[quote="tts0"]Panowie, krótkie pytanie - Bayer Leverkusen, czy Schalke 04? Chcę dać temu bublowi, FM 13, jeszcze jedną szansę

Jak wygląda rozgrywka w Niemczech? Da się tam sprowadzić jakieś gwiazdy, czy wszystko zarezerwowane jest dla Bayernu Monachium?[/quote]
Ja fakt faktem gram w FM12, ale na patchu Bartka (tym po zimowym okienku transferowym czyli na dzien 1.03.2013) Bayerem Leverkusen. Bardzo fajna drużyna, na początku już udało mi się zając drugie miejsce, w następnym sezonie byłem 4, bo kluczowi zawodnicy mieli sporo kontuzji, ale od 3 sezonu wygrywam ligę raczej bez większych problemów. Udało mi się wygrać bodajże w 5 sezonie LM, a zawodnicy to różnie, niektórzy przychodzą, niektórzy nie. Raczej ci topowi zawodnicy z największych klubów nie są zbyt zainteresowani transferem do mnie, ale tacy zawodnicy jak Jovetic, jak najbardziej. Filarami mojego zespołu byli Leno (później Ter Stegen), Toprak, Reinartz (niestety szukał nowych wyzwań i odszedł po 5 sezonie), Shurrle, Bender, młodzi i fantastyczni zawodnicy. Kilka regenów klasy światowej też się u mnie pojawiło czy w innych niemieckich klubach, kilka niezbyt drogich transferów i w zasadzie Leverkusen stało się samograjkiem. Przez ten czas udało mi się rozbudować stadion maxymalnie chyba do 50210 czy coś takiego.
Najnowsze posty