Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
W ktorej wersji jest ten problem?

Jesli w 13 to: kliknij PPM na trenerze rozwinie sie lista wejdź w niej w Reprezentacja, i tam daj mu angaż ;)

Mozesz też wejsc w profil trenera i po lewej stronie masz przycisk reprezentacja(obok tego przycisku "zaproponuj pracę";) i w niego kliknij (reszte robisz podobnie jak wyzej)

szo87 Partyzant

09.03.2013 17:14    #5332     Sufler - Porady do gry - Problem ze szczególami meczu
Mam problem dotyczący rozgrywki. Po 1 rozegranym sezonie nie mogę wejść w żadem mecz klikając w wynik zarówno w swojej lidze jak i wszystkich innych. Chodzi mi o szczegóły meczu innego niż mecz mojej drużyny(tylko tam mam dostęp do wszystkich szczegółów). Klikając w jakikolwiek wynik nic się nie dzieje, klikając prawym przyciskiem widnieją co prawda statystyki meczowe oraz oceny piłkarzy(ale nie ma analiz) ale i tak nie mogę w to wejść. Czy miał ktoś podobny problem i jak mogę to zmienić.

FM 2013 13.3.2 , olbrzymia baza danych, wybrane 16 krajów, około 30 lig( w Anglii do conference, w niektórych Państwach po 2 ligi)

Rudy3301 Partyzant

Witam maniaków::)
Mam problem z którym nie mogę sobie poradzić i mam nadzieję ,że ktos mi pomoze:)
Gram zespołem klubowym a takze jednocześnie reprezentacja::) Niestety gdy chciałem zatrudnic współpracowników dla reprezentacji ( asystent, trener,fizjo.. itp) to automatycznie zatrudnia mi do mojego zespołu klubowego:( Nie mam pojecia jak to przełączyc żeby zatrudnił dla reprezentacji:(
Jesli ktoś by umiał mi pomóc to byłbym wdzięczny
Z góry dziekuje :)

niko41 Partyzant

09.03.2013 16:00    #5334     Football Manager - Świat taktyki - Gra napastników
Witam!

Uważam, że bardzo dobrze zrobiłem zakładając konto na tym portalu. Przeczytałem sporo waszych rad i uważam Was za specjalistów w dziedzinie taktyki. Z tego powodu chciałbym podzielić się z Wami moim problemem.

Gram AC Milanem. W zeszłym sezonie zdobyłem mistrza ( Napoli do samego końca deptało mi po piętach ) i puchar. Niestety miałem problem z grą napastników. Gram systemem 4-3-3. Preferuję ofensywną piłkę. Boczni obrońcy często włączają się do akcji ofensywnych. W środku mam zawodnika od "czarnej roboty", który odbiera piłki i dwóch środkowych pomocników wspierających atak. Z nimi też mam problem. Jednego ustawiłem jako środkowego pomocnika z zadaniem wsparcia, a drugiego z zadaniem atak/automatyczny. Balotelli gra jako odgrywający, który szuka gry i strzela z dystansu. Mam problem jak ustawić dwóch pozostałych napadziorów. Dałem im polecania cofniętych napastników, defensywnych napastników. Robinho mimo wspaniałego potencjału gra piach. Ustawiłem im zadanie schodzenia do środka. Nie potrafię wykorzystać ich potencjału.

Zwracam się do Was - moich mentorów o pomoc.

Spurs_95 Partyzant

09.03.2013 15:10    #5335     Sufler - Porady do gry - problem z grą
Zrobiłem to i pomogło. Ale teraz jest drugi problem, gdyż nie mogę gry wczytać.

KRaven031 Partyzant

Zmęczeni zawodnicy? Za często podchodzą na totalnym luzie? Jakiś spadek formy? Też miałem podobny problem, ale do dziś nie wiem co bezpośrednio za to odpowiada. Może tak po prostu jest?
Just Raven.

jordaneq Młody aktywista

09.03.2013 14:36    #5337     Sufler - Edytor - Tworzenie własnego zawodnika
Ale nie ma jakiegoś wzoru na to? Dałem teraz na próbe atrybuty same 20stki a CA 60 i wszystkie techniczne są na 9, w psychice jest kilka 20stek. Po sumowaniu i tak nie wychodzi te 60. No cóż, zrobie tak jak sebik żeby nie było problemów :)

Nurtuje mnie tylko to, że mój grajek w trzy sezony strzelił 30 goli w 4 lidze, zagrał 12 meczów i strzelił 2 gole dla kadry San Marino i nikt sie nim nie interesuje o.O Na jakim dodatku gracie?

I co z tym sprawdzaniem CA i PA ?

zaremba12 Partyzant

Mam problem z FM2012. Otóż prowadzę już drugi sezon z rzędu trzecioligowy niemiecki klub, który wg. opinii "biegłych" w grze, w sezonie nr 1 miał zająć okolice 7 miejsca (było 5 miejsce), natomiast w drugim sezonie był oceniany jako jeden z kandydatów do awansu (aktualnie 3 kolejki do końca, 4 miejsce).
Problem w tym, że zarówno w pierwszym sezonie, jak i w aktualnie rozgrywanym drugim sezonie powtarza się nastepująca sytuacja: Otóż pierwszą część sezonu rozgrywam w bardzo dobrym stylu, zajmując przed przerwą zimową w rozgrywkach pierwsze lub drugie miejsce z naprawdę bardzo dobrym dorobkiem punktowym oraz bramkowym.
Po wznowieniu sezonu (2 runda) idzie tragicznie, przegrywam nawet z takimi cieniasami, którzy są na samym dnie tabeli z raptem 2-3 meczami wygranymi w sezonie. Springi w przerwie między rundami miałem normalnie zorganizowane, tak jak i przed całym sezonem.
Nie mam bladego pojęcia o co biega i co robię nie tak, skoro działam dokładnie tak samo i w trakcie 1 jak i 2 rundy...

robal15 Młody aktywista

Okej, już działa. Problemem było nazewnictwo. Najwidoczniej przy nazwach zdjęć nie wolno używać liter.

Temat do zamknięcia lub usunięcia.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Spurs_95 Partyzant

09.03.2013 13:03    #5340     Sufler - Porady do gry - problem z grą
Witam!
Mam problem z grą FM13. Problem pojawia się podczas uruchamiania gry, wyrzuca mi błąd związany z XML, przeinstalowanie gry też nic nie daje,
nie wiem jak sobie z tym poradzić. Problem pojawił się od patcha 13.3.0, zaktualizowałem do 13.3.2 i problem pozostał.
Mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.