Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

German Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witajcie, po dalszych problemach z grafiką, wysuwam się do was z prośbą, czy nie mógłby mi ktoś udostępnić wszystkich folderów z moich dokumentów z gry FM13. Chodzi mi o takie jakie się tworzą po instalacji. Mi, mimo re-instala takie się nie stworzyły, a robiąc swoje dalej nie widzi grafik, wiec jakby ktoś byłby tak miły, to proszę o pomoc.

sxz69 Młody aktywista

Próbowałeś się połączyć poza internetowymi "godzinami szczytu", czyli np rano albo w południe? Wieczorem serwery są zawalone i być może od tego występują problemy z połączeniem.

Exanek Partyzant

Bump! Mam ten sam problem, pomocy?

sxz69 Młody aktywista

Jeśli oboje będziecie grali w jednym czasie offline to nie ma żadnego problemu. Po prostu nie możecie w jednym czasie grać online, bo będzie wylogowywało drugiej osobie. Przykładowo spróbuj się na pocztę zalogować, po czym spróbuj zrobić to samo na innym komputerze. Nastąpi samoistne wylogowanie na pierwszy sprzęcie. Kumasz o co chodzi.

blausebol Partyzant

Witam mam problem z zainstalowaniem facepack w FM2013 mój problem polega na tym że niewiem jak to zrobic próbowałem ale jakos bez skutku czy może ktoś z Was napisac mi krok po kroku jak to zrobic.Ściągam pack Free Mirrors - sortitoutsi_megapack_5.03.rar i teraz pytanie bo ściągam w częściach czy żeby móc to zainstalować trzeba mieć całość czy moge to robić częściami ? Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję .

Spiderek85 Partyzant

Witam mam problem. Chciałem złożyć się ze znajomym na FM'a wersję pudełkową. I teraz jest pytanie ile tam będzie kluczy do aktywacji gry? Będzie możliwa instalacja gry na 2 różnych kontach steam ? jak z tym jest ? Proszę o pomoc

zelencik Partyzant

20.01.2013 20:55    #5667     Sufler - Porady do gry - Brak przycisku Sfinalizuj
Mam identyko problem tylko ze w olimpii grudziądz tez nie moge sfinalizowac

ens Partyzant

[quote="kamiQadze"][quote="ens"](...)[/quote]

przy tworzeniu gry masz "kliknięte" uaktywnienie budżetów transferowych?[/quote]
Wstyd się przyznać... ale rozwiązałeś mój problem :)
Dziękuję!
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

djyazzy11 Partyzant

Zgadzam sie w 100%...Pozostaje nam czekac az ktos cos wymysli(o ile sie da)...Dziwne ze nikt inny nic nie pisze wiec nie wiadomo czy tylko My mamy ten problem czy po prostu ludkom sie nie chce pisac ;) Jeden koleszka opisal ze dziala wiec jest 2x1... pozdrawiam

bartek123 Partyzant

Mam problem z fm 13. Mam sciagniety bazowy skin i chce zmienic kolory tel i rozmiar oraz kolor czcionek podczas meczu (np okienka ze statystykami, okno szybkiej zmiany podczas meczu itp). SI niestety jest niepowazne i do bialego skina dowalilo totalnie nieczytelny tryb meczowy z ciemnego skina z ultra mala czcionka. Niestety, nie kazdy ma idealnie zdrowe oczy, i np co maja zrobic ludzie tacy jak ja co przez rozne choroby nie sa w stanie czytac na dluzsza mete jasnego tekstu na czarnym tle bo jest on caly rozmyty nawet w okularach? Gdzie w skinie znajduja sie pliki odpowiedzialne za wyglad (pod wzgledem kolorow i rozmiarow czcionek) trybu meczowego?

Z gory dzieki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution