Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Stalker.1255 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2012 12:46    #5851     Sufler - Porady do gry - Zwolnienie/Emerytura
Nie chce zakładać stu tematów, a mam 2 pytania. Przekopałem trochę tematów i było na temat 2012 w dół nic o 2013. A więc tak

1: W FM 12 czy innym nie było problemu żeby zawodnik zgodził się na pozostanie na jeszcze jeden rok w klubie. A w tym FM może grać cały sezon może nie grać, a i tak ostateczna decyzja jest to, że przejdzie na emeryturę. W ten sposób straciłem 3 ważnych zawodników. I poprosiłem o rozważenie decyzji o emeryturze to się nie zgodzili (34l, 36l i 38l). Ale czy jest jakiś magiczny sposób na ich pozostanie?

2. Mam zawodnika, który miał być gwiazdą. W swoim poprzednim klubie strzelał na zawołanie, a u mnie się kompletnie nie sprawdził. Problem w tym, że nikogo nie stać na jego kontakt, a zwolnienie go wyniosłoby mnie 1,2MLN euro. Więc trochę by zabolało. Krytykuje, mówię, że mi nie jest potrzebny nie gra wcale, ale mu pasuje nie grać i czerpać hajs. Więc co da się jeszcze zrobić by chciał odjeść? Ma 33l.

Ivan880826 Partyzant

Siema,
czy macie może en sam problem co ja?
jakimkolwiek gram zespołem to w przynajmniej połowie !! (bez przesady naprawdę powyżej 50 % meczy) zdarza się że po prowadzeniu do 60 minuty 1:0, 2:0 a nawet 3:0 przegrywam mecz. Zawsze przegrywam jedna bramką.... Nie wiem czy to mój błąd czy co? Próbowałem różnych taktyk... nie bardzo wiem co robić... mam oryginalną wersję 13.2.1. Też to macie?

robal15 Młody aktywista

28.12.2012 19:16    #5853     Sufler - Porady do gry - Wielki problem z graniem w FM 13.
Bo Miles jest słaby. Bez problemu można każdym zespołem awansować co rok.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Suitariw Partyzant

Mam mały problem z którym mogę grać, ale trudno mi się do niego przyzwyczaić.
Otóż prowadzę klub(Chelsea) i dostałem propozycję prowadzenia reprezentacji(Argentyny). zawsze w lewym dolnym rogu na profilu zawodnika miałem raport na jego temat(rekomendację) tak chyba ma każdy.Problem jest taki,że po przejęciu reprezentacji(prowadzę i Chelsea i Argentynę jednocześnie na 1 menadżerze) w miejscu gdzie zawsze była rekomendacja(raport) teraz mam coś innego, natomiast rekomendacja jest tylko u graczy argentyńskich. Próbowałem ustawić tak aby u graczy argentyńskich w tym miejscu było co innego np. status zawodnika, ale to nic nie dawało. Zamieszczam zdjęcia, aby łatwiej było zrozumieć o co mi biega:
http://image(...)488.png/ tak ma być w klubie
http://image(...)121.png/ a tak jest
Jak widać tylko u argentyńskich zawodników mam opcję aby "wstawić' w to miejsce "Raport".
W żadnych ustawieniach nic nie zmianiałem, samo tak się zrobiło, natomiast jak zrezygnowałem dla próby z reprezentacji wszystko wróciło do normy i miałem w tym miejscu "raport".
A ja chcę prowadzić i klub i reprezentację i wszędzie mieć w tym miejscu "raport". da się to jakoś ogarnąć?

robal15 Młody aktywista

28.12.2012 18:21    #5855     Sufler - Problemy techniczne - Znikniecie gry ze steama
Ostatnio dużo osób ma ten sam problem, co Ty. Poczytaj sobie forum na steamie.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

no skoro napastnik nie dostaje piłek bo HBA sam sobie robi akcje to wiesz ... zagraj jak Hiszpanie na Euro 4-6-0 ;) albo ustaw drugiego skrzydłowego jako skrzydłowego z dośrodkowaniami... kogo masz w ataku? ilu wystawiasz napastników? jak 2 to jednemu daj lis/wysunięty napastnik a drugiemu cofnięty napastnik/odgrywający (według uznania)

EDIT: daj krótkie podania i wolne rozgrywanie piłki, działa prawie zawsze a w newcastle nie powinno być problemu.
EDIT 2: nie wiedziałem że zawodnik ten ma jakąś ulubioną 'zagrywkę'.

Diablo5555 Partyzant

28.12.2012 13:53    #5857     Sufler - Porady do gry - Wielki problem z graniem w FM 13.
Witajcie zacząłem od przedwczoraj grać w FM 13 i w ogóle mi nie idzie prawie wszystkie sparingi i mecze przegrywam, w FM 12, FM 11, FM 10 BARDZO dobrze mi szło, potrafiłem grać prawie każdą drużyną, wyciągać ją z dołka itp. A tutaj w FM 13 wszystko mi przegrywają zawodnicy, nie mam ich jakiś super ale bez przesady, dlaczego tak jest? Rozgryzł już ktoś tego nowego FM??

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

28.12.2012 01:17    #5858     Football Manager - Ogólna dyskusja - Fm 2008
wrzucałeś jakieś dodatki do gry? Jeśli nie to nie wiem co może być przyczyną tego błędu.

btw wpisałem twój błąd w google i oto co znalazłem...
http://www.cmrev(...)#p119742

i to:
http://www.fmsco(...)ear.html

bonio78 Partyzant

27.12.2012 23:45    #5859     Sufler - Porady do gry - zacinanie
Witam mam problem podczas strzelania bramek a dokładnie w momenciegdy piłka przekracza linie bramkowa mecz oczywiscie 3d na sekunde sie zacina dodam ze całe spotkanie przebiega płynnie czym to moze byc spowodowane mój komp to dual core E6700 4 gb ram karta gigabyte gtx 460 1 gb w wczesniejszych wersjach tego nie było dziekuje za odpowiedz

lukaszcyc98 Partyzant

27.12.2012 23:16    #5860     Sufler - Problemy techniczne - patch 13.2 Fm 2013 problem
Witam ja równierz mam ten problem }-: POMÓZCIE

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution