Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

karollo222 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam! mam problem ponieważ prowadzę Real Oviedo, ale chce ubiegać się o prace w innym klubie, chodzi tu o Ferrol. jak mam to zrobić? jak próbować szukac zatrudnienia w innym klubie niż prowadze? z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam :)

tts0 Partyzant

28.01.2013 19:34    #5612     Inne - Piłka nożna - Trenerka
Nie trzeba być piłkarzem... można też mieć studia pedagogiczne i pokrewne. A tak w ogóle, co to za problem zarejestrować się w jakiejś ogórkowej drużynie jako piłkarz? ;)
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Tobi18 Młody aktywista

Sprawa wygląda tak, prowadzę reprezentację Polski i jako jedyną aktywną ligę mam ekstraklasę. Zastanawiałem się czy istnieje możliwość abym dostał ofertę prowadzenia jakiegoś klubu z innej ligi, np. Man Utd? Zwolniło się właśnie miejsce w Szachtarze, ale nie mogę złożyć podania o pracę nawet i nie wiem dlaczego.

Wybaczcie jeśli ktoś już poruszał ten problem.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

flowproba Partyzant

28.01.2013 15:45    #5614     Sufler - Porady do gry - VFB Stuttgart - wypożyczenia
Witam, rozpocząłem karierę drużyną ze Stuttgartu. Chciałem wypożyczyć Raula Albiola ale problem jest taki, że nie mam opcji wypożyczenia jakiegokolwiek zawodnika.. W zasadach ligowych doczytałem, że w jednym sezonie nie można wypożyczyć więcej niż 4 zawodników tymczasem u mnie w klubie przebywa obecnie tylko jeden wypożyczony zawodnik.. Jakieś pomysły?

ostry141414 Partyzant

28.01.2013 13:26    #5615     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z trybem 3D
Mam problem z trybem 3D, poniważ pare razy wyskoczył error i ciąglem gram w trybie 2D a chciałbym grac w 3D. Z góry dzięki za pomoc. :)

lancos3-11 Partyzant

Mój scout przyniósł mi raport o pewnym chłopaku pozycja PO/LO. Newgen niesamowity i mogę go wziąć na prawo bosmana z Barcy B. ZERO zainteresowania. Jednak problem jest inny - kasa. Próbuje go wyjąć jak mogę. Dałem już klauzule wyrównania do najwyższej pensji, 3,400 ojro na tydzień podwyżka 50% w razie awansu i 50% rocznej podwyżki. On odrzuca choć w Barsie B ma 3000 ojro bez tych klauzul. daje mu ponadto 1,7 tys za występ (max) i za bramkę. Daje też premię za 30 bramek na sezon i repre. Gość za 3 lata będzie wart miliony. Jestem gotów do poświęcenia wielkiej kasy, żeby tylko przyjął.Więcej niż 3,400 ojro dać nie mogę (przez skąpy zarząd). Co robić :pickard:. Chce uniknąć klauzuli oferty minimalnej. Mam hajs na płace

ceha Partyzant

27.01.2013 21:10    #5617     Sufler - Inne - Wychowankowie
Nie chcąc zakładać kolejnego tematu postanowiłem tu zapytać. Problem wygląda następująco mam w składzie kilku zawodników którzy są u mnie ponad 4 lata odkąd pozyskałem ich przy naborze juniorów do zespołu. Jednak nie mają oni statusu wychowanka, tylko szkolony w kraju. (Nie wypożyczałem ich ani razu)

tutaj screeny jednego z nich :

http://img7.(...)6855.jpg
http://img83(...)5054.jpg

Co może być przyczyną tego ?

genek123 Partyzant

27.01.2013 19:27    #5618     Sufler - Porady do gry - Problem
Witam, mam poważny problem z FM. Podczas wczytywania gry zawiesił mi się komp i wyłączył FM, po ponownym włączeniu gra się wczytuje normalnie tylko że po jej nadpisaniu, zapisaniu pod inną nazwą, ustawieniu na autozapis nie da się ponownie wczytać. Podczas ponownego odtwarzania wyskakuje błąd. Czy da się jakoś odratować tę rozgrywkę??

Igorekt95 Partyzant

27.01.2013 19:08    #5619     Sufler - Porady do gry - POMOCY
Cześć
Mam pewien problem. Otóż otwieram FM, pojawiają się napisy początkowe, a następnie napis "wczytuje" w kilku językach. I nic. Dalej gra nie chce iść. Czekałem ok. 30 min, ale dalej wczytuje i menu nie chce się otworzyć. Wiecie może o co chodzi?

zielonygolab Partyzant

27.01.2013 19:03    #5620     Sufler - Inne - Facebook w FM 2013
Mam ten sam problem. Zna ktoś może rozwiązanie ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.