Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mOdY_OWEN Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Samo przełączenie trybu renderowania nie pomogło, ale udało mi się poprzez usunięcie folderu skins, który wcześniej stworzyłem w celu sprawdzenia innej skórki (co mi się nie udało-nie widział innej w classicu oprócz tej standardowej). No ale problem usunięty, dzięki za pomoc

Alex2150 Partyzant

[quote="Punisher123"]Witam.
Zrobiłem sobie drużynę w polskiej lidze okręgowej i chciałem sobie wgrać własne logo oraz koszulki.
Z logiem nie było żadnego problemu lecz koszulek już mi nie wyświetla.
Jeżeli można to proszę o wskazówki co może być nie tak.
Pozdrawiam.[/quote]

Przy tworzeniu koszulki korzystałeś pewnie z tego artykułu:
http://www.cmrev(...)ke_.html

Na samym końcu masz ładnie opisane co trzeba zrobić (nie patrz na to że jest dla FM 11). Koszulkę musisz też mieć zapisaną w png. Dodatkowo musisz stworzyć plik config.xml. Najlepiej to tworzyć w tym programie

http://www.cmrev(...)1_1.html

I ostatni warunek znać ID klubu. I powinno wszystko działać.

Punisher123 Partyzant

Witam.
Zrobiłem sobie drużynę w polskiej lidze okręgowej i chciałem sobie wgrać własne logo oraz koszulki.
Z logiem nie było żadnego problemu lecz koszulek już mi nie wyświetla.
Jeżeli można to proszę o wskazówki co może być nie tak.
Pozdrawiam.

mOdY_OWEN Partyzant

Spróbuję później i dam znać. Chociaż wątpie, że to pomoże ale warto spróbować. A można jakoś w steamie zrobić najnowszą aktualizację jeszcze raz, na tą która jest? Bo tak jak pisałem przerwałem podczas aktualizacji a później już nie było kontynuacji tylko wchodzi do gry pisze wersja 13.3.2 ale jest problem z tymi kolorami.

mOdY_OWEN Partyzant

Mam ten sam problem i szukam rozwiązania. Myślałem, że to przez przerwanie aktualizacji, ale widzę że problem się powtarza. Proszę o pomoc

facemob Partyzant

20.03.2013 09:58    #5266     Sufler - Porady do gry - PATO ciągłe kontuzje
No okej po części się zgodzę, że jest tak ja kw rzeczywistości. Ale pamiętajmy że może za rok lub dwa skończą się jego problemy. Messi też keidyś dostawał kontuzje bo np. biegł za szybko i zerwał mu się mięsień. Mówię poważnie. ALe w Barceloniezabrali się za niego odpowiednio. Niektórzy twierdzą że skoksowali i już messi dawno nie mial poważniejszej kontuzji :) Ustawię lekki trening i zobaczymy :)

fmaniac12412 Partyzant

[quote="tabak135"]AMD BRAZOS DUAL CORE C50
4GB Ram
karta - AMD RADEON HD 6250
chodzi o lapka

jest szansa pograć w fm 2013? jeśli tak to na co można sobie pozwolić w grze?
to samo pytanie o fm 2012. z góry dzięki[/quote]

Bez problemowo. Na dużej/ogromnej bazie danych i powiedzmy 7 lig z 7 krajów. Zarówno FM12 jak i 13.

Diablo5555 Partyzant

19.03.2013 18:56    #5268     Sufler - Porady do gry - Problem z morale w drużynie
Witam mam taki problem, teraz gram Cracovią i po 2-3 przegranych sparingach mają morale na niskie itd. Dlaczego? Jak grałem innymi zespołami, to tak nie było, nie mieli aż takiego słabego morale, po przegranych kilku meczach sparingowych.

Blagooo Partyzant

19.03.2013 16:38    #5269     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nowy Stadion
Witam !
Mam pewien problem. Jestem w klubie Swindon Town prawie 10 lat. (Obecnie rok 2030). Jestem Legendą Klubu, mam reputację Światową, zdobyłem Puchar EURO x2, Superpuchar Europy x1. W tym sezonie odpadłem w 1/8 w LM . Teraz w lidze bije się o miejsce w czołowej czwórce Anglii. Co ważne, na każdym meczu mam niemal 100% frekwencje. (Trochę ponad 24tys miejsc(Trochę wstyd :D )). A mimo to klub już wielokrotnie odrzucał moje prośby o budowę nowego stadionu,. Czy są jakieś wymagania aby poszło to łatwiej ? Mógłbym prosić o jakieś rady ;) ?

Ignachinio Partyzant

19.03.2013 01:01    #5270     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Mi też wyskakuje ten problem mimo że mam najnowszego patcha. Oryginał i zrobiłem tak jak kazaliście z tą spójnością plików. Ktoś ma pomysł jak zrobić aby działało?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution