Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mario33 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jako, że to forum linkuje do materiałów z tamtej strony, chciałem zwrócić uwagę na ptencjalne problemy dla użytkowników.

Strona oferuje tzw. Premium Membership, za odpłatnością, która pozwala szybko i bezpośrednio ściągnąć z niej materiały. Problem jest w tym, że robi to w formie tzw. subskrypcji, tj. opłaty COROCZNEJ. Odnawia się ona automatycznie co roku i sciaga znowu 10 funtów z konta PayPal. System PayPal pozwala skasować tą sukskrypcję, ale wymaga to wczytania się w zasady subskrypcji, dostępne w potwierdzeniu otrzymanym w mailu dopiero PO zawarciu transakcji. Zakładam, że śledzenie ptwierdzeń nie jest ulubioną czynnością forumowiczów, chyba żę potwierdzamy przybycie Neymara do Miedzi Legnica...

Jeszcze raz - strona łamie prawo konsumeckie UE, nie informując o odnawianiu się subskrypcji PRZED zawarciem transakcji. Co więcej, na stronie na ma ŻADNEJ informacji prawnej o zasadach działania płatności.

Tu zaczęta przeze mnie dyskusja na forum sortitoutsi (po ang niestety):

http://sorti(...)enewable

To tyle. Nie dajcie się naciągnąć.

fmaniac12412 Partyzant

16.03.2013 17:21    #5282     Sufler - Porady do gry - OMG!WTF?
Wiesz problemy z FMem mogą wynikać z wielu rzeczy. Nie jestem pewien co to może być. Jeśli problem będzie się powtarzał może przeinstaluj grę i wtedy sprawdź.

todol Partyzant

bierz Diego Ribas da Cunha widze ze wiek to nie problem

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

u mnie to dziala na nowym skinie
to Mati7 ma problem z widokiem ;)

ag-25 Partyzant

Problem w tym, że przekonuje mnie domyślny skin i nie wiem gdzie go szukać... :) skoro nie ma folderu. Pierwszy raz takie jaja widzę :)

kosaml Partyzant

15.03.2013 19:16    #5286     Sufler - Porady do gry - Magicznie spadające morale
cześć, właśnie miałem to tu napisać kiedy widzę, że odpowiedziałeś na moje pytanie :)
Po oględzinach informacji o kolejnych piłkarzach zauważyłem tą prawidłowość, że niektórzy mają problem z tym, że jestem tak młodym (czyt. niedoświadczonym) menagerem.
Tak więc problem rozwiązany, dzięki za odp ;)
pozdro

fmaniac12412 Partyzant

15.03.2013 12:55    #5287     Sufler - Porady do gry - zamykanie
[quote="myfunnygame"]wylaczaj przez menager urzadzen jest szybciej ;)
CTRL+SHIFT+ESC ;)[/quote]

Haha ale on powinien się sam wyłączyć bez problemu :P

Może to wynika ze zbyt dużej ilości dodatków? albo zaśmieconego windowsa?

rafiki82 Partyzant

Nie ma takiej możliwości. Grę kupiłem osobiście w 2010 roku w Media Markt. Na starym kompie chodziła bez najmniejszego problemu, nigdy nic się nie działo. Na nowym kompi nie udało mi się jej zainstalować. Ma ktoś jeszcze jakiś inny pomysł?

lipescu Partyzant

15.03.2013 11:46    #5289     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Witam,
Mój Crash Dump pojawia się natomiast kiedy chcę zmienić skórkę. Gram w FM'a dłuższą chwile i nie miałem takich problemów do dziś. Posiadam orginalną wersje, a co za tym idzie każdą kolejną łatkę. A najbardziej irytuje mnie to że mam jeden mecz do końca sezonu i nie mogę się go doczekać. Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Brunhoso3115 Partyzant

14.03.2013 23:07    #5290     Sufler - Porady do gry - LM - nie widzę losowania
Witam

Mam problem: nie widzę losowania 2 rundy eliminacji Ligi Mistrzów. Gram w Andorze i do czasu gdy grałem jeszcze w 1 rundzie, widziałem losowanie i 1 i 2. Gdy poprawiłem współczynnik Andory tak, że zaczynam od 2 rundy, nie widzę losowania, tylko od razu wiadomość z kim gram z tej rundzie. Czy ktoś wie jak to zmienić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution