Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Slavm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.02.2013 18:37    #5491     Serwis - Społeczność - Sprzedam FM 2013
Mogę sprzedać całe konto.Wiecej gier na steama nie mam wie nie ma problemu.

filip8910 Partyzant

16.02.2013 17:49    #5492     Serwis - Społeczność - Sprzedam FM 2013
To jest właśnie duży minus gier ze steama, że nie można ich sprzedać ja mam taki sam problem z FM13

Emeryt Partyzant

A co to za problem odpalić grę z jedną ligą, konkretnie Turecką i sprawdzić?

sxz69 Młody aktywista

To nie jest żaden problem tylko normalna rzecz. Zgłaszać zawodników do rozgrywek można tylko w trakcie trwania okienka transferowego. Więc jeśli sprowadziłeś zawodnika podczas sezonu z wolnego kontraktu to i tak musisz poczekać do najbliższego okienka, aby go zgłosić. Bez zgłaszania może grać tylko w Pucharze Polski.

klarkkent Partyzant

podpisałem w trakcie sezonu kontrakt z wolnym zawodnikiem.
nie da się go jednak zgłosić do rozgrywek (polska ekstraklasa).
ktoś znalazł rozwiązanie podobnego problemu?

dZiX Partyzant

[quote="dZiX"]No tak, ale czy przez tych dwóch zawodników nie będę miał problemów płacowych? Jakie mniej więcej budżety mają najlepsze kluby w Turcji?[/quote]

zielonygolab Partyzant

16.02.2013 15:28    #5497     Sufler - Inne - Facebook w FM 2013
Jednak da się, rozwiązać ten problem - rozwiązanie jest banalnie proste zamieściłem je w swoim wątku o tutaj - http://www.cmrev(...)755.html

lexus Partyzant

16.02.2013 15:24    #5498     Sufler - Porady do gry - Crash Dump
Nie chcę już śmiecić i tworzyć nowego tematu to podepnę się tutaj.

Po zaaplikowaniu nowego patcha 13.2.3 przez steam znowu mam problem z odpaleniem gry.
Od samiutkiego początku mam problemy z tym nowym FM 2013. Wieczne problemy z uruchomieniem gry i potem crashami. DRAMAT.

Dziś znowu chciałem sobie pograć chwilkę i jeb. DUPA.
Sprawdzałem spójność plików kilkukrotnie wyłączałem i włączałem steam i też nic.

HELP, plz HELP! :)

dZiX Partyzant

No tak, ale czy przez tych dwóch zawodników nie będę miał problemów płacowych? Jakie mniej więcej budżety mają najlepsze kluby w Turcji?

dZiX Partyzant

Chciałbym zacząć karierę w Turcji. Jak tam wygląda sprawa finansów? Czy prowadząc takie kluby jak: Besiktas, Galatasaray lub Fenerbahce będę spokojnie mógł sprowadzać zawodników czy szybko pojawiają się problemy z kasą?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.