Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
No i to są realistyczne kluby dla kopaczy pokroju Rzeźniczaka:-) (Fani Legii - be urazy proszę). Aby bez problemu sprzedać piłkarza z polskiej ligi - i to z zyskiem - musi on albo mieć w edytorze ustawioną odpowiednią reputację, lub musisz wystawiać go w pierwszym składzie przez sezon-dwa. Gdy ma on świetne statystyki - ze sprzedażą nie będzie najmniejszych problemów. Ważne jest również PA piłkarza.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Poziom ostrzeżeń: 0
Jesli dobrze Ci idzie to po co to zmieniac ;) Arsenalem w sumie jak ogarniesz sobie w miare zespol to nie powinienes miec problemu z wygrywaniem ;)
Mozesz wlączyc Analize i patrzec jak zmieniaja sie poszczegolne aspekty w grze np. podania, strzaly, posiadanie pilki w sektorach boiska , przechwyty itd

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

02.03.2013 14:34    #5383     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łata 13.3.0
To podaj moze numer identyfikacyjny podwojonego gracza; to jakos moze pomoc w rozwiazaniu problemu.

teekoki Partyzant

witam.
postanowiłem pograć drużyną z ligi polskiej a dokładnie rzecz biorąc Legią Warszawa.Zauważyłem, że zagraniczne kluby nie wyrażają zainteresowania moimi zawodnikami, a gdzie myśleć o składaniu jakiś ofert.. Kiedy grałem Borussią, praktycznie 3/4 składu mógłbym sprzedać, bo roiło się od klubów, które chciały kupić moich piłkarzy. I tu rodzi się pytanie - czy to jakiś błąd w grze? czy należy coś zmienić w edytorze? żeby również polskimi zawodnikami interesowały się zagraniczne kluby. Rozumiem, że Borussia a Legia to różnica klas i takiego Goetze chce pół Europy, a polskimi zawodnikami nie zainteresują się. Ale w rzeczywistości Legia gdyby chciała sprzedać młodych zawodników, nie byłoby z tym problemów np. Jędrzejczyk czy Kosecki, mogą być sprzedani od ręki. Zauważylem, że jeśli wystawie zawodnika na listę transferową, zaproponuje go innym klubom to jest rzadko zdarzające się zainteresowanie, gdzie jeszcze przy tym zawodnik wart 1,5 mln. zostaje sprzedany czasami za skromne 100 tys.

Proszę o pomoc. Czy da się to jakoś zmienić, żeby polscy zawodnicy sprzedawali się jak świeże bułeczki? :)

bartekr Młody aktywista

02.03.2013 12:15    #5385     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łata 13.3.0
Tylko jest problem bo w bazie się nikt nie powtarza w tych klubach.. Może masz zaznaczony kwadracik przy początku rozgrywki, że chcesz żeby dodano zawodników nowych do grywalnych klubów??
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

vojtass Partyzant

02.03.2013 12:13    #5386     Sufler - Porady do gry - kibice
Witam, niedawno zaczalem grac w FM 2012 i od razu mam problem. Na moj stadion przychodzi po 20 kibicow. Dlaczego tak malo? A poza tym teraz przed meczem w domu jest napisane ze kibice mojego klubu nie moga wejsc na mecz. Przeciez gram u siebie wiec dlaczego tak to wyglada?

Emeryt Partyzant

AS Monaco bardzo ciekawe, ale dość trudne (dokładniej pierwszy sezon, skład dobry a zawsze miałem problemy z awansem). Fajne zadanie odbudować starą potęge, no i baaaardzo bogaty prezes, który cały czas trzyma stan konta na poziomie około 150mln zł.

Etir Partyzant

02.03.2013 11:11    #5388     Sufler - Porady do gry - FM 2013 Długie symulowanie
Witam,
mam taki problem, gram karierę ale dni lecą naprawdę bardzo wolno. Mam wybrane dosyć dużo lig ponad 9000+ piłkarzy i baza duża abym mógł mieć większy wybór przy transferach. I mam pytanie czy jest jakikolwiek sposób aby dni leciały szybciej? Dziękuję za pomoc z góry.
Pozdrawiam.

anakin10 Partyzant

02.03.2013 10:15    #5389     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Witam! mam podobny problem juz gram kilka miesiecy i nagle teraz gy chce przeprowadzic jakis transfer to wyskakuje mi taki komunikat i gra mi sie zamyka prosze o pomoc co z tym zrobić to ten komunikat: napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknieta.Plik z informacja o błedzie został utworzony w : c"\Tomek\documents|Sports Interactive\ Football Manager 2013\ crash dumps\FM 2013 v 13.3.2.354439(2013.03.0309.39.47).dmp prosze o pomoc z góry dziekuje

arktos17 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
01.03.2013 22:00    #5390     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
To jest ten crackfix czy patch który rozwiązuje problem z tym crash dump Jeśli tak to podajcie link.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.