Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

alex_28 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Kaczy1982"]Ty widzę masz takie samo pojęcie o tej grze jak o jej powstaniu.Może wyjmij baby z nosa i poczytaj od kiedy ta gra istnieje. Aby Ci trochę ułatwić to poszukaj pod hasłem Championship Manager i wtedy może doznasz olśnienia.

140 savow w 6 sezonów dokładnie i to jest dużo?

W pierwszym sezonie dokonałem transferów za 750 tys ( to był jeden zawodnik Akahoshi z Pogoni) , reszta 6 zawodników za free.

W grupie pucharu europy miałem Napoli, Maribor , Athletic.

Wyniki:

Napoli H 1-2 , Napoli A 1-1
Athletic H 4-0 , Athletic A 1-1
Maribor H 3-0 , Maribor A 1-1

Awans z drugiego miejsca. Potem:
Ajax H 3-0 , Ajax A 1-0
Liverpool H 2-1 , Liverpool A 1-0
Olympiakos H 2-3 , Olympiakos A 0-1
Rubin H 2-1 , Rubin A 1-0
Finał Dinamo Moskwa 2-1

Ligę skończyłem z wynikiem 21-4-5 bramki 59-29

Jak trochę popatrzysz na skład Legii to może sam dojdziesz do wniosku że w pierwszym sezonie można zdziałać cuda:
Kuciak - wybitny bramkarz
Wawrzyniak i Rzeźniczak - kapitalni boczni obrońcy - w 2017 cały czas u mnie grają a raczej podają ręczniki
Astiz i Żewłakow - dwóch bardzo dobrych stoperów , Astiz jeszcze u mnie podaje ręczniki
Vrdoljak - kapitalny defensywny pomocnik
Gol - bardzo dobry środkowy rozgrywający
Radovic,Żyro,Kosecki,Kucharczyk i do tego Wolski jak dojdzie po kontuzji tworzą najlepszą ekipę skrzydłowych w lidze
Ljuboja - strzela bramki na zawolanie

Jedynym problemem jest brak drugiego dobrego napastnika albo nawet dwóch.

Do tego dochodzi utalentowana młodzież : Szumski, Misiak , Lukasik, Furman , Żurek , Salinas.

Jak Ty twierdzisz że w pierwszym sezonie nie da się z tą drużyną wygrać ligi europy to ja bym się pokusił o to że bym wygrał ligę mistrzów gdyby Legia tam grała.

To tyle z mojej strony.Radze trochę więcej pograć, poczytać i wtedy się wypowiadać.[/quote]

POTWIERDZAM!!
W FM-ie 2012 grałem Legią 6 sezonów:
6 razy Mistrzostwo Polski
3 razy Puchar Polski
4 razy SPP
1/4 LE
5 razy faza grupowa LM
półfinał LM

MarcinPSG Partyzant

Nie ma problemu :) Jeszcze na sam koniec w celu dopełnienia swoich wypocin dodam iż było sporo przypadków tylko ludzie nie potrafili tego dobrze określić i opisać. Np. Ktoś grał finał lm i wygrał w karnych, po wyjsciu z meczu nagle pojawiło sie ze to przeciwnik wygrał w karnych. Akurat tak się stało że w dwóch tych samych nakładających się meczach odbywały się rzuty karne. W jednych wygrał w innych przegrał. A ludzie szukali powodu w samych rzutach karnych co defacto było przypadkiem.

Czytałem tez na forum, że dany użytkownik pisał iż wygrał spotkanie np. 2-0 , a po wyjsciu z meczu wynik widniał "porażka 2:4". To to samo co u Ciebie, tylko czasami tablica wyników podłącza się pod ten "mecz duch", a czasami nie i widać to tylko po wyjsciu z meczu że wynik Twojego spotkania się nie zgadza. To wszystko jeden i ten sam błąd tylko czasami objawia się odrobinę inaczej.

Pozdrawiam i życzę braku tych "dziwactw" kolego :)
Vaduz

Stolarcfc Partyzant

Witam
Mam następujący kłopot, bardzo prosty, a zarazem skrajnie problematyczny:
Po włączeniu gry (kliknięciu na ikonę) włącza się to małe okienko kominukatu Steam na środku ekranu jak zawsze, ale po tych chwiliwych "przygotowaniach, uruchamianiu FM 13" gra zamiast włączyć się ukazuje mi się kominukat "nie udało się uruchomić gry (nieznany błąd)"...
Poniżej mam jeszcze odnośnik do strony www z pomocą Steam'u, ale tam nic nie ma...
Miał ktoś podobno problem? Cholera ale kwas... :dead:

manki Partyzant

07.01.2013 16:15    #5784     Football Manager - Świat taktyki - Pomoc w Taktyce
Nie długo manager pbf oparty na symulacji z fm'a 12. Problem jest taki że nie posiadam i nie mogę ustawić taktyki. Moje pytanko czy mógłby mi ktoś ustawić taktykę. Dodam że ma to być dla Barcelony ale bez graczy : Adriano , Tello , Thiago. Prosze uwzględnić Theo Walcotta

myta Partyzant

07.01.2013 15:24    #5785     Sufler - Porady do gry - Urlop piłkarzy
Witam. Mam nietypowy problem. W 2018 roku po zakończeniu sezonu przeszedłem z klubu Dinamo Moskwa do Southampton. Jest dzień 2 lipca a moi piłkarze nadal są na urlopach.. gdy inne kluby nie mają takiego problemu. Co mam zrobić?

gierus007 Partyzant

07.01.2013 13:11    #5786     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka-Juventus
Też gram Juve. Zaczynam właśnie 4 sezon i muszę powiedzieć, że masz racje u mnie tylko Napoli trzyma jakoś poziom. Inter katastrofa poniżej 10 raz nawet byli, Milan może trochę lepiej. Ja osobiście stosuje jeszcze inną taktyke. Przyniosła mi ona 3 mistrzostwa raz finał LM i raz wygraną, oraz pare pucharów krajowych.
2 bocznych obrońców (wsparcie)
Srodkowy obrońca(obrona)
grający piłka obrońca (obrona)
przed nimi pomocnik odbierający piłka
2 środkowych pomocników (wsparcie)
na bokach wysuniecie skrzydłowi( wsparcie i atak)
oraz odgrywający
Oczywiście wszystkie pozycje musiałem sporo edytować.
Ale mam jeden problem zawsze gdy się zaczyna nowy sezon dostaje od klubu na transfery jakieś marne 15 mln euro. po wygranej w lidze i LM trochę śmieszna kwota.

kiew Partyzant

07.01.2013 12:14    #5787     Sufler - Porady do gry - Jest subskrypcja, nie ma meczów
Miałem kilka wersji przerwy od FM i teraz powróciłem do 2013. Wiele radości mi to sprawa, mam tylko jeden problem. Kiedy jak grałem to takie rzeczy jak mecze międzypaństwowe, MS, ME czy mecze LM i LE pojawiały mi się normalnie tak jak mecze ligi w której gram.

Tzn jak wpadała środa czy wtorek to normalnie wyświetlały się wszystkie pary, dawałem kontynuuj to za chwilę pojawiały się wyniki. Było to bez względu na to w jakiej lidze grałem i lubiłem to bo pozwalało trzymać rękę na pulsie piłkarskiego świata.Teraz w nowym FM pojawiają mi się tylko mecze rozgrywek w których biorę udział (liga, puchary) a inne (nawet MS) lecą w tle, bez żadnej informacji. Da się to gdzieś przestawić?-

edekmiszcz Partyzant

07.01.2013 10:31    #5788     Sufler - Inne - problem z odpaleniem gry
witam
mam pewien problem, poważny. zarejestrowalem gre w steamie i wszystko bylo cacy do czasu kiedy ktos wylogowal mi sie z mojego konta.
nie byloby problemu gdybym pamietal login i maila na ktorym konto zakladalem. jak sie okazalo niedawno mam az 3 konta na steamie ;o
z 2 z nich pamietam loginy i hasla, ale tego 3 wlasnie nie. problem tkwi w tym ze to wlasnie na ostatnim z tych kont zarejestrowany jest manager. co mam zrobic? help

DelPiero_10 Partyzant

07.01.2013 01:37    #5789     Sufler - Problemy techniczne - Gra nie została wczytana
Ma ktoś z was podobny problem. Otóż nie pierwszy raz po zapisaniu gry, następnego dnia chcąc go wczytać wyskakuje mi komunikat " gra nie została wczytana" i tak w koło Macieju. Czasem uda się po 3 czy 5 razie wczytać danego save'a, ale bywa i tak, że można próbować po 10 razy i nie wczyta się. Ma ktoś na to rozwiązanie bo nie ukrywam, że strasznie frustrujące jest granie tych samych meczy po kilka razy :(

Dziś np przepadły mi dwa savy. Już nie wiem co mam o tym myśleć :/

JasonCFC Partyzant

06.01.2013 19:53    #5790     Sufler - Inne - Startowy Save Game
Witam, mam nietypowy problem. Potrzebuję czystego, startowego save z FM 2013, z możliwie jak najnowszej wersji, takiego wygenerowanego tuż po rozpoczęciu nowej gry. Chodzi mi o to że potrzebuję dostępu do danych wyświetlanych w FM Genie scout, a nie mam możliwości dostępu do gry i stworzeniu własnego save, a zależy mi tylko na nim. Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution