Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kaczy1982 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Tak jak kolega pisał wyżej , na dzień dobry dostaje się 200 tys i mało na pensje więc wszystkich z free trzeba ściągać ale pensji wyższej niż 6 tys tygodniowo nie zaproponujesz wiec nie licz że ściągniesz jakieś gwiazdy.Problem też jest z pozwoleniami na prace , u mnie 3 nie dostało , nie wiem z czego to wynika - kiedy dostają a kiedy nie....

Lobuz69 Partyzant

Witam mam powazny problem z zainstalowaniem fma13. Kupiłem nową gre w saturnie przy instalacji wyskakuje mi komunikat o duplikacie kodu seryjnego ze ktos juz na innym koncie steam wpisal ten sam klucz. W sklepie nie chca oddac kasy ani wymienic gry pisalem na email do steam ale cisza moze ktos miał podobną sytuacje prosze o pomoc

danielo39 Partyzant

05.01.2013 09:50    #5803     Sufler - Gra przez sieć - FM 2013 MP
Ja nie mam żadnych problemów z grą w np. Pucharze. Wchodzę, klikam jaki system rozgrywek mnie interesuje po czym ładuje mi się gra. Potem wybieram klub i tyle.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

05.01.2013 01:19    #5804     Sufler - Porady do gry - Praca w nowej lidze
a te nowe ligi nie wchodzą w jakiejś wakacyjnej dacie dopiero? Może wtedy problem z niepokazującymi managerami ustąpi :)

lufcPL Partyzant

Witam gram trzeci sezon w FM2013, gram Motorem Lublin, awansowałem właśnie do I ligi z II wschodniej. Sprowadziłem do drużyny serbskiego zawodnika Marko Zdravkovic. Przy jego nazwisku w składzie widnieje ikonka NMZ (nie może zagrać w najbliższym meczu), jest tak już od kilku kolejek, gdy wejdę na jego profil w atrybuty widnieją 3 ikonki: ZAW (I liga nie może reprezentować klubu do 26.06.2021), druga ZAW to samo tylko z pucharem Polski również do 26.06.2021, i trzecia NMZ. Dodam że w grze mam date 3.08.2014, wiec wychodzi na to że nie beedzie mógł grać przez 7 lat. Totalna bzdura. Proszę o pomoc co zrobić by ten problem zniknął, zależy mi na tym by tez piłkarz grał w wyjściowej 11

Mar1992 Przodownik pracy

04.01.2013 18:45    #5806     Sufler - Inne - problem z pozwoleniem na pracę
Do tego im "lepsza" rola (kluczowy zawodnik mile widziany), tym większa szansa na transfer.
A tak przy okazji: TO NIE JEST PROBLEM. :)

Tomasz356904 Partyzant

04.01.2013 18:01    #5807     Sufler - Porady do gry - Za szybka rozgrywka
Witam
Posiadam fm'a 12 i gram w niego ad 2 miesięcy. mam problem. Przez te 2 miesiące gra działała normalnie a teraz włączam gre klikam kontynuuj w prawym górnym rogu, a gra przewija odrazu 3-4 okna.
Przykład:
Jest dzień meczu mam ustaloną taktyke,ale chcę ją obejrzeć(opcjonalnie zmienić) przed samym meczem, a rozgrywka omija rozmowe motywacyjną , analize meczu zgłoszenie zespołu i odrazu odpala mecz.
Prosze o szybką odpowiedź ponieważ problem ten jest bardzo denerwujący.

Martinelli Partyzant

04.01.2013 16:03    #5808     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o prace Anglia
mam ten sam problem. również gram Southampton i niestety wszystkie transfery z Rumunii, Bułgarii, Ameryki Południowej są anulowane.

Znaleźliście na to jakiś sposób?

Martinelli Partyzant

04.01.2013 15:49    #5809     Sufler - Inne - problem z pozwoleniem na pracę piłkarzy
Gram Southampton i za każym razem gdy kupuję gracza np. z Rumunii czy Ameryki Południowej nie dostają oni pozwolenia na pracę, również po moim odwołaniu.,
Z tego powodu anulowali mi jużz 6 transferów.

Jest na jakiś sposób?

Martinelli Partyzant

04.01.2013 15:49    #5810     Sufler - Inne - problem z pozwoleniem na pracę
Gram Southampton i za każym razem gdy kupuję gracza np. z Rumunii czy Ameryki Południowej nie dostają oni pozwolenia na pracę, również po moim odwołaniu.,
Z tego powodu anulowali mi jużz 6 transferów.

Jest na jakiś sposób?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution