Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.03.2013 00:50    #5241     Inne - Piłka nożna - Problem
wrzuc zdjęcie czy cos ;) i jakie to sa problemy?

gg2pac Partyzant

23.03.2013 21:10    #5242     Sufler - Porady do gry - Boczni Obróncy Przeciwnika
Siemka,mam taki problem odnośnie gry w obronie przeciwko bocznym obrońcom. Mianowicie, przez 3 mecze, które grałem West Hamem przeciwko Man City, Arsenalowi i WBA straciłem 4 gole w podobny sposób. Przykład Arsenalu : Perroti kupiony z Sewilli i Olsson kupiony z Blackburn. Ustawiłem polecenia dla mojego prawego obrońcy ( Fagner ) : 1 na 1 zamiast domyślnie strefowego , a dla Perrottiego Pressing- Zawsze oraz Noga - Lewa. Gdy włącza się Olsson do akcji Fagner doskakuje do niego zostawiając skrzydłowego samego, ten dośrodkowuje do Van Persiego i mamy gola. Sytuacja powtarza się parokrotnie,ale bez znaczących konsekwencji. Czy macie jakieś pomysły jak temu zaradzić ? Gram 4-2-3-1 z dwoma defensywnymi pomocnkami.

Maaarox Partyzant

23.03.2013 19:50    #5243     Inne - Piłka nożna - Problem
Wstyd sie przyznac ale mam problem ze zlozeniem dymysji w reprezentacji Kamerunu. Przez repre mam problemy w klubie (nie wiem czemu).

Killbosz Partyzant

Rozwiązał ktoś ten problem?

el Maestro Partyzant

Nie wiem czy tylko mi się zdarzają takie jajca, ale zaczyna mnie to wyprowadzać z równowagi :) . Wygrać 6:1 po to, żeby przegrać na wyjeździe 6:0 (po 30 minutach było już 4:0), to jest kpina. Nie, nie jestem nowicjuszem, gram w FMa od 2005 roku i owszem, takie sytuacje zdarzały się wcześniej, że na przykład po pierwszym meczu prowadziłem 4:1 by przegrać 3:0 w rewanżu - tak bywa w piłce nożnej, ale ta gra (która jest podobno "symulacją" piłki nożnej) próbuje mi wmówić, że dwumecz z wynikami 6:1 i 0:6 to coś zupełnie normalnego. I cały mój problem polega na tym, że to nie jest jakiś ewenement, bo w tym FMie takie kuriozalne dwumecze to chleb powszedni, to się zdarza prawie w każdym dwumeczu! Próbowałem wszystkich sposobów motywacji, różnie dobierając ton wypowiedzi - nic nie pomaga. Gdzie tu w ogóle jest realizm? Kiedy ostatnio w historii futbolu zdarzył się taki dwumecz (o ile w ogóle)? No i generalnie co ja mam robić, żeby takie sytuacje więcej się nie zdarzały (poza oczywiście wyłączeniem gry i jej odinstalowaniem, bo taką opcję też rozważałem). Zaczynam tracić wiarę w twórców tej serii, i tak już nadwyrężoną po wypuszczeniu tego genialnego ME przed patchami.

http://s9.po(...)late.jpg

Staystyki jak z meczu Niemcy - San Marino
http://s12.p(...)iver.jpg

22.03.2013 16:58    #5246     Sufler - Inne - Brak kontynuj po patchu bug?
na jakim grasz skinie, gdzies juz czytalem rozwiazanie podobnego problemu. Trzeba bylo pobrać plik ktory zawieral te kontynuuj. Grasz na Steklo?

kukiz87 Partyzant

22.03.2013 13:54    #5247     Sufler - Inne - Brak kontynuj po patchu bug?
Witam po ostatnim patchu aby zagrac mecz musze isc bardzo okrezna droga, nie ma tak jak bylo przed patchem ze klikałem kontynuj i szło rozmowy motywacyjne polecenia co do druzyny przeciwnej analiza itp. teraz wchodzac w mecz nie mam tego kontynuj i musze sam szukac rozmow motywacyjych i tam dopiero mam graj mecz , ma ktos podobny problem ?

22.03.2013 12:14    #5248     Football Manager - Ogólna dyskusja - Bramkarze w FM13
Na 3d rowniez nie mam z tym najmniejszego problemu

A jak sie odniesiesz do tego:

[quote]A zrobileś coś w celu zeby ta animacja powstala czy burzysz tylko na cmrev? Jak chcesz zeby cos z tym zrobili to napisz do producenta, proste. Przeslij filmik i informacje o wersji gry, systemu etc. Jak nie teraz to poprawia w nastepnej edycji.[/quote]
bo jak dla mnie to SI nie sledzi wszystkich for o tematyce efemowej na calym swiecie ;)

Arcadius Partyzant

22.03.2013 11:54    #5249     Football Manager - Ogólna dyskusja - Bramkarze w FM13
A odnosnie dosrodkowan. Grajac w pierwszych ligach europy myslalem, ze problem zostal rozwiazany. Zaczalem kariere w 3 lidze ukrainskiej i widze, ze bramkarz i obroncy graja tak kiepsko jak na 3l UA przystalo. Natomiast dosrodkowujacy skrzydlowi i wbijajacy z dziecinna latwoscia pilki napastnicy sa na poziomie swiatowym. Teraz jestem juz tak swietnym managerem, ze kiedy widze przeciwnika przy pilce mysle gol. I w 9 przypadkach na dziesiec ten gol pada. Chyba zaczne chodzic do buka...

belzebub666 Partyzant

Ja tak też miałem i jakoś nie widziałem różnicy. Wystarczyło dać mecz/dwa odpoczynku od meczu (nie od treningów) i wszystko było w porządku. Jeżeli to był ważny zawodnik to grał u mnie nawet i 3 następne mecze, jeżeli czekały mnie trudne potyczki, i odpoczywał dopiero gdy było łatwe spotkanie, i zwykle nie było z tym problemu. Może Ci się zdarzyć, że na koniec sezonu ten zawodnik będzie już miał poważniejsze problemy z kondycją. Zawsze lepiej jest zapobiegać niż leczyć, więc po prostu dmuchaj na zimne i jeżeli masz możliwość, to daj mu odpocząć.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.