Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.04.2013 17:45    #5161     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup FM13- warto?
Chodzi o to, ze nie zawsze zawodnicy wykonuja to co my im narzucimy, albo idac innym tropem wydaje sie nam, ze pilkarz powinien cos zrobic a tego nie robi ;)

Zalezy kto jak na to patrzy... W 11 bardzo latwo bylo wygrać. Pamietam jak 5 ligowym angielskim klubem rozje**lem portugalski klub(bodaj Maritimo) w LE 7:2(?) czy cos koło tego w debiucie w europie... takze naprawdę poziom musial byc bardzo wysoki ^^

W 13 jest dużo cieżej z kilku powodow:
-rywale szybko dostosowuja sie do naszej taktyki(zajmuje im to kilka meczow),
- pilkarze nie zawsze reaguja tak jak chcemy,
- bedac faworytem czesto mamy problemy ze slabeuszami i odwrotnie bedac slabym ciezko jest wygrac z potega(w 11 moglem gniesc slabeuszem kluby pokroju City czy Barcelony)
- trudniej sprzedac pilkarzy,
- trudniejsze negocjacje transferowe(oczywiscie nie zawsze),
- trudniej zarobic kase na sparingach,

TRUDNIEJ=CIEKAWIEJ wiec wybieram 2013, mimo tych wszystkich przeciwnosci ;)

Takie moje odczucie, prosze sie nie czepiac!

bartelinio Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
od jakiś trzech dni mam ten problem ;[ ma ktoś podobny problem? jest ktoś w stanie mi pomóc? czy po prostu wyjdzie jakiś fix ? mi się zdaje ,że te ostatni patch który sam się dodał mi przeszkodził .. i pewnie nie tylko mi ;/ jeszcze bardziej popsuli grę wydając tego patcha ;/

jacekzielinski Partyzant

Powiem tak. To jakis wielblad. Gracz byl zaznaczony na niebiesko - czyli ze wypozyczony pomimo tego ze jego wypozyczenie dawno sie skonczylo (siedzial na wypozyczeniu ponad dwa sezony mimo ze wypozyczylem go tylko na jeden). W jego historii nie widniala wzmianka o tym ze zostal wypozyczony - wygladalo raczej jakby stal sie zawodnikiem innego klubu na zasadzie wolnego transferu. Mimo tego ze przedluzylem z nim kontrakt w jego zakladce bylo pusto a na profilu w kontrakcie n/d. Nie byl na kontrakcie juniorskim ani tygodniowym tylko na normalnym kilkuletnim. Nie wiem dlaczego tak sie pokopalo.

Tak czy siak problem rozwiazal sie nastepujaco.
Pomimo tego ze gracz caly czas byl na wypozyczeniu (niechcianym) w innym klubie i nie byl dostepny dla mnie to moglem go ponownie zaoferowac innym klubom na wypozyczenie. Tym razem zaznaczylem opcje "sciagnij w razie potrzeby" - czy cos takiego i po dniu wypozyczenia sciagnalem go z powrotem do siebie i w koncu jest dostepny. Po klopocie.

Wypozyczalem z ligi polskiej do finskiej.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

04.04.2013 14:18    #5164     Sufler - Porady do gry - Klub zawodowy a połzawodowy...
lajtowo,
nie ma sie co martwic, pokupuj graczy z wolnego transferu, sprzedaj najdrozszych(jesli sa już za starzy i nie sprzedadzą sie potem z zyskiem) i zgraj swoj sklad. Moga ci posłuzyć nawet jak po roku awansujesz jeszcze wyzej ;)
Wyszukaj jakiś dobrych graczy na poszczególne pozycje i ich wystawiaj żeby rosly atrybuty. Uwazaj przy podpisywaniu kontraktow zeby nie przesadzac z premiami, ew. daj wysokie premie geraczom ktorzy na pewno ich nie dostana ;) np. rezerwowy napastnik czy cos takiego i daj mu premie za jedenastke sezonu ;)
uwazaj na premie dla agentow pilkarzy.
Raczej duzego problemu z tym nigdy nie mialem.

djyazzy11 Partyzant

04.04.2013 13:47    #5165     Sufler - Porady do gry - Klub zawodowy a połzawodowy...
Witam.Mam problem a raczej pytanie.Prowadze klub polzawodowy i szykuje sie awans ale....Po sezonie bede musial przejsc na zawodostwo a pieniedzy baaaaardzo licho...Wiec jak to Wy robicie?Chodzi mi o kontrakty swoich pilkarzy i trenerow..Po przejsciu z polzawodowego pieniedzy chca duzo wiecej i chyba zbankrutuje.Stadion mam na 500 osob wiec z biletow tez siana nie ma....POMOCY ZIOMECZKI...pzdr

Aciel Partyzant

03.04.2013 21:39    #5166     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zakup FM13- warto?
Problemem jest też to, iż FM13 nie został udostępniony nawet w wersji demo kosztem wcześniejszej wersji Beta dla posiadaczy pre-order.

Gebollo Partyzant

03.04.2013 18:30    #5167     Sufler - Porady do gry - Problem z ligą
Witam, mam pewien problem. Otóż w tym linku http://www.cmrev(...)1_1.html powinienem mógł pobrać plik. Niestety, nie wiem jak i gdzie wyskakuje przycisk " pobierz " czy coś... bardzo prosiłbym o pomoc jak ściągnąć niższe ligi do FM2013. Jeżeli dodatkowo ktoś ma czas, mógłby wytłumaczyć mi jak zainstalować te ligi abym mógł swobodnie grać.

Pozdrawiam, z góry dzięki !

sxz69 Młody aktywista

03.04.2013 17:34    #5168     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wybór zawodników.
Nadeszły u mnie w klubie takie czasy, że mam problem. Problem bogactwa :)
Na każdej pozycji mam taki wybór, że stawiając na jakiegoś zawodnika to, aż szkoda mi tych siedzących na ławce. W każdym innym klubie byliby podstawowymi graczami.
Chciałem się Was spytać, z czystej CIEKAWOŚCI, którego z poniższych zawodników wybralibyście do 1 składu.
Pokaże zawodników tylko z 2 pozycji: defensywny pomocnik (rygiel) i środkowy napastnik.
DP:
1. https://fbcdn(...)51_n.jpg
2. https://fbcdn(...)47_n.jpg
ŚN:
1. https://fbcdn(...)32_n.jpg
2. https://fbcdn(...)14_n.jpg
3. https://fbcdn(...)40_n.jpg

Oczywiście na każdą pozycję jest tylko 1 miejsce. Gram ustawieniem 4-3-3, więc tylko jeden dp i jeden śn.

Na środku pomocy mam podobny problem bogactwa. Chętnych jest 5, a tylko 2 miejsca. Nie chciało mi się, aż tylu fotek wstawiać.

To są tylko zawodnicy, którzy są na stałe w seniorskiej kadrze. Pomijam juniorów i zawodników rezerw, którzy z powodzeniem mogli by już grać tyle, że po prostu nie ma dla nich miejsca :)

zolahc Młody aktywista

03.04.2013 16:20    #5169     Sufler - Inne - Rozbudowa stadionu
Może od razu wrzucę zdjęcie z "problemem"

http://www.fotos(...)c02.html

Nie dośc, że rozbudują mi stadion o całe 24 (!) miejsca to jeszcze prace skończą się szybciej niż zaczną. WTF? :) Mam nadzieję, że jednak nic strasznego z moją grą się nie wydarzy w tych dniach :cool:

Sammson Partyzant

Hej

Chcę ustawić 4-3-1-2 które przypominało by ustawienie milanu kiedy grał tam jeszcze Ibrahimovic ale mam problem z dwójką napastników, mam jednego silnego ale niestety co najwyżej średnio grającego głową napastnika i drugiego b. szybkiego ale niepotrafiącego podawać.

Próbowałem ustawić silnego jako cofnięto napastnika a szybkiego jako wysuniętego albo LPK ale to ustawienie się nie sprawdza dlatego chcę ustawić silnego napastnika z przodu a szybkiego nieco zanim tak żeby wbiegał w drugie tempo albo zbiegał na skrzydło, za nimi ma biegać OP dlatego napastników mogę ustawić inacej niż 4-4-2 ale nie wiem jak.

Macie jakieś pomysły?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution