[quote="Kamil Cierniak"]FM13
AC Milan 2012-2013 zbliża się zimowe okienko i mam problem z bramkarzem... mam mieszane uczucie, a więc mam Abbiatiego, który gra całkiem dobrze jak do tej pory w 17 meczach stracił 18 bramek... jednak myśląc przyszłościowo to prawdopodobnie mogę (bo musi zgodzić się zarząd) kupić Szczęsnego, który w 18 meczach stracił 8 bramek mogę go kupić za 40 mln. 10 mln teraz i 30 przez 4 lata i kontrakt w wysokości 5 mln + bonusy np. 100 tysi za czyste konto, milion za bycie w 11 Serie A. i pytanie czy się opłaca, bo bramkarz niby klasa, do tego Polak... jednak jestem gościem, który w całej karierze FM czyli od 3 lat wydał taką sumę tylko raz w FM12 na Neymara, którego ściągałem do Juve... i preferuje raczej tanich piłkarzy i pytanie czy nie szkoda wydawać takiej kasy na jednego piłkarza. Proszę o pomoc!![/quote]
Poszukaj w Niemczech, jest wielu młodych, bardzo utalentowanych bramkarzy: Baumann, Leno, Ter Stegen, Zieler, Trapp. Poza tym we Francji jest kilku bardzo dobrych: Ruffier, Mandanda, Cros o ile dobrze się PA wygenerowało, Areola. Na wyspach Hennesey czy jakos tak. Poza tym jak masz płacić 100tys za czyste konto, to sam wpędzasz się w bankructwo powolutku, a Milan nie jest zbyt potężny, jeżeli chodzi o długi.
Najnowsze posty