Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kogote Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Również posiadam problem z crashem miałem starszy save lecz gdy ponownie dojdę do 31maja wyskakuje on. Da się coś z tym zrobić. Bo szkoda mi kariery. Nie mam posiadam żadnych dodatków tylko wgrane patche są oficjalne i nic więcej,.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Nascimento

ten temat jest od problemow i propozycji zwiazanych ze stronką cmrev ;)
Otworz nowy temat albo poszukaj na forum podobnego do twojego

Reli Partyzant

FM 12 Swansea City sezon 2015/16

A wiec znalazłem młodego napastnika z Hiszpanii 19 lat (Ramon), jest wrecz zajeb****, wystąpił jak na razie w 9 spotkaniach i ma 8 bramek, lecz teraz mam inny problem. Otóż czy kupić Gotze z Dortmundu . Wart jest 37 mln Euro ,ale juz dwukrotnie zdobył złotą piłkę i w niemieckiej lidze rządzi.

caddoc Partyzant

[quote="Kamil Cierniak"]FM13
AC Milan 2012-2013 zbliża się zimowe okienko i mam problem z bramkarzem... mam mieszane uczucie, a więc mam Abbiatiego, który gra całkiem dobrze jak do tej pory w 17 meczach stracił 18 bramek... jednak myśląc przyszłościowo to prawdopodobnie mogę (bo musi zgodzić się zarząd) kupić Szczęsnego, który w 18 meczach stracił 8 bramek mogę go kupić za 40 mln. 10 mln teraz i 30 przez 4 lata i kontrakt w wysokości 5 mln + bonusy np. 100 tysi za czyste konto, milion za bycie w 11 Serie A. i pytanie czy się opłaca, bo bramkarz niby klasa, do tego Polak... jednak jestem gościem, który w całej karierze FM czyli od 3 lat wydał taką sumę tylko raz w FM12 na Neymara, którego ściągałem do Juve... i preferuje raczej tanich piłkarzy i pytanie czy nie szkoda wydawać takiej kasy na jednego piłkarza. Proszę o pomoc!![/quote]

Poszukaj w Niemczech, jest wielu młodych, bardzo utalentowanych bramkarzy: Baumann, Leno, Ter Stegen, Zieler, Trapp. Poza tym we Francji jest kilku bardzo dobrych: Ruffier, Mandanda, Cros o ile dobrze się PA wygenerowało, Areola. Na wyspach Hennesey czy jakos tak. Poza tym jak masz płacić 100tys za czyste konto, to sam wpędzasz się w bankructwo powolutku, a Milan nie jest zbyt potężny, jeżeli chodzi o długi.

Kamil Cierniak Partyzant

FM13
AC Milan 2012-2013 zbliża się zimowe okienko i mam problem z bramkarzem... mam mieszane uczucie, a więc mam Abbiatiego, który gra całkiem dobrze jak do tej pory w 17 meczach stracił 18 bramek... jednak myśląc przyszłościowo to prawdopodobnie mogę (bo musi zgodzić się zarząd) kupić Szczęsnego, który w 18 meczach stracił 8 bramek mogę go kupić za 40 mln. 10 mln teraz i 30 przez 4 lata i kontrakt w wysokości 5 mln + bonusy np. 100 tysi za czyste konto, milion za bycie w 11 Serie A. i pytanie czy się opłaca, bo bramkarz niby klasa, do tego Polak... jednak jestem gościem, który w całej karierze FM czyli od 3 lat wydał taką sumę tylko raz w FM12 na Neymara, którego ściągałem do Juve... i preferuje raczej tanich piłkarzy i pytanie czy nie szkoda wydawać takiej kasy na jednego piłkarza. Proszę o pomoc!!

exim Partyzant

02.04.2013 16:36    #5176     Sufler - Porady do gry - Problem z FM12
Witam. Czy mógł by mi ktoś pomóc ? Otóż po chwili gry w FM12 wyskakuje mi błąd : Sterownik ekranu nv4.disp przestał normalnie pracować. I jest tak tylko z FM czy ktoś wie jak ten problem rozwiązać ? :(

Blagooo Partyzant

FCPorto ? Najlepszy przykład. Dobrze rozwinięta siatka scoutingu. Kupują piłkarzy za śmieszne pieniądze a sprzedają grube miliony.
Tak samo utrzymują się polskie kluby, Podam na przykładzie Lecha. (Rudniev , Lewy znicz pruszków>Lech>BvB , Peszko) I Wielu,wielu innych.
Więc nwm w czym problem..

Nascimento1998 Partyzant

Mam problem,
otóż ściągnąłem wasze uaktualnienie do IV ligi Polskiej, gram Bałtykiem Koszalin ale kiedy klikam kontynuuj gra bardzo długo się ładuje(5-10min)
Przez ten czas mija dzień, max.2.
Co zrobić, pomocy!

HuiSton Partyzant

Witam, to jest mój pierwszy post na tym forum. FM13 jest moim pierwszym fm na pc, grałem przedtem tylko na telefonie.
Z góry mówię że przeszukałem forum pod względem podobnych tematów.
Napotkałem problem, ściągnąłem zawodnika z ameryki południowej( z Brazylii), początkowo nie otrzymał pozwolenia na pracę i dalej też go nie otrzymał, ale ściągnąłem go do klubu. Co mam zrobić? wypożyczyłem już go 2 razy pierw do Atletico Madryt a teraz do Corinthians. Czy gdzieś w opcjach gry jest możliwość ponownego wysłania zapytania o pozwolenie o pracę czy coś w tym stylu?

robal15 Młody aktywista

Aaaa...Fm12...wszystko jasne. Też zawsze staram się kupować rodzimych zawodników. Więc tak:
-taktykę masz już opanowaną na maxa, tak?
-sprawdź, po meczu, co mówi twój asystent. W jego opiniach zawsze masz informacje, czy zawodnicy mają problem z komunikacją oraz opanowaniem taktyki.
-daj im 3 miesiące na poznanie się i zgranie. Jeśli nie będzie rezultatów, to taktykę trzeba zmienić. Ja co sezon modyfikuję taktykę, bo przeciwnik starą już dawno przeanalizował. Przez co gorzej moi zawodnicy grają.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution