Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lobas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.01.2013 14:27    #5641     Sufler - Dodatki do gry - FM 12 - problem z nowymi ligami
Ok, ale jak mam dokonać tej zmiany?

P.S. Jeszcze drugie pytanko - gram również w FM 2013, tam również mam problem z wgraniem nowej ligi. Wgrywam pliki do odpowiedniego folderu, a mimo to w grze i tak nie widać, że zostały dodany nowe ligi...

sxz69 Młody aktywista

[quote="myfunnygame"]takie cos tez Cie boli: http://imgur.com/kBqqzgU :D[/quote]
Przecież jest logo reprezentacji więc nie widzę problemu xD

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

22.01.2013 23:08    #5643     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
Nie latwiej byloby poprzestawiac mu suwaki na mniejszy pressing(czy z czym on tam ma problem) w indywidualnych poleceniach w oknie taktyki?

sxz69 Młody aktywista

W sumie ciężko stwierdzić co jest przyczyną, bo faktycznie dziwna sprawa.

German jeśli masz możliwość spróbuj zainstalować ze swojego konta steam FMa na innym kompie. Jeśli tam będzie wszystko ok, to rzeczywiście może jakiś syf zrobił się w rejestrze. Może ściągnij jakiś program do czyszczenia rejestru i wywal wszystkie związane z FMem pliki. Jeśli to nie pomorze to już nie wiem. Jeśli masz na kompie już duży bałagan to może po prostu zrób formata. Na pewno nie zaszkodzi, a do tego pozbędziesz się zbędnego syfu i odświeżysz komputer. A FM na "czystym" kompie powinien już działać bezproblemowo.

P.S. Zgadzam się, że bez grafiki to aż oczy bolą :) Jak niektórzy wstawiają screeny i widzę jakieś dziwne znaczki zamiast loga klubu bądź puste kwadraty zamiast zdjęcia zawodnika to, aż łapię się za głowę jak tak można grać ;)

German Partyzant

[quote="sxz69"]No to jaki jest problem, żeby samemu sobie utworzyć kilka folderów w dokumentach? Jak masz jakiegoś wcześniejszego FMa zainstalowanego to chyba wiesz jak ścieżka wygląda. A jak nie to wejdź sobie w dział "grafika" albo "fileplanet" i tam przy każdym pliku do ściągnięcia masz napisaną ścieżkę.[/quote]

No juz to robilem, i wlasnie mysle, ze to moze byc sprawa zwiazana z tym rejestrem. Ale w sumie testując grafiki, wkleiłem je tez do 12 a tam działają normalnie. Juz mnie nuzy po oczach granie w ,,suchego'' FM'a.

mabrol Partyzant

22.01.2013 21:18    #5646     Sufler - Porady do gry - skuteczność
Witam
Mam problem ze strzelaniem goli
Moi zawodnicy oddaja w meczu ponad 20 strzalow na bramke rywala a do siatki wpada co najwyzej 1 gol a najczesciej zero
Co mozna zrobic zeby tak sie nie dzialo?
http://ifoto(...)hrnw.png

Lobas Partyzant

22.01.2013 19:39    #5647     Sufler - Dodatki do gry - FM 12 - problem z nowymi ligami
Witam. Pobrałem sobie dodatek na ligi z Oceanii. Pliki przesłałem do katalogu "editor data". Włączam grę, podczas ładowania nowej kariery pojawia się taka oto informacja: Ostrzeżenie: Could not process rule group settings in [tutaj podana lokalizacja pliku]
Zbyt wiele zespołów (18) z rozgrywek FFAS Senior League (10 zesp)

Pgoroo Partyzant

Też mi się tak wydwało, ale mimo tego że tak robie to oni ciągle są. Dodatkowo nie rozwiązuje to problemu ich przechodzenia do głównego składu. Musze chyba sciągnąc jakis edytor zeby ich skasowac.
Két szót ismerek,
Mindig és Soha.
Fradista mindig,
Újpesti Soha!

sxz69 Młody aktywista

No to jaki jest problem, żeby samemu sobie utworzyć kilka folderów w dokumentach? Jak masz jakiegoś wcześniejszego FMa zainstalowanego to chyba wiesz jak ścieżka wygląda. A jak nie to wejdź sobie w dział "grafika" albo "fileplanet" i tam przy każdym pliku do ściągnięcia masz napisaną ścieżkę.

piotreeek95 Partyzant

22.01.2013 17:03    #5650     Sufler - Inne - Wielkość bazy danych
Witam. Mój problem wygląda następująco. Rozpoczynając nową karierę w FM 2012 wiadomo, że nie wybiorę wszystkich lig jako grywalnych, a przy wyborze niektórych lig jako "do podglądu" zniknie mi część piłkarzy. Zależy mi na realności gry, dlatego nie chcę, by ci zawodnicy znikali. Chcę wybrać kilka lig jako grywalne, ale chcę też mieć maksymalnie wielu dostępnych piłkarzy. Co zrobić? W jaki sposób skorzystać z bazy danej niestandardowej? Czy może trzeba pobrać jakiś plik retain o którym czytałem na forum, ale jakoś nie mogę go znaleźć? Co zrobić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution