Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

marco90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.01.2013 13:36    #5831     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Eh, mam ten sam problem co lycz, nie wiem czy czekać na to że to naprawią czy zaczynać sezon od nowa..i ciekawe czy historia się nie powtórzy. Twoja metoda MarcinPSG nie pomaga. :<

Serek1910 Partyzant

01.01.2013 13:25    #5832     Sufler - Dodatki do gry - GENIE SCOUT 13
Witam, mam dość nietypowy problem. Kiedy chce pobrać Genie scouta, klikam na czerwony przycisk download now i odsyła mnie z powrotem do poprzedniej strony i tak na okrągło

mauerVEB Partyzant

31.12.2012 18:21    #5833     Football Manager - Świat taktyki - LECH POZNAŃ pomocy..
Witam.

Mam problem z taktyka do Lecha poznań , a mianowicie moi zawodnicy nie potrafią/nie chcą podejść bliżej do bramki
oddają strzały z daleka ( za pola karnego , dalej) z czego idą bardzo groźne kontry.

próbowałem wszystkiego , kombinowałem z poleceniami dla drużyny i nic. w końcu zrobiłem coś co mi wyszło ale nie do końca dalej jest ogromna masa strzałów na bramke zza pola karnego ok 30 na mecz , dużo stu procentowych sytuacji 1 na 1 , 2 na 1 , i nic nie wykorzystuje.

obrona gra dobrze nie mogę narzekać czasami popełnią jakies błedy ale to minimalne.

proszę was o pomoc co musze zrobić aby oni probowałi chociaż robic akcje na polu karnym.

dołączam pare screenów z ustawianiami i poleceniami.

PuszkarL Partyzant

31.12.2012 15:18    #5834     Football Manager - Ogólna dyskusja - Słabi juniorzy
Mam problem gdyż przy naborze juniorów dostaję tylko słabych zawodników. Było tak i w Southampton i mam tak teraz w Bayernie. Mam najwyższy poziom obiektów. Od czego to zależy?

hQ Partyzant

Na prawą obronę polecam Cuadrado z Fiorentiny. Do ściągnięcia za darmo na drugi sezon. Czyli pewnie już za późno :). Patrząc na to, że masz Falcao, Cazorlę, Fellainiego, Gotze, to może ułóż taktykę pod nich? Ja teraz gram 4231. W pomocy jeden cofnięty rozgrywający (wsparcie), drugi odbierający piłkę (obrona). Jeden wysunięty rozgrywający, dwaj schodzący napastnicy i jeden lis pola karnego. Akurat w swoim Interze mam Podolskiego i często na niego narzekam bo zawsze ma jakieś problemy co do mojej motywacji i zamiast niego na boisku częściej stawiam na Samuele Longo, który nie rozczarowuje, ale nie wiem czy jest taki dobry, czy to kwestia trafionej taktyki.
Polska Gola

MarcinPSG Partyzant

31.12.2012 01:58    #5836     Sufler - Porady do gry - Układ z Kotonu
Pamiętam ze studiów. Mianowicie Wspólnota Europejska podpisała umowę z państwami Afryki, Karaibów i Pacyfiku.
Głównie chodzi o rozwój gospodarczy w tych że państwach, walkę z ubóstwem bla bla. Hiszpania i Francja nie traktuje ich jako ludności z poza UE w kwestii pracy, dlatego mogą oni bez problemu podjąć pracę w tych państwach. Też w klubach piłkarskich.

A co do drugiej kwestii to jest to ciekawe. Długo nad tym myślałem. Może chodzi o mieszkańców hiszpańskich terytoriów zamorskich, a konkretnie enklawy w Afryce Północnej : Ceuta, Melilla. A w przypadku Danii może chodzi o terytoria zależne od Danii takie jak Grenlandia, Wyspy Owcze. Tylko skąd tutaj Karaiby ? Ani Dania, ani Hiszpania nie ma OBECNIE terytoriów zależnych na Karaibach
Vaduz

Arcadius Partyzant

30.12.2012 22:49    #5837     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja FM 13.2.1
Witam.
Mam pewien problem. Otóż prowadzę reprezentację Ukrainy ponad rok, ale żaden z pasków znajomości taktyki nie ruszył dalej niż do 1/4 długości a po niedługim czasie spada praktycznie do minimum. W skrócie nie jestem w stanie utrzymać poziomu znajomości taktyki. Dodam, że wykorzystuję każdy możliwy termin na sparing więc mecze rozgrywam tak czesto jak tylko się da. Czy ktoś wie w czym może tkwić problem?

Inko90 Partyzant

30.12.2012 21:32    #5838     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutingiem
Niestety napotkałem spory problem z scoutingiem. Otóż wysyłam swoich scoutów w różne regiony świata, ale oni wracają po tygodniu z informacją, że nikogo nie znaleźli... Podobnie jest ze znanymi piłkarzami czy nowymi talentami. Góra tydzień i scout wraca z niczym

repus Młody aktywista

30.12.2012 21:28    #5839     Sufler - Porady do gry - Baskijscy gracze i Athletic
Witam , zacząłem wreszcie grać Athletikiem z Hiszpanii . Wiedziałem że bd musiał inwestować w Hiszpanów , no ale z tego co wiem to mogłem ściągnąć gracza w wieku 16 lat i mieć go w klubie do czasu dostania obywatelstwa . I tu jest problem , bo dostałem (zawrotną , co nie ? ) kwotę 4 mln na transfery i chciałem je przeznaczyć na Benjamina Mendiego + Hervina Ongende ( obydwoje 16 lat i Francuzi ) jak starczy lecz nie mogę nawet złożyć oferty . Czym jest to spowodowane ?

Edit - innych graczy typu Kiko Femania też nie mogę kupić . O co wgl chodzi ?
FM 2012
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

endrieq Partyzant

Witam wszystkich FM-maniaków. :)
Zwracam się do Was z jednym pytaniem: ile plików z nowymi ligami dodajecie do gry? Mój problem polega na tym, że jak dodam więcej jak 67-68 plików z nowymi ligami, to podczas ładowania się bazy danych pojawia się znany nam wszystkim crush dump. :( W FM 12 można było, z tego co pamiętam, "władować" do bazy ponad 100 plików i gra działała normalnie. Czy wy też spotkaliście się z takim problemem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution