Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Przecież zespół może uczyć się 3 całkowicie różnych taktyk a zmieniać można na przykład role/suwaki poszczególnym graczom lub w ustawieniach dla całego zespołu. To nie jest chyba taka zmiana duża jak przejdziesz z 4-4-2 na 4-5-1 jeśli piłkarze ją trenują to mogą grać i tak i tak.
Co do treningu kondycji to mnie osobiście przekonuje w tym FM. W trakcie przygotowań przedsezonowych zrobiłem trening na wysokich obrotach i nie miałem problemu z tym, że zawodnicy mają na starcie 80% kondycji bo każdy miał 85+ i mniej się męczyli w tych sparingach niż jak nie robiłem tego treningu.
w sezonie miałem mniej kontuzji. Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje czy tak było w istocie, że wpłynęło na to właśnie przygotowanie treningów kondycyjnych :)

LOLECZeX Młody aktywista

Treningi kondycyjne to bujda, tyle lat żyję i nikt nie pokazał racjonalnego dowodu na ich działanie... Co do problemu, to niestety moim zdaniem w FM'ie za dużą rolę odgrywają morale, przegrasz kilka meczy i wpadasz w błędne koło, gdyż spotkania z drużyną po 2-3 razie przestają coś dawać i albo się przełamiesz i morale wzrosną albo nie i jest problem. Zmiana taktyki w trakcie sezonu też nie jest szczególnie dobrym pomysłem, o ile nie ma się jej wyuczonej.

chinczol Młody aktywista

Sprawdzał już ktoś opcje usuwanie/dodawania lig w nowym FM? Bardziej chodzi mi o usuwanie lig. Działa bez żadnych problemów w nowym FM?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

26.12.2012 22:05    #5874     Sufler - Porady do gry - Nie mogę kontynuować kariery
@gregotsw

Niestety nie jest to takie proste do rozszyfrowania; też kiedyś miałem z tym problem więc dobrze, że ktoś ten temat poruszył.

boluki Partyzant

26.12.2012 21:04    #5875     Football Manager - Ogólna dyskusja - El Shaarawy
Prowadze AC MILAN (FM 2012) 2 sezon i mam problem,nie wiem jak ustawić El Shaarawe"go?? taktyka 1-4-4-2

xLonC Partyzant

Siema, ja i mój kumpel mamy problem z grą przez sieć, bo gdy ja założę serwer, to on go wyszukuje i jest wszystko dobrze, robi przyłącz się do gry, wczytuje mu się baza danych i...nagle zamula cały fm, a po chwili : "Połączenie z serwerem niemożliwe." Taka sama sytuacja jest jak on założy serwer, co robić? Bo chcemy sobie pograć przez te święta :D Oboje mamy oryginalnego fm'a.

xLonC Partyzant

Siema, ja i mój kumpel mamy problem z grą przez sieć, bo gdy ja założę serwer, to on go wyszukuje i jest wszystko dobrze, robi przyłącz się do gry, wczytuje mu się baza danych i...nagle zamula cały fm, a po chwili : "Połączenie z serwerem niemożliwe." Taka sama sytuacja jest jak on założy serwer, co robić? Bo chcemy sobie pograć przez te święta :D Oboje mamy oryginalnego fm'a.

moh Partyzant

26.12.2012 17:28    #5878     Sufler - Inne - FM13 nie uruchamia się - błąd steam
Witam ja mam taki sam problem ale z grą Hitman Absolution(Rozgrzeszenie) tzn włanczam gre i po ok. 60-120 sek gra wywala do pulpitu i taka oto informacja yy... NIE UDAŁO SIĘ URUCHOMIĆ GRY(APLIKACJA JEST JUŻ URUCHOMIONA) jEŚLI możecie pomuc to bardzo prosze komp spełnia wymaganie . Gra w pełni orginalna kupiona w empiki z.o.o za 119zl. Prosze o pomoc.:):):):):)

kukiz87 Partyzant

Mam pytanie a zarazem problem z ktorym ma chyba z 90 % graczy kim bym nie grał zawsze w fazie rewanzowej mam nagłe spadki formy ze ne moge wygrac nawet z ostatnimi ogórkami, przykład gram zenitem po 15 kolejkach byłem 1 z przewaga 8 punktów sezon skonczyłem 4 ze strata 13 punktów... i kim bym nie grał zawsze jest to samo nic nie pomaga zadna zmiana taktyk itp macie jakies rady czy to poprostu jakis bug ?

Rusek1910 Partyzant

Witam Was. Mam problem gram drużyną 1860 Monachium, awansowałem do bundesligii dotychczas używałem "Kiler Taktyka", ale ta taktyka jest zbyt ofensywna a nie mam jeszcze ze tak dobrych piłkarzy, żeby grali piłką itd. Potrzebuję taktyki, która pozwoli mi utrzymać się w lidze. Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution