Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.05.2013 10:51    #4991     Sufler - Porady do gry - Fochy w demku 13
Witam, jak w temacie - dorwałem się do demka 2013, żeby zaliczyć jeszcze jedno podejście i się przekonać lepiej, czy gra warta ceny. Prowadzę Real Madryt i mam cholerny problem z foszkami zawodników. Dałem sobie najniższe doświadczenie, coby nie było za prosto, zgarnąłem SPCH po zwycięstwie u siebie 2:0, w lidze prowadzę mając 6 pkt nad Katalonią, w LM drugi (porażka z P$$$G i Dortmundem, obydwie frajerskie, 9 pkt po 5-ciu meczach). A moje gwiazdeczki (Pepe, Ronaldo, Jese, Benzema, Baptistao) mają foszka. Dostali grzywny za beznadziejną (by nie rzec pejoratywniej) grę i wielce obrażeni. W rozmowie prywatnej byłem spokojny i wyjaśniłem im, że nie żałuję grzywien i nie będę się cofał przed kolejnymi. Jese do tego ubzdurał sobie, że jest kozłem ofriarnym, że gra za mało itd. Leo się znowu obraził, bo jest napastnikiem, w 10 spotkaniach nie trafił do bramki (pieprząc kilka setek) i uważa to za całkowicie normalne.
Da się jakoś zapanować nad tymi foszkami małych gówniarzy, czy znowu research dał dupy i wpisał wszystkim w Realu profesjonalizm 1 i kontrowersyjność 20 i któryś rok z rzędu fapie pauki nad Katalonią i jej super sportowym zachowaniem (przykładów już nie wymieniam, limit nie pozwoli)?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

08.05.2013 17:44    #4992     Football Manager - Kącik graficzny - Facepacki- pytanie
save na pewno sie nie spiepszy mozesz miec problem z grafika wewnatrz gry w najgorszym wypadku ;)

Nascimento1998 Partyzant

08.05.2013 16:45    #4993     Football Manager - Ogólna dyskusja - Reprezentacja Polski
Chciałbym zacząć karierę reprezentacją Polski, mam kilka pytań:

Czy jak gracie reprezentacjami to jeździcie na mecze, oglądacie?
Teraz kiedy znam piłkarzy to nie ma problemu z powołaniami, ale co gdy dojdę do sytuacji gdzie, np. będą same newgeny, których nie będę znał, jak się w tym orientować?
Jeżeli oprócz tego macie jeszcze jakieś wskazówki (bo poradnika nie znalazłem żadnego) to będę wdzięczny za podpowiedz.

Jeszcze chciałbym zapytać o grywalną reprezentację Niemiec, jeżeli ktoś posiada link prosiłbym o wklejenie go tu, bo znalazłem kilka zagranicznych stron z tym zwiazanych, ale nie moge się w tym połapać, jeżeli ktoś posiada link to prosze by go tu wkleił i najlepiej, żeby wytłumaczył co i jak.

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi,
FM 2013.

davidbrent Partyzant

Ja gram obecnie TSV 1860. FM 2012 na domyślnych składach, więc trochę nieaktualnych. Gra się genialnie. W pierwszym sezonie, przy sensownie zrobionych transferach, da się bez większych problemów wejść do Bundesligi. Obecnie mam końcówkę drugiego sezonu (pierwszego w Bundeslidze) i jestem 10. ale jeszcze z szansami na europejskie puchary. Pieniędzy nie ma gigantycznie dużo, ale można szybko zarobić. Ja często organizuję sparingi z Bayernem (pełen stadion) i sprzedaję zawodników za solidne pieniądze, a w zamian ściągam tańszych, ale wcale nie gorszych. Dostałem właśnie ofertę z Schalke, ale odrzuciłem, bo czuję, że z TSV coś osiągniemy. Polecam gorąco.

Jashita Partyzant

08.05.2013 15:52    #4995     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomoc:)
Bardzo prosty sposób. Kupiłem oryginalną grę i wszystkie problemy zniknęły:) Mogę kontynuować sezon nr 3 Yeovil :D Save na oryginalce wczytał się bez problemu :)

pgrwp Partyzant

08.05.2013 15:36    #4996     Sufler - Dodatki do gry - Problem z dodatkiem
Wiem że prawdopodobnie ten temat był wałkowany, jednak chciałem się zwrócić do was z prośbą o pomoc. Otóż mam takie pliki http://tinypic.com/r/sc3vwp/5 i nie wiem gdzie mam je wkleić żeby wszystko działało. Chodzi tu o legenddatabase.

sxz69 Młody aktywista

08.05.2013 15:15    #4997     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka dla Barcelony
Po cholerę tworzysz 2 takie same tematy: http://www.cmrev(...)#p196370

Tam podali Ci linki żebyś sobie poczytał i sam coś stworzył. Barcelona to najłatwiejszy zespół do prowadzenia w FMie, a Ty jeszcze masz problemy...

Nascimento1998 Partyzant

08.05.2013 12:59    #4998     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka dla Barcelony
Na wstępie zaznaczam, żebyście nie pisali, że to samograj, że każda taktyka wypali, nie!

Otóż mam problem,
Planuje zacząć grę Barcą, ale grałem już kiedyś nimi i poprostu były takie sytuacje, że Sociedad miał większe posiadanie piłki, co ważniejsze Messi prawie wogóle nie strzelał bramek.
Chciałbym, o jakąś podpowiedź, może taktykę (jak nie link to opis w komentarzu, ale nie tylko ustawienie, lecz też np. podania-krótsze itp.)
Oczywiście taktyka 4-3-3 z wysuniętym Messim (strzelającym bramki, chyba powinien grać jako Klasyczna 10).

Widziałem już na waszej stronie z FM10 czy FM11 taktykę dla Barcy, lecz teraz jest już inaczej, gra bardziej ofensywny Alba aniżeli Abidal, czy nie ma Ibrahimovica i to Messi gra na szpicy.

FM13, z góry dziekuję.

zolahc Młody aktywista

08.05.2013 12:17    #4999     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomoc:)
moze napisz w jaki sposob sobie z tym problemem poradziles?

ceha Partyzant

Witam prosiłbym z plikiem config jesli to nie problem :)

Patricio Rodriguez - 14005573

http://3.bp.(...)icio.png

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution