Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Echofunerary Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.02.2013 21:17    #5541     Sufler - Porady do gry - Scouting
Też miałem taki problem a to dlatego że wybrałem małą baze danych i było mało zawodników. Weź dużą baze danych i będzie Ci wyszukiwało talenty.
Możesz też pograć pare sezonów i scout będzie wyszukiwał newgeny.

cwks Partyzant

09.02.2013 17:55    #5542     Sufler - Porady do gry - Polecenia dla piłkarzy
nie zrozumielismy sie
wchodze w taktyke polecenia dla pilkarzy i po prawej stronie jest boisko ze skladem irezerwowymi a po lewej przynajmniej
w fm 12 bylo okienko z atrybutami zawodnika mozna tam bylo wybierac role i funkcje a po naciśnięciu pokaz instrukcje mozna bylo okreslic czestotliwosc
rajdow ,rajdow z pilka , dosrodkowan czy podan prostopadlych i nie tylko
i w tym problem ze ja tego okienka nie mam

tts0 Partyzant

09.02.2013 16:20    #5543     Football Manager - Świat taktyki - Pomoc w LFC
Grałem dość ciekawą karierę Liverpoolem w FM 12 i przyznam szczerze, że miałem ten sam problem z Suarezem - najczęsciej błąkał się a to na środku ataku a to na prawym skrzydle. Gdy już udało mi się skompletować zespół, Urugwajczyk zajął miejsce na prawym skrzydle na stałe(nie miał szans w ataku z Drogbą i Damiao, do tego Rondon był już dogadany), jednak nie spisywał się tam za dobrze.

Wszystko zależy od tego jaki styl gry preferujesz - Borini jest trochę szybszy, zwinniejszy i lepiej wykańcza akcje, jednak nie ma szans z silnymi obrońcami, których przecież jest na pęczki w PL. Z kolei Suarez jest silniejszy fizycznie, ale dość słabo kończy akcje(przynajmniej wg FMa), dlatego po prostu bym go sprzedał za grubą kasę i kupił napastnika z najwyższej półki(choćby wspomniany Damiao, czy Rondon). No chyba, że w 13 gra lepiej na skrzydle.

A co do środkowych pomocników, to też wszystko zależy od tego co chesz grać - tzw. półśrodkowych najlepiej oznaczyć "środkowy pomocnik - wsparcie"; a środkowego w zależności od tego co lubisz "cofnięty rozgrywający - wsparcie", jeśli chcesz, żeby cofał się pod obrońców i rozpoczynał ataki; "wysunięty rozgrywający - wsparcie", jeśli chcesz, żeby zajmował pozycję między atakiem a obroną przeciwnika i rozgrywał; lub pomocnik odbierający piłki, jeśli chcesz, żeby zostawał trochę z tyłu i ubezpieczął obrońców
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

cwks Partyzant

09.02.2013 16:01    #5544     Sufler - Porady do gry - Polecenia dla piłkarzy
Witam
dawno nie grałem w FMa zakupiłem wersje 13
i mam problem
gdy wchodze w taktyke i polecenia dla piłkarzy nie wyświetla mi się to okno po lewej stronie
zazwyczaj wyswietlało sie tam atrybuty dla pilkarz mozna bylo też dawac indywidualne instrukcje zawodnikom
Nie wiem czym jest to spowodowane
mam nadzieje że pomożecie

lancos3-11 Partyzant

[quote="myfunnygame"][quote="Doom82"]No co jest tylko ja mam taki problem ?? !![/quote]

Myslisz, ze wszyscy na tym forum siedza i czekaja az ktos napisze jaki ma problem z gra? Szczegolnie w sobotnie przedpoludnie... troche wyobrazni![/quote]
Dokładnie. Nikt nie ma 24 godzin dziennie na przeglądanie forum.

zakiii Partyzant

09.02.2013 13:42    #5546     Sufler - Porady do gry - Scouting
Witam, problem polega na tym, iż wysyłając scoutów do regnionów np. Europa Środkowa, Ameryka Południowa itd. nie wyszukują mi oni w ogóle zawodników. Raz na kilka miesięcy zdarzy się jeden zawodnik, a poza tym zero raportów. Co innego gdy ustawie scoutowi wyszukiwanie nowych talentów, ale nie scoutuje on wtedy wybranych przeze mnie regionów. W czym jest problem ?
Dodam, że prowadzę Juventus, więc pieniądze na scoutów są.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

[quote="Doom82"]No co jest tylko ja mam taki problem ?? !![/quote]

Myslisz, ze wszyscy na tym forum siedza i czekaja az ktos napisze jaki ma problem z gra? Szczegolnie w sobotnie przedpoludnie... troche wyobrazni!

misiek993 Partyzant

09.02.2013 13:21    #5548     Sufler - Inne - Przegląd meczów innej ligi
Football Manager 2012. Mój problem polega na tym, że gram inną ligą niż angielska PL a chciałbym w raportach pomeczowych z tej ligi widzieć ich ustawienie na boisku, formację w jakiej grali. To nie jest dla mnie dostępne, widzę wszystko - statystyki itp. Proszę o pomoc z tym.

Zielin Partyzant

Witam. Nie wiem czy temat jest banalny czy nie ale fm'maniakiem nie jestem. Powiedzialbym ze jestem amatorem ale bardzo lubie swoj klub ze swojego miasta (Toruń) i chcialbym go poprowadzic i wkoncu sie nauczyc odpowiednio grac bo i z tym mam problemy, ale nie o tym... Moj problem polega na tym, że ściągniętą wersje waszego dodatku wrzuciłem tak jak bylo napisane do folderu editor data w sports interactive w moich dokumentach, wchodzę ładnie, pięknie w gre rozpoczynam grę upewniając sie że dodatek będzie chodził wyskakuje mi taki o to błąd...
link ----> http://speedy.sh/uccsZ/Bez-tytulu.png
nie wiem czemu ale obrazek sie nie wyswietlił wiec podaje link...
Bardzo proszę o pomoc...

Doom82 Partyzant

No co jest tylko ja mam taki problem ?? !!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution