Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

cwks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.02.2013 07:45    #5451     Football Manager - Ogólna dyskusja - Data startowa gry
Witam
mam problem z data startowa gry
niedawno zaczalem kariere rangersami wybralem date startwowa na 10 lipca
utworzylem swoj profil i data w grze wyskoczla 28 czerwca why?
w FM 12 byla opcja sekwencja ekranow
czy w fm 13 tez takowa istnieje?
sry za brak polskich znakow ale ich nie mam

Freitas Partyzant

20.02.2013 20:42    #5452     Sufler - Porady do gry - Problem przy wyborze ligi.
Mam problem przy wyborze grywalnej ligi, za czym w ogóle rozpocząłem rozgrywkę wgrałem łatkę: http://www.cmrev(...)Fix.html i teraz mam przy 90% lig do wyboru komunikat, że maksymalna liczba zespołów to max np 10 a znaleziono 13.

Da się coś z tym zrobić? Oczywiście za czym zamieniłem foldery z łatki, nie zrobiłem kopii...da się to naprawić, ewentualnie jeśli nie czy ktoś mógłby mi gdzieś wrzucić foldery z tej lokalizacji: C:Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Football Manager 2013/data/db/1300 foldery: "dbc", "edt" i "Inc"

Z góry dzięki.

Igorekt95 Partyzant

20.02.2013 19:59    #5453     Sufler - Problemy techniczne - problem z fm genie scout
Witam
Chciałem skorzystać z programu FM Genie Scout, ale niestety napotykam problem.
http://www.speed(...)Blad.bmp

Może wiecie o co chodzi?
Oczywiście jest to wersja do FM 11

pwpc Partyzant

20.02.2013 15:17    #5454     Sufler - Problemy techniczne - problem instalacja FM2012
siema, chodzi o to że kupiłem ostatnio oryginalego FM 2012 i wyskakuje okienko jak klikam na setup że "setup.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win32" o co chodzi i jak to przejść?

mamut Partyzant

Mam wielki problem z FM13 bo nie mogę znaleźć klubu, który by mnie wciągną.

Jak klub będzie fajny do gry? Atletico, Valencia, Napoli, Legia (tylko, że nie ma nowych transferów)? jestem otwarty na wszelkie propozycje. (Newcastle i Milan odpada ileż można grac tymi samymi klubami :D)

Evil Partyzant

20.02.2013 09:54    #5456     Sufler - Problemy techniczne - Problem
Witam. mam problem przy odpaleniu fm 2012 i 2013 wyskakuje mi taki problem:
Nie mozna uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono d3dx9_41.dll...

Może ktoś mi pomóc o co w tym chodzi ?? z góry dziękuję :)

P.S. Mam windowsa 7 :D

dygi84 Partyzant

19.02.2013 23:43    #5457     Sufler - Porady do gry - Dvalishvili Legia
Witam

W edytorze zrobilem aktualne transfery. Gram Legia. Mam problem z Dvalishvilim, nie moge go zarejestrowac do Ekstraklasy. Ten problem nie wystepuje z innymi zawodnikami. Mam miejsce do zgloszenia, z wychowankami, obcokrajowcami itp wszystko ok. W oknie zgloszenia teoretycznie moge wybrac "wyb" ale nawet jak nacisne zostaje puste pole i po zaakceptowaniu dalej nie jest zgloszony. Wybor automatyczny tez nic nie daje, zglasza mi wszystkich zawodnikow ale nie jego.

Sprobowalem inaczej, wrocilem go do Polonii i ustawilem przyszly transfer. Jednak sytuacja jest ta sama.

Gram na najnowszej łatce.

Zna ktoś może rozwiązanie problemu?

arvanis Partyzant

19.02.2013 23:11    #5458     Sufler - Porady do gry - Crash Dump
Nie chciałem zakładać osobnego tematu, więc napiszę tutaj.

Mam oryginalnego FMa 13. Co kilka spotkań podczas rozgrzewki (gdy ładuje się mecz, zaraz wyświetlą się składy, pojawia się komunikat, że drużyny przeprowadzają rozgrzewkę) wywala mi crash dump. Ma ktoś podobny problem? Zna ktoś rozwiązanie?

xqwertyx188 Partyzant

Witam. Mam problem z treningiem w fm 13. Wystepuja tam priorytet i intensywnosc. Sa one automatycznie na poziomie odpowiednio zrownowazony i bardzo niskie. Gdy to zmienie np na kondycje i intensywnosc na wysokie i kliknie kontynuuj i znow wejde w trening to w tym samym tygodni wraca mi do pozycji wyjsciowej czyli do zrownowazonego i bardzo niskie. Nie wiem jak to zmienic. Prosze pomozcie bo jednak trening jest wazny. Z gory dzieki:)

jurcio6 Partyzant

Oczywiście była to jedna z pierwszych opcji, którą wykorzystałem... gram w tę grę od ponad 10 lat :P Bardziej liczyłem na jakieś konkretne propozycje.

W każdym razie znalazłem już jakiegoś Serba z wolnego kontraktu - choć pensję ma rzędu 60k zł, to jest sporo lepszy od Małkowskiego, a po wielkim sukcesie w pierwszym sezonie (zwycięstwo w PP i Ekstraklasie ;O) zarząd pozwala na sporo :) Dodatkowo przejęcie klubu i nowe umowy sponsorskie ułatwiły sprawy finansowe.

Teraz jeszcze chcę zakupić Kamila Włodykę i być może Aleksandra Jagiełło (choć zastanawiam się nad Stępińskim, póki nie kosztuje kroci) - trzeba się wzmacniać na LM :)

Przy okazji polecam fajnych graczy, dzięki którym osiągnąłem tak wielki sukces w pierwszym sezonie, a których można na początku gry wyhaczyć za darmo albo za grosze i godzą się na pensje do 30k zł:
- Ferne Snoyl (DP, PŚ) - free na starcie, jęczy trochę o problemy z przystosowaniem do życia w PL, ale po 3 urlopach ogarnął się;
- Raul Costin (PŚ) - 1,5kk zł (na raty ;p), motor napędowy mojej pomocy;
- Rafał Janicki (OŚ) - wyciągnąłem za free z Lechii w pierwszym zimowym oknie transferowym;
- Piotr Polczak (OŚ) - też za free, ale w pierwszym zimowym oknie ma wysokie wymagania finansowe - poczekałem do końca sezonu i zgodził się na stosunkowo niski kontrakt;
- Boubacar Sylla - (OL/P, OWL) - free w pierwszym zimowym oknie;
- Diego Suarez (PS, OPS, OPL/P) - free w pierwszym zimowym oknie, obecnie najlepszy OPP/L, gra lepiej niż Szekeley i Janota. Takie bomby sadzi z daleka, że Vukovic tylko patrzy i nie wie co się dzieje :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.