Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

PaatrykK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
no właśnie w tym problem... Sprecyzuję. Mam wolne miejsca do rejestracji, ale w całej mojej kadrze nie mam 8 piłkarzy wyszkolonych w klubie.. I wydaję mi się, że już 'klops', lecz wolę się upewnić

jelon1989 Partyzant

01.03.2013 21:29    #5392     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
szukalem na necie ale usuwanie folderu settings itp rozwiazuja problem na 2 gora 3 dni, a teraz tez wiesza mi sie gra ja zawodnicy robia rozgrzewke

Em000 Partyzant

01.03.2013 21:06    #5393     Sufler - Inne - FM 13 Angielski Bohater
Witam, mam do Was pytanie. Czy ktoś z Was miał problem z osiągnięciem "Angielski bohater"? Udało mi się awansować z Chester do Premier League z najniższej klasy BSN,a mimo wszystko Steam nie zaliczył mi osiągnięcia. Miał ktoś też taki problem ? Bo widzę, że niektórym zalicza innym nie i nie wiem o co chodzi. Nie wiadomo, czy nie można podczas rozgrywki brać urlopu i prowadzić reprezentacji.
Jak ktoś zna przyczynę albo jak to rozwiązać to proszę od odpowiedź. Pozdrawiam :)

PaatrykK Partyzant

Mam wielki problem, nie mam wystarczającej liczy piłkarzy wyszkolonych w kraju, brakuje mi 1 piłkarza żeby zgłosić i nie mogę ruszyć z rozgrywką i nie wiem co robić! Czy już przepadło ?

freszzz Partyzant

01.03.2013 19:51    #5395     Football Manager - Ogólna dyskusja - Gdzie kupić FMa 13?
Witam! Chciałbym kupić FM13, tylko mam parę pytań. Wiem że gra w momencie, gdy wychodziła nie była za bardzo grywalna. Czy w tym momencie, również są takie wielkie problemy z crash dumbami? Poza tym interesuje mnie tylko rozgrywka na singlu, w mutli nigdy nie grałem i na razie nie planuję grać. Na allegro są wystawione te FMy ale nie chce stracić kasy. Może ktoś mi powiedzieć gdzie najtaniej dostanę tą grę? Bardzo proszę o pomoc ;)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

01.03.2013 17:35    #5396     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
problem wielokrotnie "naprawiany". Zamiast robic formata Oczy wystarczy kliknac TU

fmaniac12412 Partyzant

01.03.2013 16:47    #5397     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łata 13.3.0
Akurat kontuzje to problem FMów od dawna. SIlnik meczowy po tych wszystkich łatkach TRAGICZNY nie jest. Ale wciąż jest pare dziwnych rzeczy. Ogólnie to już można sobie mówić. I tak nic się już nie zmieni.

Pograć w FM13, w listopadzie wyjdzie 14stka wtedy pewnie chociażby ten silnik dopracują w jeszcze większym stopniu.

jelon1989 Partyzant

01.03.2013 16:39    #5398     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Witam, mam problem z fm2013. wyskakuje mi taki blad not well formed invalid token at line 1 of views-v1-team -tactics-views.xml. gre mam orginalna, robilem juz formata ale to nie pomaga. prosze o pomoc

robal15 Młody aktywista

01.03.2013 14:20    #5399     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łata 13.3.0
[quote="elnino"]W silniku meczowym wystarczyłoby żeby ograniczyli przynajmniej te strzały z dystansu i już by było w miarę dobrze.[/quote]

Według mnie już tego problemu nie ma - w poprzednich patchach był. TO co mi się nie podoba w silniki meczowym:
- jak zwykle piłkarze nie realizują założeń taktycznych (patrz niżej)
- jak zwykle silnik jest zbudowany na gotowych schematach, do których trzeba się podporządkować, jeśli chce się wygrywać mecze
- nadal jednego zawodnika potrafi kryć aż 3 zawodników przeciwnika
- jest możliwość zdobycia gola bezpośrednio z autu
- nadal boczni obrońcy to parodia
- większość goli pada po dośrodkowaniach. Nawet w lidze hiszpańskiej, a tam tak się nie gra - wina zdefiniowanych schematów
- połówka meczu potrafi magicznie minąć. Klikasz start meczu, i po sekundzie jest już koniec 1. połówki
- bramkarze zbyt często podają piłkę przeciwnikom, gdy ich nie ma w polu karnym
- za dużo wpada bramek przelatujących przez bramkarza - później nie wiadomo, czy to jest bug, czy po prostu bramkarz jest za słaby
- nie ma składnych akcji
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Mar1992 Przodownik pracy

01.03.2013 13:30    #5400     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łata 13.3.0
Niektórzy nie mogli wczytać sejwów ze starszych wersji. Fix do tego problemu. Tyle.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.