Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

patryk_augustow Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dostajesz dane do konta steam, ale wszyscy inni kupujący dostają takie same i bardzo często pojawia się problem, że "konto jest używane w innym miejscu". Ewentualnie (tak jak w znanym mi przypadku) po jakimś czasie następuje zmiana hasła i dziękuję, do widzenia. Widziałem to u kolegi i wtedy zrezygnowałem z zakupu tego czegoś :)
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

luks96 Partyzant

Hmm ja nigdy nie gram przez internet więc to nie jest problem :) a gościu nie ma znowu jakiś rażących ocen od użytkowników :)

Jaro10 Partyzant

Witam. Mam pewien problem. Zakupiłem na steamie Football Manager 2013. Ale naszła mnie ochota,zeby pograc na lanie z kumplem w FM 12 ( nie oryginalny). I problem polega na tym, że Fm 12 nie chce się włączyć bez steam. Cały czas mnie do niego odsyła. Próbowałem róznych sposobów, ale nic nie wskórałem i ostatecznie wywaliłem steam, żeby zagrać w 12. Mam pytanie cyz ktos z was wie, jak moge to ominąc. zeby mając zasintalowanego steama i 13, mogl rowniez grac w 12 gdy najdzie mnie na to ochota? ;)
A pytanie kolejne, czy po sciagieciu spowrotem steama, beda wszystkie komponenty 13 tak zeby gra normalnie chodziła? Czy od nowa steam bedzie pobieral gre i aktualnosci, jak to wyglada?

robal15 Młody aktywista

No problem. Ci zawodnicy są na mojej liście. Niestety Inigo przeniósł się do BVB za 30 mln ojro. Jeszcze dobrzy w klubie są: Jose Angel (kupiłem go sobie - w drugim sezonie jest na liście transferowej za 2 mln - opłaca się), Bravo - fenomenalny bramkarz oraz młodzież - Illarramendi i Hernandez.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Miodek Partyzant

Nie chodziło mi o pieniądze bo tych mam wystarczająco ale chodziło o to, że nie wiedzieć czemu gra przydzieliła mnie do euroligi.
Na każdą pozycje mam po dwóch równorzędnych piłkarzy + rezerwy, które rok w rok wygrywają swoją ligę więc ze składem jako tako problemu być nie powinno.
Baza 11.3.0 bez jakichkolwiek dodatków.

kamilm Partyzant

Ale masz problem, że nie ma Polaka w składzie, kurw* w anji sobie kupisz jakiego będziesz chciał, a takiego linetego wyciagniesz pewnie za 1,5 miliona czy Furmana i tez bedziesz miał utalentowanego polaka w kadrze, robisz problem z niczego.

sasialdo10 Partyzant

04.03.2013 21:55    #5367     Sufler - Gra przez sieć - Problem z grą przez neta
Witam,
Mam taki problem że odpalam rozgrywkę i kolega się dołącza do gry ale mu muli i wywala go również jak on tworzy grę mam to samo co on.
Bardzo prosiłbym o pomoc ponieważ graliśmy w FM12 w wakacje i niestety on wygrał oczywiście nie da mi o tym zapomnieć więc trzeba mu się zrewanżować.
info:
FM 12
Graliśmy już kiedyś w tą samą wersję kompa nikt nie zmieniał więc nie wiem w czym może być problem ale na pewno musi dać się to jakoś ogarnąć.

Z góry dzięki za pomoc

bart94 Partyzant

04.03.2013 16:24    #5368     Sufler - Porady do gry - Urlop zawodników
Witam :)

Mam problem gdy zaczynam grać Bayernem Monachium większość kluczowych zawodników jest na urlopie do 22 lipca a 28 mam mecz pucharowy z Borussią. Moje pytanie brzmi czy da się skrócić im wypoczynek i czy będą oni np. niezadowoleni? Z góry dziękuję za odpowiedzi. :)

Jeżeli temat w złym dziale to przepraszam. :P

Mati7 Partyzant

Panowie , mam problem z taktyką nie wiem jaką ustawić , obecnie używam ustawienia 4 obrońców, 2 środkowych pomocników, 2 Skrzydłowych i 2 Napastników,

Styl Gry: Płynny
Strategia: Ofensywna
Podania: Bezpośrednie
Swoboda Taktyczna: Ścisła Dyscyplina
Gra Przy Przeciwniku: Intensywny Presing
Odbiór: Ostrożny
Krycie: 1na 1
Dośrodkowania: Ostre
Swoboda Pozycyjna: Szukaj Gry
Szerkość: Szeroko
Tempo: Szybkie
Gra na czas: Rzadko
Podania: Mieszane
Kontra: Tak
Spalony: Tak
Rozgrywający: PŚL
Odgrywający: NŚL

Jakie byście korekty tu zrobili i czy ta taktyka pasauje do Leeds United

bartelinio Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
03.03.2013 20:41    #5370     Sufler - Porady do gry - Error! Football Manager 2013!
Mój problem wygląda następująco ! http://www.tinypic.pl/vbbn6s0z0dsd ! dzisiaj grałem normalnie a jakoś godzinę temu chce odpalić grę , no i wyskakuje ten Error . Grę już przeinstalowałem i dalej nic ;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.