Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tommy6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2013 21:46    #5141     Sufler - Porady do gry - Liga Estońska
Stworzyłem na bazie patcha 12.2 ligę estońską, tylko mam problem grając klubem Tulevik Viljandi nie mogę mieć wpływu na wypożyczenia zawodników z mojego klubu, mam tylko opcję "odrzuć" nie mogę akceptować, ani zmieniać warunków wypożyczenia, a zawodnicy odchodzą jeden za drugim, czy może coś źle ustawiłem w zasadach ligowych, czy jest to wina jakiegoś błęu. Proszę o pomoc

Gallacher Partyzant

07.04.2013 21:42    #5142     Sufler - Porady do gry - Problem ze swoim zdjęciem !
Witam.Mój problem jest następujący - od pewnego czasu znikło moje zdjęcie w moim profilu i nie wiem czemu tak się stało ? Wcześniej oczywiście był ale znikł.Może jest to mały problem w porównaniu z innym ale jednak nie wiem co mogło spowodować że mi znikł ?
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

maicon_alves Partyzant

Witam, mam taki sam problem, mógłby ktoś pomóc, dzień wcześniej normalnie grałem z kolegą, a dzisiaj już nie mogę, gdyż wczytuję się i nic się nie dzieje, a kolega mnie widzi jakbym był w grze... zaznaczam że sprawdzałem o każdej porze dnia...

maicon_alves Partyzant

Witam, mam taki sam problem, mógłby ktoś pomóc, dzień wcześniej normalnie grałem z kolegą, a dzisiaj już nie mogę, gdyż wczytuję się i nic się nie dzieje, a kolega mnie widzi jakbym był w grze...

TheMagpies Partyzant

07.04.2013 18:25    #5145     Sufler - Porady do gry - Verratti x 2 ???
Witam...zakupiłem zawodnika do klubu,problem w tym że w kadrze występuje dwóch takich samych zawodników,oczywiście nikt by nie narzekał mając z klonowanych kopaczy o takim potencjale :) ,ale wprowadzając zawodnika do składu meczowego uniemożliwia mi to jego rozegranie,co rrobic,sprzedać???

tts0 Partyzant

Tyle mamy do konferencji i rozmów motywacyjnych, że są powtarzalne do granic śmieszności. Poza tym, powierzenie ich asystentowi nie rozwiązuje problemu, ponieważ one wciąż istnieją i mają jakiś wpływ na rozgrywkę! A wiadomo - jak dasz coś do zrobienia sztucznej inteligencji, to zawsze wyjdzie ch*jowo!;) Nie można zapominać, że FM to tylko gra i takich aspektów jak konferencje prasowe, czy rozmowy motywacyjne nie da się odwzorować tak, by nie były powtarzalne, choćby nie wiem co - to jest po prostu niemożliwe z uwagi na ograniczoność gier komputerowych - dlatego trzeba z tego całkowicie zrezygnować! Btw. dobrze się to sprawdza w FM Classic;P
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Kamil Cierniak Partyzant

Witam . Szukam klubu + reprezentacja którymi będę mógł sobie pograć, potrzebuje jakiejś dobrej drużyny z pierwszej ligi, której ostatnio nie idzie, jednak ma duży budżet + prestiż bym nie miał problemu ze ściąganiem piłkarzy. co do reprezentacji to chciałbym też taką która ma dobrych piłkarzy, ale nie do końca im idzie, zastanawiam się nad Polską którzy co jak co mają dobry zespół, kilku mistrzów np. Szczęśny, Lewy. Francją, którzy są w grupie z Hiszpanią, jednak mają wiele talentów lub Holandia. a co do zespołów to Liverpool/Inter(którego nie chce, jam jest fan Juve) jakie jeszcze polecacie, którymi warto zagrać?

oskilol092 Partyzant

Wasze gówna nic nie dadzą poprstu nie ma tam jakiś plików w folderze steam gdzie ma tam zainstalowaną gre deinstalacja gry nic nieda.PS MAM TEN SAM PROBLEM T-T

Gallacher Partyzant

06.04.2013 18:01    #5149     Sufler - Porady do gry - FM mi niesamowicie muli
Problemem może być wgranie tych facepaków i logopaków lub za duże obciążenie procesora i pamięci RAM czyli lekko mówiąc "syf" w Twoim pececie :) Mi Muli FM 2011 ale z racji słabego sprzętu.Dokonaj konserwacji dysku twardego - defragmentacja , czyszczenie rejestru itd. itp.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

caddoc Partyzant

[quote="tts0"]Panowie, krótkie pytanie - Bayer Leverkusen, czy Schalke 04? Chcę dać temu bublowi, FM 13, jeszcze jedną szansę:P Jak wygląda rozgrywka w Niemczech? Da się tam sprowadzić jakieś gwiazdy, czy wszystko zarezerwowane jest dla Bayernu Monachium?[/quote]

Ja fakt faktem gram w FM12, ale na patchu Bartka (tym po zimowym okienku transferowym czyli na dzien 1.03.2013) Bayerem Leverkusen. Bardzo fajna drużyna, na początku już udało mi się zając drugie miejsce, w następnym sezonie byłem 4, bo kluczowi zawodnicy mieli sporo kontuzji, ale od 3 sezonu wygrywam ligę raczej bez większych problemów. Udało mi się wygrać bodajże w 5 sezonie LM, a zawodnicy to różnie, niektórzy przychodzą, niektórzy nie. Raczej ci topowi zawodnicy z największych klubów nie są zbyt zainteresowani transferem do mnie, ale tacy zawodnicy jak Jovetic, jak najbardziej. Filarami mojego zespołu byli Leno (później Ter Stegen), Toprak, Reinartz (niestety szukał nowych wyzwań i odszedł po 5 sezonie), Shurrle, Bender, młodzi i fantastyczni zawodnicy. Kilka regenów klasy światowej też się u mnie pojawiło czy w innych niemieckich klubach, kilka niezbyt drogich transferów i w zasadzie Leverkusen stało się samograjkiem. Przez ten czas udało mi się rozbudować stadion maxymalnie chyba do 50210 czy coś takiego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution