Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Emeryt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
W Anży gra Samuel Eto, tak więc nie będziesz miał problemów ze ściaganiem dobrych zawodników :)

sosik112212 Partyzant

27.12.2012 21:29    #5862     Sufler - Porady do gry - PATCH 13.2.1
Witam mam problem , mianowicie .

Sciągneło mi patcha 13.2.1 , wchodzę do gry , pisze normalnie patch 13.2.1 , wciskam NOWA KARIERA , u mam ustawienia [ baza danych blabla ]
niestety tu jest problem , jest autor normalnie , ale wersja jest 13.0.0 nie ma 13.2.1 . Wie ktoś dla czego ?

matias9102 Partyzant

27.12.2012 19:39    #5863     Football Manager - Ogólna dyskusja - Fm 2008
nie wierze ze tyle ludzi uzytkuje ta strone i nikt nie spotkal sie z takim problemem pomozcie:)

chris000 Partyzant

Witam.
Mam taki problem.
Bardzo często moi obrońcy strzelają gole.... SAMOBÓJCZE!
Obronca probuje wybic pilke wslizgiem i dziwnym trafem trafia akurat w bramke...
Tez tak macie?
Ja mam tak chyba z 6 goli na sezon!
Oraz w druzynie rywali zdarza mi sie wygrac 3:1 po 2 samobójach!
Czy to nie dziwne?
Za kazdym razem tak samo, nieudany wslizg i pilka laduje w bramce...

matias9102 Partyzant

27.12.2012 15:45    #5865     Football Manager - Ogólna dyskusja - Fm 2008
hej mam pytanie spotkal sie ktos kiedys z takim problemem w fm 08 gram i co chwile mi wyskakuje blad "could not load fixtures for year" . wie ktos moze czemu mi sie tak dzieje?odrazu powiem ze mam sporo miejsca na dysku szkoda mi tego save pomocy

sprytny Partyzant

27.12.2012 13:14    #5866     Sufler - Problemy techniczne - Znikniecie gry ze steama
Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post, ale na stronkę zaglądam regularnie, gdyż jestem wielkim fanem fm'a. Zaraz po premierze gry FM 2013 zakupiłem ją w postaci klucza Steam. Grałem sobie przez jakiś czas i w końcu zrobiłem sobie dwutygodniową przerwę, po której wszystko wygląda tak, jakby w ogóle tej gry nie było. W bibliotece są tylko inne gry. Wiem, że ten problem już występował u innych, ale próbowałem różnych sposobów i nic. Zwracam się do was z prośbą o pomoc i z góry dziękuję! :)

stefan1984 Młody aktywista

Co do nagłego kryzysu - może któryś zawodnik jest niezadowolony, ma jakiś problem, bo chce np. odejść, albo nie lubi innego zawodnika, czy jest z innego powodu naburmuszony, i psuje tym atmosferę. Miałem tak wiele razy, i gdy odstawiłem od składu tego gracza, choćby super wypasionego, podstawowego, bez którego nie wyobrażałem sobie zespołu, i w jego miejsce wchodził słabszy piłkarz, zespół od razu grał tak, jak trzeba.

sieksta Partyzant

27.12.2012 03:40    #5868     Sufler - Inne - Problem z YouTube FM13
Witam,

Gdy chcę przesłać bramkę/skrót na YT mam nieaktywne opcje "Opublikuj akcję" oraz "Eksportuj akcję jako film". W ustawieniach swojego konta jestem zalogowany do YT. W FM 12 nie miałem takiego problemu.

Czy wiecie, co może być przyczyną?

Pozdrawiam!

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

27.12.2012 03:25    #5869     Sufler - Porady do gry - Nie mogę kontynuować kariery
No tak, to już całkiem inna sprawa.
Póki nie będziecie blokowali takich tematów to będą rosły jak grzyby po deszczu tematy typu "problem z grą", "jaka taktyka do klubu...", "gra jest do dupy", "pomocy!!!!1111!!1oneone" itp.

swiety33 Partyzant

poprosze o pomoc bo powoli szlak mnie trafia. moze nie jestem mozgiem w te klocki ale jednak psuje wszelka zabawe i satysfakcje poziom abstrakcji ktory widze na boisku. jak nalezy stworzyc przygotowanai do sezonu i caly trening? bez wzgledu na to czy wezme swiatowego potentata czy sredniaka ligowego to zawsze mam tak ze prawie czaly czas sie bronie mimo ze zielone wskazowki treningowe zawodnikow sa do gory. nakazuje czesto granie prostopadlej pilki - takich zagran nie ma w ogole, albo wożą sie z pilka albo jest ciagle granie w poprzek. ustawione mam w taktyce druzyny ze tempo gry szybkie a tymczasem przejscie do ataku trwa w nieskonczonosc. ciagle niedokladne podania na kilka metrow albo podawanie z autu do przeciwnika to kolejny problem. przeciez cos takiego to nawet grubas na emeryturze potrafi i nie trzeba chyba jakiegos szczegolnego treningu stosowac zeby kopnac na kilka metrow celnie. do tego mam wrazenie ze bez wzgledu jaka wezme druzyne to jest jakies anemiczne granie. taktyki sa ofensywne a efektow zadnych. moze jakas podpowiedz z taktyki?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution