Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

!ScOuReR! Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Profil zawodnika w klasycznym trybie wygląda tak: OBRAZEK Jak widać jest strasznie nieczytelny, jak np zmienić kolor napisów na czarny ? Też macie ten sam problem ?

bobolak Partyzant

[quote="PDrasta"]Witam, chciałem zagrać w lidze farerskiej lub kazachskiej(FM 13), tak więc poszukałem ich do FMa 13, niestety nie znalazłem, więc wziąłem pliki z tymi ligami z FMa 12. Niestety tutaj pojawia się problem, gdyż w lidze kazachskiej jest 17 zespołów zamiast 16(taki błąd mi wyskakuje) oraz z ligą farerską, czy tam pucharem Wysp Owczych, już nie pamiętam(również odnośnie ilości zespołów)- jak będzie to potrzebne to oczywiście sprawdzę. Tak więc mam pytanie - czy wyszła aktualizacja tych lig? Chętnie pograłbym sobie takim słabiutkim zespołem wyprowadzając go na szczyt europejski, jednak nie jest mi to dane, a szkoda. Tak więc czekam na odzew w tej sprawie.
Pozdrawiam.[/quote]
Posiadam działającą ligę kazachską i farerską do FM13, więc mogę Ci gdzieś to podesłać jeśli nadal jesteś zainteresowany.

bondzi Partyzant

18.03.2013 14:21    #5273     Sufler - Porady do gry - Problem z napastnikiem
No wiem, że na polską ekstraklasę jest świetny :) i radzi sobie dobrze, ale mam problem w lidze mistrzów, próbuję coś zdziałać tam, ale brak skuteczności mi w tym przeszkadza. Sytuacje się zdarzają, nawet z faworytami do wygrania ligi mistrzów,ale jak sie nie wykorzystuje za bardzo to o czym mowa. Dobrze,że mi sie ten drugi 18 latek rozkręcił i prowadzi w klasyfikacji strzelców LM, ale teraz po odpadnięciu, chyba go zaraz wyprzedzą.
Zawsze w obwodzie mam mocnych psychicznie i doświadczonych Lewego ( wrócił do Lecha) i Soldado, ale niestety są już wiekowi :D

boniunio Partyzant

Witam. Ściągnąłem sobie skórke do fm12 "fahrenheit" i nie mogę go ustawić Co jest utworzyłem folder skins i rozpakowałem go tam wchodzę w ustawienia i do wyboru są tylko dwa orginalne skiny i też nie mam czegoś takiego jak "cache skórki" żeby wyłączyć??!! To jak go ustawić?
z góry dzięki za pomoc

szfedo Przodownik pracy

17.03.2013 16:35    #5275     Sufler - Edytor - Genie Scout 13 oszukuje
To nie przelewaj co za problem. Ja po tak wyśmienitej edycji FM-a jak 13 już wiem, że nie kupię jej w dniu premiery. Btw. Genie Scout jak FMRTE nie jest już darmowy?

!ScOuReR! Partyzant

Profil zawodnika w klasycznym trybie wygląda tak: http://fotoz(...)180d.png Jak widać jest strasznie nieczytelny, jak np zmienić kolor napisów na czarny ? Też macie ten sam problem ?

PDrasta Młody aktywista

Witam, chciałem zagrać w lidze farerskiej lub kazachskiej(FM 13), tak więc poszukałem ich do FMa 13, niestety nie znalazłem, więc wziąłem pliki z tymi ligami z FMa 12. Niestety tutaj pojawia się problem, gdyż w lidze kazachskiej jest 17 zespołów zamiast 16(taki błąd mi wyskakuje) oraz z ligą farerską, czy tam pucharem Wysp Owczych, już nie pamiętam(również odnośnie ilości zespołów)- jak będzie to potrzebne to oczywiście sprawdzę. Tak więc mam pytanie - czy wyszła aktualizacja tych lig? Chętnie pograłbym sobie takim słabiutkim zespołem wyprowadzając go na szczyt europejski, jednak nie jest mi to dane, a szkoda. Tak więc czekam na odzew w tej sprawie.
Pozdrawiam.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

fmaniac12412 Partyzant

16.03.2013 21:03    #5278     Sufler - Dodatki do gry - Brak loga Stomilu Olsztyn
[quote="marcian2110"]Hej,

Zainstalowałem właśnie logopack do FM 2012 ten: http://www.cmrev(...)rd_.html i mam problem z moją drużyną. Tu nazywa się ona OKS 1945 Olsztyn, z FMie Stomil Olsztyn i w związku z tym nie wskoczyły mi logasy do niej. Wszystkie inne bez problemu się pokazały w FMie, Stomilu brak. Co i jak trzeba zmodyfikować, żeby zadziałało?[/quote]

Być może po prostu tej logopack nie obejmuje tej drużyny. Zawsze możesz sprawdzić zawartość logopacka. W tym wypadku pozostaje ci jedynie dograć inny logopack bądź ten obecny wymienić na inny. Pozdrawiam.

marcian2110 Partyzant

16.03.2013 20:49    #5279     Sufler - Dodatki do gry - Brak loga Stomilu Olsztyn
Hej,

Zainstalowałem właśnie logopack do FM 2012 ten: http://www.cmrev(...)rd_.html i mam problem z moją drużyną. Tu nazywa się ona OKS 1945 Olsztyn, z FMie Stomil Olsztyn i w związku z tym nie wskoczyły mi logasy do niej. Wszystkie inne bez problemu się pokazały w FMie, Stomilu brak. Co i jak trzeba zmodyfikować, żeby zadziałało?

Piotrek1906TS Partyzant

16.03.2013 19:36    #5280     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Sam znalazłem problem ; ) tak wiec ja mam problem ze steam'em :) gdy jest online crash dump się pojawia , jak włączę off line nie ma żadnego problemu :) może komuś pomoże pozdrawiam .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution