Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.01.2013 08:53    #5811     Sufler - Porady do gry - przerwa w treningach FM 2013
Co do 1 to jeśli nie sprawia Ci to problemu to zaznacz wszystkich graczy którzy są w Twoim klubie (poza tymi którzy są wypożyczeni do innych zespołów) i tak jak jednemu dajesz odpoczynek tygodniowy tak zrób po prostu całej grupie(tym których zaznaczyłeś).

albo

Jak nie masz meczów w trakcie tej przerwy zimowej to po prostu daj zawodnikom maksymalny trening meczowy(w treningu drużyny) wtedy nie będą w ogóle ćwiczyli bo nie będą mieli do jakiego meczu się przygotować(takie mam wrażenie).

Z tournee się jeszcze nie spotkałem.

Gostek19 Partyzant

04.01.2013 01:04    #5812     Sufler - Porady do gry - Problem wyświetlaniem obrazków
Witam
Zainstalowałem FM'a u siebie i u brata
U brata wszystko ok ale u mnie w trybie wyzwań nie ma obrazków nad opisami
Podczas grania zwykłej rozgrywki nie ma u mnie przy ustalaniu składu koszulek
POMOCY!

usuwałem całą grę i instalowałem od nowa i nic ;/

szfedo Przodownik pracy

04.01.2013 00:55    #5813     Sufler - Inne - FM 13 - zapisywanie filmików
Siema. Mam problem, pewnie dość trywialny ale nie mogę sobie z nim poradzić :P Otóż jak się zapisuje pojedyncze bramki? Jest co prawda przycisk "Nagraj" ale albo wyskakuje komunikat "bla bla musi trwać 10-60 sek" albo wciskam "Nagraj" i "Zatrzymaj" i nic się nie dzieje. Gdzie to zapisuje bramki? Mecze wiem, screenshoty też, ale do tego jakoś nie mogę dojść :P

Plombi Partyzant

03.01.2013 17:37    #5814     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup na allegro
Ja mam taki "dostęp" do steama z grą, nie ma większych problemów żeby wejść, pobrać i grać, najdłużej to ja może z 5 min klikałem żeby zalogowało, ale wycwaniłem się, odpalam FM'a rano i wyłączam dopiero koło godziny 22, bo nigdy nie wiem kiedy będę chciał grać na tu i teraz,a że dobrego kompa mam to nic mi to nie laguje :] ogólnie polecam, bo gra tak czy siak nie jest "bombowa" więc lepiej zapłacić tą dyche i mieć oryginała niż stówę i się wkurzać, że się przepłaciło.

karollo222 Partyzant

Witam! Chciałem zacząć rozgrywkę sławną Anżi, lecz mam problem bo gdy przed 1 meczem o puchar Euro mam zgłosić skład to poprostu nie moge i nie mogę ruszyć z grą dalej. Nie mogę z powodu tego iż trzeba 4 zawodników wyszkolonych w klubie, zgłoszony jest 1 a 25 miejsc jest zajęte, także nawet jak usunę 1 piłkarza to tylko 2 wychowanków moge zgłosić. jak z tym ruszyć bo nie mogę grać dalej?

bartex55 Przodownik pracy

Nauka języka jest niezależna od Ciebie. Jej postęp zależy od wartości ukrytego atrybutu "zdolność do adaptacji". Poza tym, problem z komunikacją nie musi wynikać wyłącznie z kwestii językowej, a np. z braku zgrania, słabej "współpracy" i "komunikacji" (bramkarz). Także trening zgrania może pomóc z szeroko pojętą komunikacją na boisku, lecz nie z samą szybkością nauki języka.

Kaczy1982 Partyzant

Danielo ma 100% rację.Przypominasz Emeryt stetryczałego polaczka który sam nie potrafi a innym zazdrości.Z Barca wygrałem w 2017 swoją drogą.

A wracając do wyboru klubów to polecam Legię , może i gra trochę za łatwa i za przyjemna ale można w krótkim czasie bardzo dużo osiągnąć , tylko pamiętaj żeby z Saganem się pożegnać :D

I mam jeszcze pytanie.Czy ktoś z Was grał może Elaną Toruń?Tam jest taki problem że chyba z 7 podstawowych zawodników jest zawieszonych i nie wiadomo na jak długo i dlaczego.W dodatku na dzień dobry jest embargo na transfery.Myślałem że da się tym klubem coś osiągnąć ale w takiej sytuacji to się kompletnie mija z celem.

A jakie zespoły polecacie z II ligi polskiej?Zastanawiałem się nad Wisłą Płock.A Wy jak myślicie?

Kaczy1982 Partyzant

Ty widzę masz takie samo pojęcie o tej grze jak o jej powstaniu.Może wyjmij baby z nosa i poczytaj od kiedy ta gra istnieje. Aby Ci trochę ułatwić to poszukaj pod hasłem Championship Manager i wtedy może doznasz olśnienia.

140 savow w 6 sezonów dokładnie i to jest dużo?

W pierwszym sezonie dokonałem transferów za 750 tys ( to był jeden zawodnik Akahoshi z Pogoni) , reszta 6 zawodników za free.

W grupie pucharu europy miałem Napoli, Maribor , Athletic.

Wyniki:

Napoli H 1-2 , Napoli A 1-1
Athletic H 4-0 , Athletic A 1-1
Maribor H 3-0 , Maribor A 1-1

Awans z drugiego miejsca. Potem:
Ajax H 3-0 , Ajax A 1-0
Liverpool H 2-1 , Liverpool A 1-0
Olympiakos H 2-3 , Olympiakos A 0-1
Rubin H 2-1 , Rubin A 1-0
Finał Dinamo Moskwa 2-1

Ligę skończyłem z wynikiem 21-4-5 bramki 59-29

Jak trochę popatrzysz na skład Legii to może sam dojdziesz do wniosku że w pierwszym sezonie można zdziałać cuda:
Kuciak - wybitny bramkarz
Wawrzyniak i Rzeźniczak - kapitalni boczni obrońcy - w 2017 cały czas u mnie grają a raczej podają ręczniki
Astiz i Żewłakow - dwóch bardzo dobrych stoperów , Astiz jeszcze u mnie podaje ręczniki
Vrdoljak - kapitalny defensywny pomocnik
Gol - bardzo dobry środkowy rozgrywający
Radovic,Żyro,Kosecki,Kucharczyk i do tego Wolski jak dojdzie po kontuzji tworzą najlepszą ekipę skrzydłowych w lidze
Ljuboja - strzela bramki na zawolanie

Jedynym problemem jest brak drugiego dobrego napastnika albo nawet dwóch.

Do tego dochodzi utalentowana młodzież : Szumski, Misiak , Lukasik, Furman , Żurek , Salinas.

Jak Ty twierdzisz że w pierwszym sezonie nie da się z tą drużyną wygrać ligi europy to ja bym się pokusił o to że bym wygrał ligę mistrzów gdyby Legia tam grała.

To tyle z mojej strony.Radze trochę więcej pograć, poczytać i wtedy się wypowiadać.

piotrek66 Partyzant

Mam do Was takie pytanie, kupilem 2 zawodnikow z innych krajow niz reszta i co mecz pisze ze oni wlasnie maja problem z komunikacja, da sie ich jakos zmusic do nauki jezyka innego niz do tej pory posiadaja?

Lypton Partyzant

Problem właśnie w tym, że nic nie modyfikowałem, żadnych zabawa w edytorze, sejwy siedzą tam gdzie powinny, tylko packi z fotosami, herbami wgrane.

Może ma to związek z tym, że kariera rozpoczęta została jeszcze na patchu 13.1.3...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution