Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sxz69 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.01.2013 21:05    #5711     Sufler - Inne - Pytanie o sava
[quote="Biggi"]No a ma ktoś tego sava po 2020 albo nawet lepiej - po 2030 roku? ;) Potrzebuję sava nie dlatego, że mam problem ze swoim tylko najzwyklej w świecie chciałbym sobie pograć w przyszłości.[/quote]

Urlop na 100 lat, zostaw wieczorem kompa, idź spać i na rano będziesz miał przyszłość.

Biggi Partyzant

15.01.2013 20:58    #5712     Sufler - Inne - Pytanie o sava
No a ma ktoś tego sava po 2020 albo nawet lepiej - po 2030 roku? ;) Potrzebuję sava nie dlatego, że mam problem ze swoim tylko najzwyklej w świecie chciałbym sobie pograć w przyszłości.

marcin18osw Partyzant

15.01.2013 20:25    #5713     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam mam prośbę. Otóż gram Southampton. Na ataku mam Jay Rodriguez, który świetnie pokazuje się w ataku. wychodzi przy moich atakach na wolne pole. Kupiłem Wilfred Bony i chciałbym aby On też grał tak samo jak Jay. Tutaj pojawia się problem gdyż ten zawodnik często znajduję się na pozycji ofensywnego pomocnika i nie wystawia się tak samo jak Jay pomimo, że ma zaznaczone wyjścia na wolne pole. Jest możliwość skorygowania tego ?

marcin18osw Partyzant

Dzięki bardzo za pomoc. Dziwnie to teraz rozwiązali z tym wprowadzeniem Steam. Jak kiedyś kupowałem FM 09 to nie było żadnych problemów i można było grać na dowolnej ilości komputerów. No chyba, że się mylę.

mauerVEB Partyzant

15.01.2013 18:51    #5715     Football Manager - Świat taktyki - Hertha BSC taktyka
[quote="mauerVEB"]Witam za czołem grać z przyjaciółmi w fm 2012 Bundesligą.2 początek nie był taki zły 2 zwycięstwa 1 remis 0 porażek ale potem już było gorzej :( wpadały głupie bramki i 0 akcji mojej drużyny , porażka 4-1 z st pauli to już przesada 11 miejsce w tabeli.

prosze dajcie link do jakiejś taktyki która możę sie sprawdzić lub dajcie ustawienie i polecenia.[/quote]

jeżeli piszę tutaj to znaczy że mam problem :) a jeżeli nie masz sensownej odpowiedzi to po cholere piszesz ? chcesz coś sobie , innym udowodnić ???

shusty Partyzant

Widzę, że nawet co bardziej zaawansowani użytkownicy mają problemy ze skonkretyzowaniem jakie są różnice w zachowaniu piłkarzy między różnymi rolami.

Do tego jeszcze mamy bramkarza i bramkarza-libero.

patryk_augustow Młody aktywista

Omijaj te "promocje" z allegro. Niby tylko 10-15 zł, ale zawsze szkoda Widziałem u kolegi na jakiej to działa zasadzie i od razu zrezygnowałem z tego pomysłu. Póki co pogrywam jeszcze w 12, poczekam jeszcze trochę i wtedy kupię trzynastkę. Zawsze tak robię

Gość wysyła Ci na maila 1,5 mb plik RAR, a w środku plik wsadowy Windows. Odpalasz to coś, loguje się automatycznie na jakieś konto bez wpisywania loginu i hasła, możesz ściągnąć grę, wszystko fajnie wygląda. Ale jest zasadniczy problem. Oni ten sam plik wysyłają to wszystkich kupujących, więc dużo ludzi korzysta z tego samego konta i jeśli chce się pograć, trzeba trafić na "otwartą linię". Jakby tego było mało, po tygodniu wyskoczył komunikat, że konto nie istnieje, więc mój kolega i inni kupujący zwyczajnie stracili i kasę i możliwość gry.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

Patryk96 Partyzant

14.01.2013 23:57    #5718     Inne - Gry i komputery - T-Mobile Ekstraklasa - PES 13
[quote="Patryk96"][quote="jakub7695"]I opisz dokładniej swój problem, bo nie wiem, w czym ci pomóc.

PS. Tu Kubsulec z pesnext.pl, bowiem stamtąd pochodzi dany mod.[/quote]
Chodzi o to, że jak włączam patcha to nie ma składów, tylko jest liga portugalska.[/quote]
Pomóżcie :)

krzysiek220886 Partyzant

14.01.2013 20:02    #5719     Sufler - Porady do gry - problem z fm 13
witam. zakupiłem fm13 w sklepie zainstalowałem. włączyłem grę wybrałem zespół po paru godzinach gry zapisałem stan rozgrywki. na drugi dzień po włączeniu gry i wczytaniu save wszystko jest ok do momentu gdy przechodzi do menu meczu i pisze że drużyny prowadzą rozgrzewkę gra jakby się zawiesza ponieważ nie przechodzi do trybu meczu
proszę was o pomoc

pozdrawiam

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Tak jak w temacie, po ostatniej zmianie w bazie danych(przez edytor dołączony do gry) postanowiłem sobie sprawdzić pliki ale czynność stoi na 0% przez 10 minut.

Mam coś usunąć z dysku żeby coś pobudziło ten proces czy jest to związane z tą zmianą BD i nie da się poprawnie zweryfikować plików?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution