Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.04.2013 16:33    #5121     Sufler - Problemy techniczne - FM nie uruchamia się
Bylo juz gdzies to rozwiazanie, nie znajde Ci tego ale jak bedziesz chcial to sam go tutaj znajdziesz. Co do "-windowed" to musisz tam dac jeszcze spacje przed myslnikiem jak dobrze pamietam a niektorym to przeszkadzalo w rozwiazaniu problemu. Jesli to nie podziala sprobuj przeinstalowac stery do karty graficznej ;)

KingD99 Partyzant

13.04.2013 12:20    #5122     Sufler - Problemy techniczne - Pomocy ! FM 2011
Witam,mam problem z uruchomieniem FM 2011,gdy klikam na ikonkę wyświetla mi się komunikat "Nie można uruchomić programu,ponieważ na komputerze nie znaleziono d3dx9_41.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem."

Co zrobić ? ponownie zainstalowałem i nic :/ Miałem formatowanego laptopa więc pewnie przez to, więc jakie teraz mam postąpić kroki abym mógł cieszyć się grą w FM 2011 ? :)

pawelek88 Partyzant

13.04.2013 11:35    #5123     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Witam.

Również mam problem z dumpami. Oczywiście gra oryginalna. Zaktualizowana do wersji 13.3.3. Ktoś już coś wie jak przez to przejść?

verchi17 Partyzant

13.04.2013 08:56    #5124     Sufler - Problemy techniczne - FM nie uruchamia się
Witam, mam wielki problem z FM 12. A więc, wcześniej działał mi normalnie, ale, że komputer był już zamulony to zrobiłem formata. No i wcześniej miałem Viste 32 bitową, teraz mam 7 64 bitową. No i problem polega na tym, że jak już zainstalowałem sobie grę wszystko ładnie, ale jak ją włączam to nic się nie dzieję. Niby fm jest w procesach, ale tylko w procesach, bo tak to się nic nie dzieje. Jak kliknę jeszcze raz żeby włączyć fm'a to wyskakuje, że football manager jest uruchomiony. No i już próbowałem otworzyć w tym trybie okienkowym, tzn. z dopisaniem tego windowed na końcu; próbowałem też uruchomić w zgodności z Vistą i z xp, ale wtedy pojawia się inny błąd. Myślałem, że to może wina tego Windowsa, bo jak szukałem na forach porad, to każdy kto miał taki problem miał Windowsa 7. No więc ściągnąłem sobie FM 08, żeby sprawdzić czy nie będzie z nim żadnych problemów. No i działał normalnie. No, ale stwierdziłem, że to stara gra więc ściągnąłem jeszcze Fifę 13 no i też działa normalnie, więc już nie wiem o co chodzi. Liczę na waszą pomoc:)

Dekra1 Partyzant

12.04.2013 21:48    #5125     Sufler - Porady do gry - Problem z karierą
Mam pewien problem. Prowadzę Hiszpanię i wyraziłem zainteresowanie prowadzeniem Bayernu Klub zaproponował mi warunki kontraktu ja je przyjąłem i tu jest problem, dalej prowadzę tylko Hiszpanię więc o co chodzi? Muszę poczekać? Proszę o kontakt

Kamil Cierniak Partyzant

12.04.2013 20:24    #5126     Football Manager - Świat taktyki - Bramkostrzelny OPP/OPL
szkoda mi wydawać ponad 100mln na dwóch grajków ;D preferuje tańsze transfery, jak Marotta... Lennon'a potrzebuje, aby móc grać w LE, ponieważ jest jednym z moich 4 wychowanków... jednak to Ben Arfa jest tym na prawą stronę jednak słabo bardzo gra... dać go na lewą stronę? tyle, że niby nie potrafi tam grać? ogólnie gram ofensywnie, jednak długimi podaniami, szybko i szeroko i piłka do przodu, podania w pola karne, ale oni dalej strzelają w większości po za polem karnym... nie zawsze mamy lepsze posiadanie piłki, ale potrafimy mocno ukuć nawet te mocniejsze drużyny, bo w ataku mam skrzydła Ben Afra - Bale i LPK Defoe. tak jeszcze napiszę w celach promocyjnych, że kupiłem Lacazette z OL za, aż 15 mln jednak opłacało się... w 11 meczach 5 bramek, a on ma zaledwie 21 lat i często gra na skrzydle, ponieważ mieliśmy ostatnio problemy z zdrowiem piłkarzy

amenokoyane Młody aktywista

Projekt jest w fazie testów. Narazie wygląda to obiecująco, jednakże mam problem z ustawieniem wszystkich dat w edytorze (terminarz).

http://image(...)erw.jpg/

BajuX Partyzant

Witam. Z góry przepraszam jeśli piszę w nieodpowiednim dziale.
Mam taki problem, że nie mogę (nie potrafię?) powiązać mojego FM2013 z kontem YouTube. Co bym nie robił zawsze jest problem z zalogowaniem się... Czy ktoś mógłby mi powiedzieć lub wytłumaczyć krok po kroku jak to zrobić?! Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam.

Blagooo Partyzant

Różnie bywa. Zobacz czy miesięcznie zyskujesz czy tracisz. Ale na początku sezonu te statystyki są trochę załamane bo wspierają Cię dodatkowe fundusze ze sprzedaży karnetów. Jeśli nie masz wysokich pensji i będziesz grał na tyle dobrze że nie będziesz miał problemów z zapełnieniem trybun, to myślę że mógł byś się pokusić o wydanie budżetu ;). Ale ja bym się porządnie zastanowił.

danielos_87 Partyzant

U mnie jest trochę problem z tym przydzieleniem opiekuna, bo ciężko, żeby 18-latek opiekował się... 18-latkiem :D

Co do języka, no to musi on mieć kolosalne znaczenie imo. Sprowadzam grajka z Brazylii, wg scoutów i po atrybutach widzę, że gość powinien wymiatać potężnie, a najpóźniej za dwa sezony być nawet najlepszym piłkarzem naszej Eks, a wychodzi w 1 składzie i gra przeciętnie. Może bardziej chodzi o aklimatyzację terytorialną? W końcu piłkarz nie tyle, że gra w innym kraju, ale i na innym kontynencie :) A znów w konferencji prasowej widzimy, jak dostajemy pytanie właśnie o język, to może on być pewną przeszkodą, ale mamy też odpowiedź, że piłka nożna jest grą uniwersalną (czy jakoś tak) - trochę jakby z tego wynikało, że wpływ języka na grę piłkarza może być po prostu losowy (?).

Także wniosków kilka jest i zamierzam je sprawdzić w długim okresie. Czyli np. nowy gracz nie znający języka nie będzie graczem 1 składu, dopóki nie rozegra kilkanaście meczów w rezerwach (w lidze mogę go wpuścić na boisko jedynie przy wyniku 3:0 dla mnie). Na konferencji też jest pytanie właśnie o grę w pierwszym składzie, tak jakby to wszystko miało sens teraz widzę. Trzeba tylko dobrze te "klocki" układać :) Pomijam już sytuację gdy sprowadzamy np. 6 grajków i od razu wszystkich ładujemy w 1 skład. Nie wiem jak u Was, ale ja przez ten ruch "kiblowałem" jeden raz w drodze do Eks czwartoligową drużyną w 1 lidze :) A ci sami gracze w następnym sezonie byli , już nie do zdarcia, co zaowocowało nie tylko pewnym awansem, ale i wygraniem 1 ligi :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.