Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Vidarius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.02.2013 15:34    #5441     Football Manager - Świat taktyki - As Monaco...
Ja mam ten sam problem,nwm co jest z tą drużyną :/

Smiglo Partyzant

23.02.2013 14:49    #5442     Football Manager - Świat taktyki - As Monaco...
Ja mam ten sam problem ale w fm13. Próbuję wszystkiego i dupa. 3x grałem karierę nimi, zawsze zatrzymywałem się w listopadzie/grudniu kiedy byłem w środku tabeli. W raportach pokazują mi, że cały skład przeciwnika ma po 1, 2 gwiazdki, a moi prawie wszyscy 3,5 do 5 gwiazdek -,-
Specjalnie kupywałem skrzydłowych dobrych żeby sprawdzić jak sobie poradzą w 4-2-3-1, grałem też 4-1-2-1-2 i też nic. Zawsze z jakimiś leszczami dostawałem po 3:1 a jak wygrywałem to i tak przeważnie 1:0 lub na farcie, bo mnie cisnęli cały mecz.

Nixos Partyzant

Hej,
powiedzcie mi, czy macie taki problem w polskiej lidze, że na wiosnę, grając w Ekstraklasie, Pucharze Polski i jeszcze europejskich pucharach mecze rozgrywacie co 2-3 dni, a czasem nawet dzień po dniu (sic!)? Na forum SI twierdzą, że problem został rozwiązany w fixie wydanym w grudniu i do jego prawidłowego działania potrzeba rozpoczęcia nowej rozgrywki. Moją karierę zacząłem zaraz po Bożym Narodzeniu, jednak nadal doświadczyłem tego błędu. Jak jest u Was?

P.S. Czy też u Was ostatni zespół z TME dostaje tyle samo premii co pierwszy: http://cloud(...)9C3ACA3/ ?

Pzdr,
Nixos

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

23.02.2013 12:29    #5444     Sufler - Porady do gry - Stadion Warta Poznań
Jak bedziesz podpisywal swoj nowy kontrakt to sprawdź czy nie ma jakiś opcji ponizej typu kontraktu.

Nie pamietam co tam mialem oprocz gry ofensywnej ale moze znajdzie sie opcja stawiania na rozbudowe stadionu czy cos. Moze to ruszy twoj problem.

Makaveli-SoBu Partyzant

23.02.2013 10:27    #5445     Sufler - Porady do gry - Stadion Warta Poznań
Witam.

Prowadzę Wartę 5 sezon. Po awansie do Ekstraklasy w pierwszym sezonie, po 5 latach pracy, przyszła pora na Mistrzostwo Polski, które było poprzedzone dobrą grą w fazie grupowej LE. Mecze w LE rozgrywane były w Grodzisku lub na Bułgarskiej bo stadion Warty nie spełniał wymogów... Na mecz z Liverpoolem przyszło ponad 30 000 ludzi, zyski ogromne i chciałbym zbudować nowy stadion lub rozbudować swój obecny, ale niestety tu zaczyna się problem. Nigdy nie prosiłem zarządu o coś związanego ze stadionem, a od samego początku gry opcje stadionu w rozmowie z zarządem są... zablokowane.

Hmmm. Jest to spowodowane, że Warta korzysta z 3 stadionów? jakieś rady proszę ;) Miał ktoś z Was podobnie?

belzebub666 Partyzant

Panowie, jest sprawa najwyższej wagi. Jako że nie mam obecnie dostępu do FM13 zainstalowałem FM12. I naszła mnie niesamowita ochota na grę klubem RC Strasbourg. Problem polega na tym,że w wersji 12 występują oni w lidze CFA2. Czy ma ktoś może pliczek z niższymi ligami Francuskimi? Znalazłem coś takiego tylko do wersji 2011 :/ Pomoże ktoś?

leszczu Partyzant

Witam. Mam spory problem, prowadzę malagę 3 sezon i mój najlepszy zawodnik odniósł poważną kontuzję i będzie miał 5-miesięczna przerwę. W FM po takiej kontuzji zawodnik się już nie nadaje praktycznie do niczego. Czy można ją jakoś usunąć albo zmniejszyć ?

LsK[t] Partyzant

21.02.2013 16:02    #5448     Sufler - Inne - Problem z update skladow w FM 08
Witam.
Chciałbym się dowiedziec jakie kroki muszę wykonac po kolei aby wprowadzic update składów do FM 08

Sebastinho Partyzant

Mój problem rozwiązany. Usunalem wszystko co zwiazane bylo z FM13 i zainstalowalem od nowa. Dziala

Kaczko Partyzant

Cześć, piszę z zapytaniem czy ktoś mógłby mi podsunąć skuteczną taktykę na mecze wyjazdowe z silnym przeciwnikiem. Stworzyłem taktykę, która na własnym stadionie spisuje się bardzo dobrze, natomiast na mecz wyjazdowy np. z Realem zupełnie się nie sprawdza, przeciwnik mnie dominuje kompletnie. Próbowałem sam coś skleić ale wszelkie próby nic nie dały do tej pory więc postanowiłem zaczerpnąć rady na forum. Ktoś pomoże ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution