Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hardcore613 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2013 17:38    #5631     Sufler - Edytor - Liczba wymaganych zawodnikow
Witam. Gran sobie BARCA i mam problem gdyż chcialbym sobie zwiekszyc limit rejestrowanych przeze mnie zawodnikow z 25 np do 40 w lidze hiszpanskiej czy jest jakas opcja żeby to zrobić?

sebex09 Partyzant

Witam. mam problem gdy odpalam fma 13 to po 20 min sie wyłacza i nic. pulpit. pomocy !!:(

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

jeszcze raz apeluję jeśli macie jakieś problemy typu niska płaca dla scautow czy możliwość zatrudnienia malej liczby współpracownikow to piszcie do producentów...

chyba, że piszecie tu tylko dla pisania... to ok

gregotsw Partyzant

Darien takie mecze w FM nie są nagminne, ja u siebie czegoś takiego nie zauważyłem wiec to nie jest problem z grą tylko z graczem.

sebastiano399 Partyzant

24.01.2013 19:16    #5635     Sufler - Inne - Pytanie dot. kontraktów
Dzięki za rady. Planuję poczekać i pod koniec sezonu zaproponować kontrakt Trenera. Kończy mu się zawodniczy, więc nie powinno być problemu. Raczej Giggsa nikt nie podkradnie na zasadzie wolnego transferu.

MarcinPSG Partyzant

24.01.2013 18:44    #5636     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pensja Menadżera
Sprawdziłem, obniżyłem sobie Pensje przy podpisywaniu nowego kontraktu z 315 tys funtów na 96 tys funtów i faktycznie nie miało to żadnego wpływu na bilans budżetu płacowego. Także problem rozwiązany - nie da się własną pensją reperować budżetu :P
Vaduz

MarcinPSG Partyzant

24.01.2013 18:41    #5637     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2012 czy 13
FM 12 jest szalenie prosty, łatwy i przyjemny. Na FM 13 trzeba więcej czasu poświęcić by osiągać sukcesy. Wielu ludzi ma problemy, jest wiele ciężej. Ja jednak wolę się namęczyć, namyśleć i nawkurzać i odczuwać wielką radość z małego sukcesiku dlatego bardzo zdecydowanie polecam FM 13.
Vaduz

lu4k Partyzant

Pobrałem dodatek polskich lig i mam problem, ponieważ zapisane jest aby plik wkleić tu: Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/editor data. Ja niestety nie mam folderu, który nazywałby się "Editor data".

Gra oryginalna, wczoraj dostałem.

bini Partyzant

[quote="GloomyRaven"]Czy ktoś wie czy wyjdą jakieś patche poprawiające tą BETE FMa 2013?![/quote]

Jak Ty grasz w betę to ja się nie dziwię, że narzekasz na bugi :)

Na prawdę, dajcie już spokój z tymi narzekaniami. Mi już od dłuższego czasu gra się świetnie. Sama gra idealna nie jest i nigdy nie będzie, mogę się założyć. Narzekanie na ilość kontuzji to już kpina - w przeciągu kilku ostatnich sezonów najwięcej kontuzjowanych graczy na raz miałem 3 (słownie: trzech), a tak to max dwóch. A gram w Premier League, gdzie terminarz jest napięty. Zresztą, od lat czytam narzekania na ilość kontuzji w FM'ie, a ja szczęściarz jakoś nigdy nie miałem z nimi problemu. Chyba na jakichś cheatach muszę jechać.

Sugeruję ochłonąć.

kopacz Młody aktywista

23.01.2013 20:06    #5640     Sufler - Inne - tournee
Mam problem nie mogę zorganizować torunee w każdym klubie jakim jestem wybór kraju docelowego tournee jest na szaro :/

Pytania zadajemy w Suflerze.
Szemek

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.