[quote="Jacko"]Mourinho nie ma prawa negocjować z kimkolwiek, tak samo jak piłkarza obowiązuje go kontrakt. To wszystko są medialne doniesienia. Nie wiem jakim człowiek jest Mou, ale nie potrafiłbym podjąć współpracy z kimś kto mnie wywalił z roboty, za wcale nie tragiczne wyniki. Nikt inny go nigdy nie wywalił. Jak Guardiola przychodził to też się głowili, kto ma przyjść, że sobie nie poradzi. Potrzeba jest matką wynalazków. Osobiście czekam, aż któraś z legend Realu przyjdzie jako trener. Ale na Raula trzeba poczekać co najmniej kilka lat, o ile zechce. Obecnie najlepszą opcją jest Klopp. AVB też byłbym dobrym rozwiązaniem, patrząc na jego styl gry, ale na razie to byłoby zbyt ryzykowne. Perez nie podejmie tego ryzyka. Jak to nie wypali to może się skończyć dla niego źle. Nie znam dokładnego podziału władzy w klubie, ale to kibice także wybierają prezesa i to oni mają wpływ na drużynę. Casillas to najlepszy bramkarz świata, Lopez opuszczał Madryt bo nie wygrał z Ikerem. Oczywiście też był wtedy dobrym bramkarzem, ale jemu ustępował. Przypadek? Nie twierdzę, że Casillas w ostatnim czasie nie popełniał błędów, ale to jest madrycki król. Przez wiele lat był ostoją drużyny, co roku były problemy z defensywą i tylko Casillas był bodźcem, który nie pozwalał Realowi tracić zbyt wiele bramek. Grały tam takie dziwaki jak Pavon, Raul Bravo albo Mejia. Uważam, że Mourinho to trener stworzony do Anglii, do Hiszpanii potrzebny jest ktoś kto doceni znaczenie kibiców, którzy po prostu w tym kraju mają dużo do powiedzenia w kwestiach podejmowania konkretnych decyzji. To najlepszy trener świata, ale jego osobowość w tym kraju się nie sprawdza. Del Bosque? Po co?
Real miał zaliczkę 3 bramek, spokojnie szansę mógł dostać Jese czy Morata. Po prostu szkoda trochę.
Wg mnie ostatnio jest za dużo kiksów sędziowskich w LM. Ale zareagowali zdecydowanie. Wywalili z LM Starka, zdaje się jeden z lepszych sędziów. [/quote]
Owszem ma prawo. W moim przekonaniu ma prawo utrzymywać kontakt zarówno z byłym pracodawcą, jak i byłymi podopiecznymi.. Poza tym w większości medialnych doniesień jest odrobina prawdy..
Real miał zaliczkę 3 bramek, spokojnie szansę mógł dostać Jese czy Morata. Po prostu szkoda trochę.
Wg mnie ostatnio jest za dużo kiksów sędziowskich w LM. Ale zareagowali zdecydowanie. Wywalili z LM Starka, zdaje się jeden z lepszych sędziów. [/quote]
Owszem ma prawo. W moim przekonaniu ma prawo utrzymywać kontakt zarówno z byłym pracodawcą, jak i byłymi podopiecznymi.. Poza tym w większości medialnych doniesień jest odrobina prawdy..

może jestem ślepy i źle szukam.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty