Możliwe, że dobrze wygląda rozgrywanie piłki, ale jeśli nie masz zagęszczenia na środku, to więcej piłkarzy z drużyny przeciwnej może bronić skrzydeł i pola karnego i tu jest problem.
[quote="kamilm"]
Jak rozgrywającemu kazać rozgrywać na skrzydła? I jak ustawić dośrodkowania w pole karne?[/quote]
A jaki FM?
EDIT: Jeśli jakiś nowszy to w poleceniach drużynowych: podania bezpośrednie i oboma skrzydłami. Ustaw rozgrywającego jako ŚP (OŚP) i odgrywającego jako jednego ze skrzydłowych (tego lepszego z nich) i podania do odgrywającego: do nogi lub na dobieg.
[quote="kamilm"]
Jak rozgrywającemu kazać rozgrywać na skrzydła? I jak ustawić dośrodkowania w pole karne?[/quote]
A jaki FM?
EDIT: Jeśli jakiś nowszy to w poleceniach drużynowych: podania bezpośrednie i oboma skrzydłami. Ustaw rozgrywającego jako ŚP (OŚP) i odgrywającego jako jednego ze skrzydłowych (tego lepszego z nich) i podania do odgrywającego: do nogi lub na dobieg.

Jest problem z napastnikiem, ja zakontraktowałem sobie Teodorczyka, który przyszedł do mnie w zimie i udało mi się ugrać w lidze 2 miejsce
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty