Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

PDrasta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Sam gram Lechią i nie zarabiam na żadnych sparingach, ponieważ wg mnie jest to nierealne. Skąd biorę kase? Transfery, transfery, transfery! Ułóż sobie taktykę i skład na początku, potem wysprzedawaj kogo możesz(oczywiście nie wszystkich kluczowych) Ja sprzedałem Levona Hayrapetiana za 150tyś euro(zawsze Cracovia chce go na początku pierwszego sezonu), Wiśniewskiego i Pietrowskiego możesz sprzedać(ja tego osobiście nie zrobiłem, zbyt uniwersalni piłkarze), Traore przed okienkiem transferowym(przed okienkiem za 800tyś euro możesz go opchnąć bez problemu). Jeszcze kilku mógłbyś opchnąć za grosze, ale kasa za transfery nie jest tym dochodem, tylko PŁACE. Po tych ''czystkach'' ustawiasz sobie max płace i szukasz graczy za darmo(w centrum transferowym--> status kontraktu to: wygasły lub wygasający(Ci przejdą za pół roku)) Ściągasz takich grajków, a potem ich sprzedajesz. Ja postawiłem na młodych w pierwszej rundzie i pościągałem(5) zawodników, którzy przyjdą do mnie w przerwie między rundami. Po sezonie mam nadzieję 2-3 sprzedać i będą pieniądze na budowanie szkółki, bazy itd. Na razie celuję w środek tabeli, bo teraz skład jest zbyt słaby, a potem będzie zbyt niezgrany, ale za rok puchary co najmniej. Najlepiej nie kupuj zawodników z polskiej ligi, bo są zbyt drodzy na pierwsze 2 lata, potem możesz kupować tanio(czyli jakieś 0.5mln) i sprzedawać kilka razy drożej, co już na pewno doświadczyłeś w FMie ;)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Alex Ferguson Partyzant

01.04.2013 21:05    #5182     Sufler - Inne - Kluby Filialne!
Witam,mam pytanko gram w FM 12 West Hamem ale mam problem z wypozyczeniem paru zawodnikow poniewaz nie ktore kluby nie sa nimi zaintersssowane , mój klub od poczatku nie ma zadnego klubu filialnego do którego mógłbym wypozyczac zawodników , wie ktoś może jak nawiązać współpracę z jakimś klubem ???
Z góry dzięki i pozdrawiam ;)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Fixed issue where Player is not interested despite “All Players Interested” unlockable applied

niestety to nie związane z tym Twoim problemem ;) sorry za pomylke

robal15 Młody aktywista

Również mam problem z osiągnięciami. Nie wszystkie się odblokowują. Ostatnio zdobyłem podwójną koronę, zostałem managerem roku i zapłaciłem ponad 10 mln agentom. Z wyżej wymienionych osiągnięć zaliczyło mi tylko ostatnie. Da się do jakoś naprawić, czy muszę się już z tym pogodzić?
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

djyazzy11 Partyzant

Mam podobny problem.Dokladniej jestem managerem Wisly Pulawy i prognoza finansowa na koniec sezonu to ok -250tys.E Nikt nie chce zarzadu komisarycznego po 1 sezonie..Licze na odp i z gory dziex

djyazzy11 Partyzant

31.03.2013 15:54    #5186     Sufler - Porady do gry - Sportowy dołek?
najpierw odpoczynek(7 dni) a pozniej trening...Ja tak robie i nie mam problemow.pzdr

Tommmo Partyzant

Masz rację, rozumiem Ciebie. Ale moim problemem jest właśnie ikonka na którą naciskasz by wybrać zawodnika. Jak naciskam na nią to nie pojawia mi się ze wybrałem zawodnika a na dole nie powiększa mi się lista wybranych zawodników, ciągle jest 0. Nawet jak wykonam wyboru automatycznego to ciągle mam napisane 0 zawodników i nie widać nic na ikonkach czy zawodnikach(gdzie naciskasz zeby samemu wybrac) ale juz moge rozpoczac dalej gre. Problem wystapil doppiero okolo miesiaca temu. a gram w gre od CM98. Pierwszy raz spotykam sie z takim problemem.....

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

31.03.2013 03:18    #5188     Sufler - Porady do gry - Sportowy dołek?
mnie bardzie interesuje za co otrzymales ujemne pkt... nie wrzucaj screenow tylko linki do nich bo przez to nie widac calego tekstu(pewnie sam to zauwazyles)

Co do problemu, zwieksz obciazenia treningowe w przygotowaniach miedzysezonowych na wysokie i daj do trenowania kondycje. Widze ze troche realizmu wprowadzone do gry masz bo skoro grasz mecz za meczem to w koncu dochodza porazki.

hropek Partyzant

31.03.2013 01:15    #5189     Sufler - Porady do gry - Sportowy dołek?
Witam, mam pewnien problem z klubem który prowadze w FM 2013, gram Cracovią którą awansowałem w pierwszym sezonie do Ekstraklasy, po drodze zagarniając puchar Polski. Przed startem sezonu ekstraklasowego wzmocniłem się Mariuszem Stepinskim z widzewa i bramkarzem Jakubem Słowikiem z jagielloni, natomiast pozbyłem sie wypozyczonych Zejdlera, Dąbrowskiego którzy nie pasowali do mojej taktyki. Problem tkwi w tym że na początku sezonu musiałem rozpocząć eliminacje do pucharu EURO, w pierwszej rundzie w dwumeczu ograłem jakis mało znany klub z gruzji ( w dwumeczu 7:1) nastepnie wygrałem w dwumeczu z Montpellier 3:1 i teraz jestem w grupie.., wszystko wyglądało OK do czasu, lecz w meczach ekstraklasowych dostaje takie baty ze masakra, czym moze to byc spowodowane? trening mam ustawiony na standardowy, nic tam nie zmieniam :P
A może za krótka ławka? Jak myslicie co moze byc powodem?.. poniżej dorzucam screena do aktualnego składu, i miejca w tabeli

http://i.imgur.com/LUKJ0TZ.jpg
http://i.imgur.com/kJXeloc.jpg
http://i.imgur.com/fJYYafr.jpg

EDIT bartekr: Obrazki rozwalały stronę.

BrendonLFC Partyzant

Klub to Liverpool, jestem aktualnie w trakcie 3 sezonu. Akurat dzisiaj poprosiłem zarząd o rozbudowę bazy treningowej. Trenerzy biorą udział w kursach trenerskich (niestety czasem mają problemy z ich zaliczeniem), myślę, że są na całkiem niezłym poziomie, ponieważ sam ich zatrudniałem dokładnie przeglądając ich statystyki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.