloch, itp) natomiast jestem teraz w Arsenalu i pokazuje tylko osiagniecia z tego klubu. FM2012.
Orientuje sie ktoś jak zrobic zeby pokazywalo wszystkie osiagniecia ogolnie?? Z góry dzieki za pomoc;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution