Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kaczy1982 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Emeryt"][quote="Kaczy1982"]A mnie tak zastanawia dlaczego nikt tu nie chce startować od III ligi polskiej?Albo 9 ligi angielskiej - jest w cholerę ciężko ale to wyzwanie.

Ja przed tymi wszystkimi poprawkami zacząłem grać Legia i w 2017 mam co roku mistrza polski , puchar polski , super puchar polski , raz wygrałem ligę europy i dwa razy ligę mistrzów.Trochę to się robi nudne jak w półfinale ligi mistrzów ograłem Barcelone na wyjeździe 3-0 a u siebie 5-0 ziiiefff.

W lidze w ostatnim sezonie zaliczylem tylko jeden remis i to dlatego że miałem 7 zawodników kontuzjowanych. Strzelilem w 30 meczach ligowych 101 goli i straciłem 12...

Ta gra od 9 ligi angielskiej to jest trochę sado maso szczerze powiem ale nie mogę się doczekać jak poprawią CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.0 tak żeby działało i zaczynam grać od 3 ligi !!![/quote]

Tak i osiągnąłeś to przez 4 sezony, Ty to jesteś jednak bóg menadżerów. Gdybym miał grać metodą save&load, albo dać sobie budżet 200mln zł w editorze, to rzeczywiście można coś osiągnąć w tak szybkim czasie, i nie pisz mi bzdur że bez powyższych metod w 4 lata zbudowałeś z Legii lepszy klub od Barcelony bo upadne ze śmiechu. Zresztą kiedyś czytałem artykuł o FM13, w którym jasno było napisane iż nie jest to gra gdzie da się w ciągu 2-3 czy nawet 4-5 lat zbudować ze słabego zespołu, europejskiego pewniaka, oczywiście bez oszustw.[/quote]

No Ty chyba kolego na głowę upadłeś.Nie używałem żadnego edytora, nigdy nie zapisywałem gry przed meczem.Legia ma bardzo dobry skład i już nie jedna osoba tutaj pisała że można w pierwszym sezonie wygrać ligę europy co i mi się udało.Potem idzie z górki.

Mogę Ci powklejać wszystkie screeny z transferami z i do klubu + ilość zapisów gry - aktualnie 141 zapisów przez 9 dni 1 godzina i 46 minut.Tą karierę gram od premiery gry - dokładnie od 11 listopada , czyli dwa miesiące.Jak dla Ciebie jest tutaj coś podejrzanego to współczuje.Gram w tą serię od 16 lat i nigdy nie bawiłem się w takie rzeczy a insynuowanie czegoś takiego słabo o Tobie świadczy.Oczywiście bardzo ważną rolę jak nie najważniejszą odgrywa taktyka , którą nie chwaląc się mam doskonałą.

Ludzie potrafią w przeciągu 6 sezonów wyciągnąć zespół z II ligi polskiej i wygrać nim ligę mistrzów.To że Ty sobie nie radzisz to już nie mój problem , może pograj barcelona to coś Ci się uda osiągnąć.

hubcio999 Partyzant

03.01.2013 09:29    #5822     Football Manager - Ogólna dyskusja - Słabi juniorzy
U mnie pojawił się podobny problem po tym najnowszym paczu. Teraz w dniu naborów wszyscy nowi juniorzy mają maksymalnie 2 gwiazdki ale po rozegraniu sparingu z juniorami potencjał im skacze ;) Wydaje mi się że ma to zwiększyć realizm.

skazi Partyzant

02.01.2013 20:52    #5823     Inne - Hyde Park - Kupno klucza fm13 na ****
Nowego FMa może nie kupowałem ale kilka innych gier tak i nigdy nie było żadnych problemów.

Lypton Partyzant

Otóż mam taki problem - po sezonie wykasowało w historii statystyki za sezon 2012/2013 WSZYSTKICH zawodników z aktywnych lig. Zamiast tego mają w sezonie 2012/2013 wpisane jako klub Doncaster oraz 0 spotkań i 0 bramek. Ktoś coś o takim czymś słyszał? Gra oczywiście oryginalna, a więc i patch najnowszy.

Kaczy1982 Partyzant

Witam.

Jak zauważyłem sporo ludzi ma problem z tym updatem polskiej ligi.Przy rozpoczęciu gry wyskakuje błąd.Widziałem że ktoś opisywał jak to zrobić ale ja za cholerę nie umiem obsługiwać tego edytora a zależy mi żeby zacząć grać jak w jakiejś niższej lidze z naprawionym terminarzem rozgrywek ligi polskiej.

Czy istnieje możliwość aby ktoś kto ten plik tworzył naprawił go?Lub osoba która go naprawiła wrzuciła go na forum , bądź na PMa.Wiem że sporo osób na to czeka i byli by bardzo zobowiązani.

Jeszcze takie pytanko co do updatu gietza - rozumiem że Ligi CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.0 - może działać tylko ze ściągnięciem z 3 mirrora , tak?

Z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam i doceniam Waszą pracę.

Kaczy.

Borzecky Partyzant

02.01.2013 16:17    #5826     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Mnie również dosięgnął problem crash dumpa. Gra zamyka się, kiedy rejestruję skład, tj. np. przy wypożyczeniu Blaise'a Matuidiego w styczniu, musze go zgłosić do ligi. Oczywiście klikam 'Wyb' i 'Zatwierdź skład'. Wtedy gra wyłącza się. Jedyny sposób na obejście tego to urlop... W dalszym okresie będzie to się stawało uciążliwe, więc pytam Was co mam zrobić... :)

buzol Partyzant

Po pierwsze upewnij się czy aby na pewno nie masz zlecone asystentowi prowadzenie treningu. Jeżeli nie to kliknij "kontynuuj" z ekranu treningu po zmianach. Ja miałem ten problem, wprawdzie nie w Classic i ten sposób zadziałał.

sempaju Partyzant

01.01.2013 23:00    #5828     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Częste save'y też nie muszą działać na to, wczytałem save'a z kwietnia dałem urlop do 3 lipca i też wywaliło. Problem nie musi tkwić w popsutym savie tylko w samej grze. Właśnie sprawdzam ostatnią opcje - reinstall gry.

makon Partyzant

Witam,

Gram w uproszczoną rozgrywkę (Classic) FM13 i mam problem z zapisaniem ustawień treningu.
Mam włączoną Ligę Polską i Niemiecką.
W oknie Trening gdy zmieniam 'Priorytet' na np 'Defensywne SFG' lub zmienię kiedy ma być odpoczynek od treningu to zawsze po kliknięciu Kontynuuj i przejściu do kolejnego dnia w kalendarzu ustawienia w Treningu wracają do ustawień przed zmianami. Próbowałem zmienić na różne ustawienia i zawsze wraca do "domyślnych".
Czy przy rozgrywce Classic można ustawić to co się chce ramach treningu meczowego?

dzięki za pomoc

gmickey92 Partyzant

01.01.2013 14:57    #5830     Sufler - Edytor - Edytor 2012 /problem z odwzorowaniem/
Mam następujący problem, otóż chcąć urealnić zasady w np. polskich ligach trzeba użyć 'dodaj nowe zasady ligi'. Wszystko ok, ale niestety nie da się wszystkich zasad zastosować, które miały miejsce w rozgrywkach przed edycją np. Przepisy dyscyplinarne są ogólne dla wszystkich lig, a w wersji nieedytowanej tak nie jest; nie da się użyć do zasad meczu 'tylko zgłoszeni zawodnicy są dopuszczeni do gry'. I wiele innych. Chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość na obejście tych blokad?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution