Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

klarkkent Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Napotkałem następujący problem: kupiłem zawodnika w zimowym okienku transferowym, jednak, nie wiedzieć czemu, w Polsce takowe otwiera się dopiero 3. lutego. Do dnia 1. lutego muszę zgłosić skład do LM. Wkurza mnie to niezmiernie, że przez błąd w grze nie mogę skorzystać z nowego zawodnika.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Ekhm... Caly proces instalacji dodatkow graficznych masz opisany przy kazdym pliku na tej stronie i nie jest to problem wymagajacy zalozenia nowego tematu. Dodam jeszcze tylko, ze dodatki graficzne nie maja ze Steamem nic wspolnego. Temat zamykam

Btw. Dodatki graficze nie maja rowniez nic wspolnego z Revolution Update Team wiec na przyszlosc pisz takie pytania w odpowiednim do tego miejscu...

Viique Młody aktywista

11.02.2013 00:37    #5533     Sufler - Inne - trener zespołu juniorskiego
Trenerzy zespołów U19, U21 jak sama nazwa wskazuje zajmują się piłkarzami tych właśnie kategorii wiekowych. Co to oznacza? Trener bramkarzy U19 nie może trenować bramkarzy pierwszego zespołu. W drugą stronę działa to jednak odwrotnie. "Zwykły" trener może trenować 1. zespół, ale też i młodzików. To jak zakontraktujesz swoich trenerów zależy od Ciebie.

Odnośnie menadżerów twoich zespołów U19, U21 to przede wszystkim prowadzą oni tych piłkarzy w czasie meczów. Zaleca sie powierzenie im grania tym samym ustawieniem co 1. zespół; możesz im też np. polecić samodzielne wyszukiwanie partnerów do sparingów. Menadżerów wykorzystuje się także jako trenerów. W biedniejszych klubach zespoły młodzików nie oddaje się osobnym menadżerom, bo zwyczajnie nie ma na to funduszy. Rozwiązaniem problemu jest wtedy nasz asysten (chyba że ktoś lubi kontrolować rozwój wszystkich swoich grajków lub cierpi na nadmiar wolnego czasu). Ogólnie rzecz biorąc Menadżerowie U19, U21ułatwiają Ci pracę; dzięki nim możesz bardziej skupić się na grze 1. zespołu.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

konon94 Partyzant

[quote="Gigliati"][quote="Gigliati"]... proszę o ŚP do FM13, na cofniętego/wysuniętego pomocnika.[/quote]

Zapomniałem dodać, że do Fiorentiny.[/quote]

Andrea Poli, chłopak jest świetny młody i do wyciągnięcia za około 10 mln

[quote="krzywy11"]witam doradzi mi ktoś jakiegoś napastnika do druzyny Boltonu jakis talent który przyjdzie bez problemu i pomoze w awansie bo moi napastnicy to jakos nie bardzo ;][/quote]

Arkadiusz Milik - chodź z początku byłem dosyć sceptycznie do niego nastawiony, kupiłem go do Toulouse i gdyby nie kontuzja w drugiej części sezonu mógłby zostać królem strzelców, a tak to skończył z 13 trafieniami

Biggi Partyzant

[quote="krzywy11"]witam doradzi mi ktoś jakiegoś napastnika do druzyny Boltonu jakis talent który przyjdzie bez problemu i pomoze w awansie bo moi napastnicy to jakos nie bardzo ;][/quote]

A który FM, i jaki rok? Ale możesz zobaczyć Carlosa Fierro, u mnie w ManU wymiata i powinien przyjść do Boltonu. :)

Morrfi96 Partyzant

[quote="sxz69"]Jak na 11 sezonów to dość cienko Ci idzie. Szczególnie, że na starcie masz uprzywilejowaną pozycję w polskiej ekstraklasie mając najlepszy zespół w lidze. I bodajże najwyższą reputację (albo na 2 miejscu po Lechu), nie pamiętam dokładnie.

Moim małym przepisem na sukces jest zrobienie na początku z polskiego klubu małej reprezentacji kraju z zawodników z polskiej ekstraklasy (coś takiego jak nasz ostatni mecz sparingowy z Rumunią co wygraliśmy 4-1). Kupując takich zawodników jak Tymiński, Możdżeń, Kędziora, Teodorczyk, Klich (z Wolsburga, ale przyjdzie za tanioche, bo tam w rezerwach siedzi), Janicki, Pazdan, Wojciechowski + oczywiście piłkarze normalnie grający w Legii mamy zespół z niemal najlepszych piłkarzy w naszej lidze. Takim składem bez problemu dominujemy rozgrywki w naszym kraju i raczej bez trudów powinniśmy awansować do grupy LM, gdzie dostajemy na start 7,5mln funi.

Po 3-4 sezonach gdy już regularnie jesteśmy w LM i mamy trochę kasiorki zaczynamy inwestować w przyszłość. Szukając talentów z wysokim PA po 16-18 lat. Najlepiej oczywiście w Ameryce Pd. Kupujemy ile się da, nie ważne że przyjdą do nas dopiero za kilka lat po podpisaniu kontraktu. W tym czasie wyszkolą się w obecnym klubie. My po paru latach dostaniemy 18latka, który może już być gotowy aby włączyć go do 1 składu jako rezerwowy. Po ukończeniu 21 roku życia jest naszym wychowankiem. No a za następne 2 lata gdy zawodnik jest 23latkiem otrzymuje polskie obywatelstwo nie blokując miejsce do zgłaszania zawodników. Oczywiście w tym wieku jest już naszym kluczowym grajkiem. No i tak czekamy, aż paru zawodników osiągnie polski paszport. Po tym możemy się już pomału pozbywać polskich graczy aby zrobili miejsce na kolejne zagraniczne talenty.

Oczywiście bez dobrej taktyki nic nie zdziałamy. Ale to już Twoja własna inwencja powinna być.

Pozdrawiam :)[/quote]

Się rozpisałeś, zaciekawiłeś mnie nawet tym... Nigdy nie grałem zespołem z polskiej ligi...
A Ty Legią grałeś, czy kim?? :D

Czarkovsky Partyzant

Witam. Mam problem z załadowaniem zapisów mojej gry. Niedawno formatowałem dysk i zainstalowałem Windowsa 7 (miałem xp wcześniej). Oczywiście przed tą operacją zrzuciłem na pendrive'a moje zapisy. Po zwszystkim zainstalowałem FM 10 i chciałem wczytać moją grę. Ładowanie jednak zatrzymuje się na początku i nie rusza dalej. Dodam że raczej wątpię żeby to zapis się popsuł bo grę zapisuję na 5 różnych plikach naprzemiennie. I żąden z nich nie chce się odczytać. Nie mogę znaleźć podobnych problemów na forum a to dla mnie ważne, szkoda mi tej rozgrywki. Z góry dzięki

hat Partyzant

Mam dziwny problem z logowaniem się do serwisu. Korzystając z Opery po zalogowaniu, kiedy chcę wejść do swoich manifestów, napisać coś na forum pojawia się ekran logowania. Próba ponownego zalogowania skutkuje ponownym pokazaniem się tego ekranu i tak w kółko.
Przy korzystaniu z Firefoxa wszystko jest w porządku.

krzywy11 Partyzant

witam doradzi mi ktoś jakiegoś napastnika do druzyny Boltonu jakis talent który przyjdzie bez problemu i pomoze w awansie bo moi napastnicy to jakos nie bardzo ;]

cwks Partyzant

10.02.2013 08:23    #5540     Sufler - Porady do gry - Polecenia dla piłkarzy
no wlasnie w tym problem ze odswiezyłem skina a tego dalek nie ma
dodam ze gdy w rakcie meczu wchodze w taktyke i polecenia dla pilkarzy to okno po lewej stronie sie normalnie wyswietla

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.