Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

graczyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.01.2013 21:23    #5741     Sufler - Porady do gry - crash dumps FM 13
Witam, po kilku dniach w grze występuje mi ten błąd, istnieje możliwość rozwiązania tego problemu?

dzikidingo Partyzant

12.01.2013 19:57    #5742     Sufler - Inne - Problem z II i III ligą grywalną
Siemanko. Mam taki o to problem. Gdy chcę rozpocząć nową grę, wyrzuca mnie do windowsa z komunikatem "Liczba drużyn spadających z II ligi grywalnej nie zgadza się z liczbą zespołów awansujących III liga". Chodzi o update dodający ligi grywalne do Polski. Przed ostatnim fixem nie miałem tego problemu, teraz mam i strasznie mnie to denerwuje, bo lubię pograć Pogonią Barlinek czy Pogonią Łapy :P Domyślam się, że da radę to jakoś zmienić w edytorze, ale że nigdy się tym nie bawiłem, nie wiem co i jak. Pomoże ktoś?

Bajo Partyzant

12.01.2013 18:21    #5743     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
Witam,
mam pewien problem z uruchomieniem gry. Nie tylko FM stanowi kłopot ale kilka innych gier również.

Chodzi o to, że po kliknięciu w ikonkę FM13 nic się nie dzieje - tzn. gra niby działa ( widoczna jest w Managerze Zadań) lecz nie otwiera się żadne okienko z samą grą.
Wszystko zaczęło się dziać po zmianie karty graficznej na nową. Nie wiem już co zrobić.
Reinstalowałem FM'a ale nie pomogło.
W innych grach np. Skyrim oraz w Diablo III wykrzaczają się launchery, natomiast jeśli szybko uda mi się odpowiednio kliknąć "Graj" to wspomniane gry działają dobrze.

Może ktoś z Was miał kiedyś taki problem i będzie mi w stanie coś podpowiedzieć.

Pozdrawiam,
Bajo

Paul Partyzant

12.01.2013 13:39    #5744     Sufler - Problemy techniczne - Problem z instalacją
http://i.imgur.com/Z4ZJc.png

Odinstalowałem grę i Steama. Po ponownym zainstalowaniu Steama zaczynam instalację gry z płyty i komunikat jak powyżej. W czym problem??

lucasfcinter Wybitny Literat

12.01.2013 12:38    #5745     Sufler - Inne - Wypożyczenie zawodnika
Mam taki problem, że jest w składzie gość, który sporo zarabia (wypozyczony) i nie ma opcji odesłania go. I to jest dziwne, bo wcześniej zacząłem sobie karierę dla picu, obeznać się ze składem itd. I wtedy mogłem go odesłać, a teraz nie mogę. Od czego to zalezy? Jest przy nim tylko złóż ofertę, a wcześniej było transfery i kontrakty i reszta opcji.

martinsv Partyzant

Mam identyczny problem. Gdzie widziałeś jak to zrobić za pomocą edytora? Możesz podać link może uda mi się zrobić to. Wtedy mogę ci pomóc.
Już od jakiegoś czasu próbuje znaleźć rozwiązanie, ale nic nigdzie nie znalazłem.

Patryk96 Partyzant

11.01.2013 23:48    #5747     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM13
Mam taki problem. Chcę wczytać grę, ale nie ma pliku, natomiast w folderze games jest. Co zrobić ?

repus Młody aktywista

11.01.2013 16:59    #5748     Sufler - Inne - Panowie.. problem z finansami (duży)
Ja też mam pytanie odnośnie młodych talentów . Otóż zacząłem grać Newcastle , no i ogólnie inwestuje w młodzież . Problem w tym że za transfer jakiegoś gościa który jest wart h*** ( z 500 tyś ) chcą np . 5 mln co jest mocną przesadą biorąc pod uwagę że mam ogranony budżet . Pierw szukałem anglików ale byli strasznie drodzy więc pomyślałem że jtak est po prostu ale to dotyczy wszystkich zawodników . Nawet tych murzynów z nie wiem skad
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Vidarius Partyzant

Witam,mam problem.Gdy wchodze na FM 2012 i chce wczytać zapisaną gre,w trakcie wczytywania wyskakuje błąd Microsoft Visual C++,mam pytanie,co zrobic z tym problemem?

Proszę o pomoc!

kowalm Partyzant

11.01.2013 11:53    #5750     Sufler - Problemy techniczne - Dziwna sytuacja
Miałem IDENTYCZNY przypadek w 3 moich karierach FM12. Niestety nie rozwiązałem co jest tego przyczyną... Straciłem trzy fajne kariery, w każdej miałem po dwa sejwy które tego samego dnia padały. Na szczęście w FM13 już nie mam tego problemu i bez problemów śmigam już 6 sezon.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution