Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sCan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam

Przydarzył mi się następujący problem w FM12. Otóż rozpocząłem właśnie drugi sezon AS Saint-Etienne i nagle reprezentacje m. in. Francji i Niemiec nie mają prawdziwych powołań. Rozpoczynając grę miałem pliki fake zrobione i wszystko było OK. Dodam, że już w trakcie gry dodałem ligę Meksyku.

Czy znajdzie się chętny do pomocy? :)

Sprawdziłem, że wszystkie powołania, do wszystkich reprezentacji są strasznie dziwne!

Makaveli-SoBu Partyzant

06.04.2013 14:04    #5152     Sufler - Gra przez sieć - FM2012 Laaaaagi!
Witam, mianowicie mam taki problem z kumplem - zrobiłem ligę, dwa zespoły, chcemy pograć online - wszystko ładnie ale tylko dla osoby hostującej - druga osoba ma takie lagi, że przejście z np. ekranu taktyki do wiadomości trwa od minuty do kilkunastu! Mamy grę kupioną na allegro - konto steam ale bez możliwości gry online ze względu na to, że Steamu nie można włączyć w tryb online - przez co gramy przez hamachi.

Internet: 6 i 8 MB
Procki: I3, I5
Ram: Po 4GB

W przypadku jakiś pytań, które mogłyby pomóc w rozwiązaniu tego problemu proszę pisać.

rogal198 Partyzant

Proszę o pomoc kupiłem dwa dni temu FM13 zainstalowałem a potem przy uruchamianiu gry wyskakuje taki błąd "aplikacja została żle uruchomiona błąd (0xc00014)

Fajfer Partyzant

06.04.2013 10:41    #5154     Sufler - Porady do gry - FM mi niesamowicie muli
Siema, mam problem. Gram sobie grzecznie w FM'a i daję kontynuuj, ale jeden dzień skacze w ponad minutę. Kiedyś tego nie było.
Parametry kompa:
4 gb RAM
procek quad core jakis tam
karta graficzna GF 280 GTX

Mam włączone 4 ligi.
Własna baza danych + 4 liga polska.
Facepacki i logopacki wgrane.

Proszę, pomocy.!

Jakvbek Partyzant

Witajcie! Mam pewien problem. Mam w swoim składzie Lukasa Podolskiego, który wykonuje rzuty karne na poziomie 17. Ma opanowanie na poziomie 16. Wydawałoby się, że jest to pewny wykonawca "jedenastek". Owszem, było tak. Ale tylko przez pierwszy sezon (Poldi wpakował w ten sposób ok. 11 bramek, marnując tylko jeden rzut). W tym (drugim) sezonie, jest jednak inaczej. Podolski nie miał tak wielu szans (coś około 7 karnych). Nie wykorzystał ŻADNEGO. Nie ma różnicy, czy w trakcie gry, czy w konkursie. Lukas strzela albo obok, albo wprost w bramkarza. Czy macie jakiś pomysł od czego to może zależeć? Jak przemówić do niego, by dało to jakiś skutek? Pozdrawiam, proszę o pomoc :)

tts0 Partyzant

Nic się nie da zrobić. To jest znany bug występujący w lidze hiszpańskiej. Są to juniorzy z którymi nie podpisałeś wcześniej konkraktu juniorskiego. Są oni de facto już zakontraktowani gdzie indziej, a jednocześnie figurują w Twoim składzie. Myślę, że SI jest swiadome tego problemu.
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

xxxBrowarekxxx Partyzant

Witam, co roku przed sezonem przychodzą do 1 składu piłkarze z zespołu U-19, którzy są już za starzy na grę w zespole do 19 lat.
No i przed tym sezonem co teraz gram wrzuciło mi kilku takich piłkarzy, których nie mogę się pozbyć,
nie da się z nimi rozwiązać kontraktu lub przenieść do zespołu U-19 z powrotem. A nawet mogę z nimi podpisać kontrakt...
to jak nie mam z nimi kontraktu to czemu mam ich w 1 drużynie i nie mogę ich przenieść? Bo przeszkadzają mi gdy wybieram skład na mecz, mam za dużą listę piłkarzy. Oto 2 ssy:
http://iv.pl(...)3730.png
http://iv.pl(...)2570.png

Yeewdel Partyzant

05.04.2013 18:17    #5158     Sufler - Porady do gry - Pomocy! FM 2013
Witam mam problem z FM. Dokładniej chodzi mi o to, że gdy wybieram klub podczas gry sieciowej wyskakuje mi coś takiego: ,,(Nazwa Klubu) nie jest poprawnym wyborem. Wybierz inny zespół." Mam ten sam problem również na FM Classic. Dodaję, że posiadam ORYGINALNĄ wersję gry FM 13. Liczę na szybką odpowiedź.

POZDRAWIAM! :D

Brunhoso3115 Partyzant

05.04.2013 11:26    #5159     Sufler - Porady do gry - Kondycja na początku sezonu
Gram w Andorze i zakwalifikowałem się w pierwszym sezonie do Ligi Europejskiej, problem w tym że moi piłkarze mają dramatycznie niską kondycję (około 60%) chociaż ostatni sparing grali tydzień wcześniej. Na początku poprzedniego sezonu takiego problemu nie było. Co z tym zrobić?

dawig Partyzant

04.04.2013 22:53    #5160     Football Manager - Ogólna dyskusja - problem!
Witam! mam pewien problem z FM 2013.Otóż mój komputer z łatwością unosi (powinien) Fm.i tak też bylo. pewnego razu wyjechałem na 2 tygodnie. gdy wróciłem i odpaliłem go to tak lagował że nie dało się grać! a wcześniej chodził gładziutko. usunąłem skórki , patche .. ligi nadal! zmieniłem grafikę nadal! podzieliłem dys na partycje przeinstalowałem nadal! co robić? proszę o pomoc :p

Pozdrawiam Dawid

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution