Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Michal144 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam taki problem z FM 13 i tym zasranym Steamem.włączam ten steam i mi pisze żeby zainstalował grę ?? Jak mam normalnie ją zainstalowaną w folderze o co chodzi.Przed tym miałem jakąś aktualizację steam (ale nie z dodatkiem tylko jakąś inną - w innym okienku) miał ktoś taki problem???

Viique Młody aktywista

Mam niewiele większy ekran, więc na pewno nie jest to przyczyną Twojego problemu :)

Muszę przyznać że nigdy nie spotkałem się z podobnym przypadkiem odnośnie FMa i grach należących do platformy Steam. Zawsze warto jest przeinstalować grę, nie kosztuje to dużo czasu a czasem o dziwo pomaga. Czy problem występuje tylko przy FMie czy inne gry uruchamiane przy użyciu Steama też nie odpalają?
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

dominik1412 Partyzant

Witam. Mam problem z odpaleniem na laptopie fm-a 2012. 15.6cali ekranu bo podobno to jest przyczyną problemu. Problem mianowicie wygląda tak, że fm wcale się nie uruchamia ani przez wejscie do steama ani przez ikonke ;(. Robie ctrl+alt+dealte i w procesach mianowicie widzę, że gra jest . !. Więc mógłby ktoś mi powiedzieć jak zaradzić temu problemowi ? proszę bardzo o szybkie odpowiedzi . :)

domiinnho10 Partyzant

Ja może podbiję, żeby nie tworzyć nowych tematów.
Gram Chelsea i mam problem z rejestracją zawodników. Mam jednego wychowanka klubu, czyli muszę zarejestrować 22 piłkarzy. Moje pytanie brzmi, czy w tej grupie 22 piłkarzy musi być 8 zawodników szkolonych w kraju, czy skoro mam trzech piłkarzy mniej - mogę zarejestrować 5 zawodników szkolonych w Anglii?
Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

sebaraul Partyzant

Dajcie klub słaby, z niskiej ligi, ze słabego państwa (ale bez przesady, Islandia itp. odpadają, jakaś Rumunia lub coś w tym guście), z problemami.
Odczuwam potrzebę uratowania jakiejś drużyny i popisania o tym tutaj :D :D :D
Nieważne czy wygrywasz czy przegrywasz.
Ważne jak grasz.

cwks Partyzant

14.02.2013 07:44    #5516     Sufler - Inne - FM 13 Kilka pytań
witam mam kilka pytań dotyczacych nowego fm
1. co oznacza opcja tryb renderowania interfejsu co lepiej wybrac program czy wsparcie graficzne?
2. jak zainstalowac bandy reklamowe sciagnalem jakis megapack i nie wiem jak go zainstalowac?
3Kiedy jest termin wyjscia nastepnej latki
4. Jak zainstalowac backgroundy bo wrzucam do graphics/backgrounds i nie dziala?
Ktos mi odpowie na moj problem z wiadomosciami z ligi?

sebaraul Partyzant

14.02.2013 00:12    #5517     Sufler - Inne - Osiągnięcia: Mistrzowie
No więc tak...
Mistrzowie - "udało ci się wygrać najważniejszą ligę krajową"
Zrobiłem to z Polonią wygrywając E-klasę, zrobiłem to z Liverpoolem wygrywając Premier League... a tu osiągnięcie dalej nie zaliczone.
Jest to jedyne osiągnięcie z którym mam taki problem i zastanawiam się czy ktoś jeszcze się na coś takiego napotkał.
Macie może jakiekolwiek rozwiązanie tego problemu?

P.S
W 2012 zaliczało od razu.
Nieważne czy wygrywasz czy przegrywasz.
Ważne jak grasz.

adamiko Partyzant

13.02.2013 22:52    #5518     Football Manager - Ogólna dyskusja - fm 2013 cena
Cena na steam jest ogólnoeuropejska. Więc tam taka cena nikogo nie odstrasza a u Nas gra pół roku po premierze to już taka jakby przechodzona. Zdarzają się już ciekawe promocje i nie powinno być problemu z niższą ceną. Osobiście jednak odradzałbym allegro - ktoś może sprzedawać płytkę a zostawić sobie konto na steamie - od razu się to wykryje ale potem tylko problemu.

Echofunerary Partyzant

13.02.2013 21:18    #5519     Sufler - Porady do gry - Ranking druzyn a zawodnicy.
Witam, mój problem polega na tym że do mojego Widzewa nie mogę ściągnąć żadnych lepszych graczy z zagranicy. W rankingu drużyn zajmuję 86 miejsce wyprzedzając takie druzyny jak:Celta, Empoli, Althetic Bilbao i wiele innych. Ale nadal żaden lepszy zawodnik ze słabszych teoretycznie klubów nie chce do mnie przejść. Z czego wynika ten problem?

Creyzool Partyzant

Tak, zrozumiałem, tylko jest jeden problem : Gdy wchodze w roaming, nie ma folderu Sports Interactive.
A, ale żeby nie było, to mam oryginalną grę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.